На пазар във Варна - тема 58

• 28 670
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Голямата сграда, където са  Булбанк , Дм и Макси Фит фитнеса . Адресът е  Осми Приморски Полк  115  , малко над аптека Марешки посока завод Дружба .

# 631
  • Варна
Къде поставят стъкълца ( лупички) на обеци? Или вариант да си купя...от къде?

# 632
  • Варна
Здравейте! Аквапаркът в Албена подходящ ли е за сам възрастен с едно 6-годишно дете. Да не го затрия някъде по атракциите.

# 633
  • ВАРНА
Нормален аквапарк като всичките в района....Ако ще ходите в Албена - побързайте!  Затварят скоро!  Вчера си тръгнаха последните чужденци с полети и разчитат от днес само на български туристи и някой изпаднал румънец....вероятно около 2-3 септември ще хлопне кепнци целия курорт!

Положението е много зле във "варненските" курорти - заради тъпотията на здравното министерство и  мега страхливите германци. Които вярват на всичко което им се спусне.

# 634
  • Варна
Варненец, благодаря за отговора! На аквапарк съм ходила преди 7-8 г., а с дете - никога. Представях си ги нещата така: единият възрастен  пуска детето на пързалката, а другият го поема. Той не е малък, но не е и много голям. А и не ми се иска да съм цял ден под стрес и да търча по атракциите. Бих се радвала, ако някой е бил в подобна ситуация.

# 635
  • Варна
Варненец, благодаря за отговора! На аквапарк съм ходила преди 7-8 г., а с дете - никога. Представях си ги нещата така: единият възрастен  пуска детето на пързалката, а другият го поема. Той не е малък, но не е и много голям. А и не ми се иска да съм цял ден под стрес и да търча по атракциите. Бих се радвала, ако някой е бил в подобна ситуация.
На всяка пързалка има аниматор и спасител, защо трябва да ходите след него. Моето дете от много малък, го оставях сам дори в Слънчев бряг. На по-опасните пързалки, не пускат малки деца. Но и аз не съм от тези майки, които много се притесняват.

# 636
  • Deutschland/HE
Спокойно може да си сама с дете в аквапарка. Моите деца предпочитат да са с приятели, тогава става най-голям купон. В Аквапарка в Албена има много атракции, които може да ползвате заедно и да се забавлявате

П.С. Варненец, хайде малко по-леко с определенията. Да, германците ще си заминат, защото трябва да си правят тест, да чакат резултати, после да вземат документ от личния лекар евевтуално и чак тогава да ги освободят от карантината. Всичко това може да отнеме 4-5дни и ти не можеш да ходиш на работа, колко ще е благосклонен работодателят ти?

# 637
  • Варна
Alatea и colibri, много благодаря за отговорите. Затова и писах, че съм ходила преди 100 години на аквапарк и спомените ми са бледи. Всъщност спомням си само, че тогава паякът ни вдигна колата в Златните.

# 638
  • Варна
Къде мога да намеря тънки диадеми с камъчета, дискретни, не кич? Трябва ми за сватба, да ми придържа леко косата от вятъра.

# 639
  • ВАРНА
Alatea и colibri, много благодаря за отговорите. Затова и писах, че съм ходила преди 100 години на аквапарк и спомените ми са бледи. Всъщност спомням си само, че тогава паякът ни вдигна колата в Златните.

Сега няма пяак - но само на Албена защото само там пък има  10 лева такса забележи  ИЗХОД   за МПС!
  Плаща се на изходната бариера 10 лева на МПС за да излезе! ....ако излиза два пъти на денонощие от Албена е 20 лева! 

Такса иззход 10 лева е от около 17-20 юни/ тази година от 1 юли  до затваряне на курорта - вероятно 1 септември.....
иначе първите десетина дни е 5 лева по мръснишни начин да заблудят тези с коли идващи  отдалеч  да си помислят че е толкова и за активния сезон.

Иначе нещо като Аква парк има и срещу отбивката за село Равна Гора район поляната  под комплекс Камчия  тази година работи от 1 юни до 10 септември от сряда до неделя вкл. 10 до 19 ч..

# 640
  • Варна
За втори път се споменама този аквапарк до Близнаци/Камчия, но без име, снимка или точна локация.
Дайте повече информация, щом много хора тук се чудехме кой е въпросният аквапарк.

# 641
  • Варна
За Албена да вмъкна, че може да се спре и на паркинга на автогарата и тогава така наречената такса "изход"  е 5 лв. + има безплатни шатълчета до плажа на всеки 15 мин Wink

# 642
  • Варна
За втори път се споменама този аквапарк до Близнаци/Камчия, но без име, снимка или точна локация.
Дайте повече информация, щом много хора тук се чудехме кой е въпросният аквапарк.
Не е аквапарк, казва се Хепи ленд, като цяло не си струва според много хора. https://www.facebook.com/ParkHappyLand/

# 643
  • Deutschland/HE
Хепи ленд е ужасно място, ходихме преди 5години и надали се е променило към добро.

# 644
Ние ходихме миналата седмица с децата на аквапарка в Албена. На 6 и 10 години са. Пусках се няколко пъти с тях, защото ми беше забавно, а на 2 от пързалките няма как децата сами да си качат ринга, тъй като си тежи доста. На другия ден бях с мускулна треска на ръцете. На останалите пързалки се пускаха и сами. Разделени са пързалките на такива до 120см. и такива над 120см.
Относно паркинга, спряхме на автогарата. Близо е до аквапарка и за мен нямаше смисъл да влизаме в комплекса само, за да паркирам в горичката пред аквапарка.
За храненето - хапнахме сандвичи и палачинки. Вкусни бяха и естествено скъпи, но то се очакваше.

Общи условия

Активация на акаунт