На пазар във Варна - тема 58

• 28 642
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Простете неведението ми, но къде е това?.....
До Шадраваните, където беше навремето магазин Манго.

# 676
Ние щяхме да купуваме на малката със парите които си събра като се роди,но се насочихме към инвестиционно злато.Някой купувал ли е от Тавекс чейндж,предполагам дават сертификат?Не харесвам злато и само от зяпане на витрините ме заболя главата,но май е към 60-70 лв.
Как върви златото по магазините около Колхозния?

# 677
Ние щяхме да купуваме на малката със парите които си събра като се роди,но се насочихме към инвестиционно злато.Някой купувал ли е от Тавекс чейндж,предполагам дават сертификат?Не харесвам злато и само от зяпане на витрините ме заболя главата,но май е към 60-70 лв.
Как върви златото по магазините около Колхозния?
Ако е 60-70 - добре, че моя позната тази седмица купи от нашия град на 94лв...

# 678
Сериозно ли? Това цена за грам ли е? Септември 2019 купувах на 49лв. То сега това е цена за изкупуване сигурно? Коронавируса е ударил сериозно и този сектор, май.....
Че аз имам едни ретро разни накити за преработка, да отивам да ги давам, щом е такава цената

# 679
  • Варна
Новото злато е 85лв.,а по заложните 65-75лв.

# 680
  • Варна

Другия вариант, който мислих е да виси на самата мивка -
Скрит текст:

.
Точно такава имах, от Джъмбо я взех, за нея писах. Зад нея също ми мухлясваше мивката.

# 681
  • Варна
Благодаря момичета!
Ще разгледам предложенията.
В момента я държа в купичка и пак се събира лигава течност , та си мислех дали няма да е по-подходящо в такава поставка.

Другия вариант, който мислих е да виси на самата мивка -
Скрит текст:

.

А виждали ли сте някъде муселинови кърпи , повече от 1 в пакет ?
Имам такъв тип поставка за гъба, която се закача за ръба между двете мивки, но може да се закачи и по показания начин.
Не мухлясва мивката, гъбата не мирише на лошо и не събира нещо лигаво, както го описвате.
Купих я от Технополис, ако не го бъркам с Техномаркет. Този, който е до Айко.
Имаше в черно, бяло и червено.
Май струваше около 25-30 лв.
Много съм доволна. Вътре в магазина има щанд за тенждери, някаква посуда за готвене. От този обособен щанд е. Платихме там, не на касите, на изхода.
Купихме я февруари може би.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 20:37 от missNoir

# 682
  • Варна
Диспенсър с гъба имам от почти година от Аико. Този:https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=39&pid=67266&a … D1%81%D1%8A%D1%80
Пасва си чудесно с кухнята ми и с черната ми мивка (за която ме плашеха, че вечно ще изглежда мръсна и побеляла от водата във Варна, но нищо подобно при нормално почистване, срам ме е да кажа но макс 2 седмично). Диспенсърът е от хубава керамика и гъбата не замирисва, като от време на време изплаквам или измивам.
Къде да потърся дънки по-голям размер (ок. XL) , с еластичност и да не са прави? Без МОЛовете. Винаги си купувам от едно магазинче срещу Била на Владислав, но точно сега нямат моя модел и размер.

# 683
Новото злато е 85лв.,а по заложните 65-75лв.
Явно наистина доста е скочило. Благодаря! Simple Smile

# 684
Здравейте , някакви предложения от къде да  купя спално бельо на сносни цени и сносно качество Stuck Out Tongue Winking Eye? Може комплекти,може и отделно чаршафи,пликове и тн. Не ми трябва нещо луксозно,става въпрос за дете,но за голямо легло.

# 685
English Home сега имат и хубави намаления .

# 686
  • Варна
Айко и Мьомакс, винаги имат намалени от ранфорс.

# 687
Благодаря ви Flowers Hibiscus

# 688
  • Deutschland/HE
Здравейте , някакви предложения от къде да  купя спално бельо на сносни цени и сносно качество Stuck Out Tongue Winking Eye? Може комплекти,може и отделно чаршафи,пликове и тн. Не ми трябва нещо луксозно,става въпрос за дете,но за голямо легло.

В магазините на Белотекс има, качеството е много добро за цената си. Аз харесвам и комплектите на ИКЕА (те са само плик+калъфка за възглавница) и отделно си купувам чаршафи с ластик.

# 689
В Кауфланд следващата седмица също ще има комплекти .

Общи условия

Активация на акаунт