На пазар във Варна - тема 58

• 28 664
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Deutschland/HE
В Аквапарка на Албена не преравят чантите, не сме купували храна от там, децата от обикаляне по атракциите едва си доизядоха закуските, само ние възрастните пихме коктейли Simple Smile

П.С. Като си спомня как на Златни пясъци ни преровиха чантите за вода и храна, а вътре бутилка минерална вода е 5лв и храната не е никак вкусна... в черния ми списък е.

# 646
  • Варна
Светещи маратонки. Откъде? В Декатлона дали имат?

# 647
  • Варна
H&M имат онлайн със сигурност, в магазина- не знам. Спорт депо също имат в сайта си.

# 648
  • Варна
В Паоло Ботичели съм виждала детски светещи.

# 649
  • Варна
Къде мога да намеря тънки диадеми с камъчета, дискретни, не кич? Трябва ми за сватба, да ми придържа леко косата от вятъра.

Не знам дали ти е ок като местоположение, но на жп гарата има магазинче за имитационна бижутерия, оттам си купих подобна диадема. Намира се в барака зад ОМV, отвън е със спуснати алуминиеви бели щори, до бараката за акумулатори. Държат го някакви арменци, които не говорят добре български.

# 650
  • Варна
Благодаря! Днес по препоръка от приятелка си поръчах в едно ателие/магазинче до Спиди на Паренсов. Ще я изготвят според моите цветови нужди и камъчетата се подшиват с тънка тел, не се лепят. Като е готова, ще споделя мнение. Имаха доста сполучливи готови неща.

# 651
Да, това магазинче има много красиви неща както и за бебчета разни панделки❤

# 652
  • Варна
Точно от приятелка с две момиченца получих насока. Каза, че били и много издържливи. 🙂

# 653
Благодаря! Днес по препоръка от приятелка си поръчах в едно ателие/магазинче до Спиди на Паренсов. Ще я изготвят според моите цветови нужди и камъчетата се подшиват с тънка тел, не се лепят. Като е готова, ще споделя мнение. Имаха доста сполучливи готови неща.
Много те моля ще имаш ли възможност да ги попиташ дали изработват бижута от сорта на снимката долу , по-точнообеци, щерка ми си купила от някакво изложение едни обеци и заготовка за други обеци - камъни и тел. Търси човек да й ги направи тчно като тези на снимката и който обаче да не й свали главата с цена на израбнотка защото материалите са масовка  - камъните са пластмаса, телта не е от благороден метал.

# 654
Re ge,на изложението на занаятите май правят такива.Дали там не може да й ги направят?

# 655
За обиците може и в Мънисто на центъра над Старбъкс да питате.

А летни памучни рокли размери 2-3XL освен в моловете, къде да търся?

# 656
Виждали ли сте Някъде диспенсър за веро с място за поставяне на гъба ?
Скрит текст:

Също и органайзер за съхранение на тампони за грим 
Скрит текст:

Мисля че в Джъмбо има, но ако отида ще взема още 18263728 ненужни неща та предпочитам някъде в централна част да ги намеря .

# 657
ЗдравейтИ. Търся бюджетни слушалки с микрофон за работа ми трябват. Вече смених 3 вида от по 5 лв. Прецакват се на  втория месец.

# 658
# 659
А това от втората снимка в Юск.

Общи условия

Активация на акаунт