Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 9

• 68 534
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,моля за извинение,че е извън темата,но имам въпрос относно поръчка от Iherb.Ако поръчам няколко витамина в една доставка ли пристигат.От къде идва пратката от Европа или трета страна.Колко време е необходимо за да пристигнат.Има ли възможност да се избегне митото,както е в Али експрес.Ще бъда много благодарна,ако се включите.Може на лично съобщение,за да не разводняваме темата.Абсолютно всички подробности относно поръчката ще ми бъдат полезни.

# 421
  • София
Здравейте,моля за извинение,че е извън темата,но имам въпрос относно поръчка от Iherb.Ако поръчам няколко витамина в една доставка ли пристигат.От къде идва пратката от Европа или трета страна.Колко време е необходимо за да пристигнат.Има ли възможност да се избегне митото,както е в Али експрес.Ще бъда много благодарна,ако се включите.Може на лично съобщение,за да не разводняваме темата.Абсолютно всички подробности относно поръчката ще ми бъдат полезни.
Здравей!
Това е темата за IHerb Сайтът е САЩ
На 1стр. е посочено как се поръчва... ако имаш въпроси, пиши и питай в темата. Peace

# 422
Здравей!
Това е темата за IHerb Сайтът е САЩ
На 1стр. е посочено как се поръчва... ако имаш въпроси, пиши и питай в темата. Peace

Благодаря,Денис!

# 423
Денис, мога ли да те помоля да дадеш мнение относно тази добавка
https://fitnessdobavki.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BE%D … jKLRoCSgMQAvD_BwE

Или пък да ми препоръчаш нещо друго в този контекст. Също така имам и пристъпно сърцебиене(не постоянно), за което лекарите твърдят, че е вегетативна тахикардия. Не пия бета блокер или друго. Това дали би ми свършило работа?
Между другото от Инозитола с фолат като че ли бяха се поразредили тези неща, ама не може да се пие постоянно.. Благодаря ти

# 424
  • София
Денис, мога ли да те помоля да дадеш мнение относно тази добавка
https://fitnessdobavki.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BE%D … jKLRoCSgMQAvD_BwE

Или пък да ми препоръчаш нещо друго в този контекст. Също така имам и пристъпно сърцебиене(не постоянно), за което лекарите твърдят, че е вегетативна тахикардия. Не пия бета блокер или друго. Това дали би ми свършило работа?
Между другото от Инозитола с фолат като че ли бяха се поразредили тези неща, ама не може да се пие постоянно.. Благодаря ти
Хубава добавка е - като състав, с много ползи, но дали ще ти помогне, не мога да отговоря.
Дозите са ниски - в 1 капс. има 30мг магнезий ( трябва да е поне 200-300мг/дн), Глицин - 120мг... с моя протеин, приемам повече глицин Simple Smile - 1000мг
Глицин - това е АминоКиселина (АК) дава сила, енергия, подпомага мускулния растеж, регенерацията на кожата и колагена/съединителната тъкан, ключов елемент, макар и непряк на хемоглобина, инхибиторен  нервотрансмитер - улеснява предаването на нервните импулси, потиска хипер-възбудимостта на невроните на ЦНС-ма, подпомага/подобрява кач-вото на съня, подпомага регулирането на кръвната захар чрез превръщането на глюкозата в енергия, с ползи при ИР, детоксикант и т.н.

# 425
Здравейте,
Някой пробвал ли е Цистофемин на д- р Тошков за стимулиране на овулация? Понеже е изцяло на билкова основа и много се чудя дали да не започна прием.
Благодаря

# 426
denis, а какво мислиш за тези добавки Vitamin Code Raw Prenatal Garden of Life?
https://biomall.bg/vitamin-code-raw-prenatal-kapsuli-garden-of-life-cena

# 427
  • София
denis, а какво мислиш за тези добавки Vitamin Code Raw Prenatal Garden of Life?
https://biomall.bg/vitamin-code-raw-prenatal-kapsuli-garden-of-life-cena
Много са хубави, органични, но тук цената им е двойна.
Вземи си ги от iherb - така за останалите пари ще си купиш, напр. хубав ПроБ за бременни или DHA, Коластра... ( много добро кач-во и на по-изгодни цени)

# 428
  • София
Здравейте,
Искам да попитам кога трябва да се спрат: Вечерна Иглика, корен от Мака, и Н-Ацетил Цистеин? Когато настъпи бременност или след овулация при опити? Мерси

# 429
Денис, привет отново. След повече от 2 месеца прием, пуснах контрола. Предишния път резултатът беше вит. В12 - 373 pmol/l (140-490) и вит. Д - 52 nmol/l (50- 120). Това е от днес
Сега питанката е да ги спирам ли напълно или да ги пия по 1-2 в седмицата? Преди контролата не ги приемах 10тина дни.

# 430
Момичета, привет!

Кога се усвоява по-добре Неофолик мета - на гладно, след хранене, два часа след хранене?

Прочетох, какво ли не, едни момичета им е предписана Неофолик мета на гладно, други смятат, че се пие два часа след храна, защото спада усвояемостта й поради мазнините в храната!

Интересно е, че и лекарите не са еднозначни!

Благодаря!❤

# 431
  • Бургас
Здравейте!
Мога ли да попитам, при неусвояване на витамини от гр.B ,какви стойности е добре да се приемат освен че трябва да са й метилирани форми.?  (говоря за B6,B12)
B6-100mg. Добре ли е?
В12 -1000mcg. или нагоре?
Приемам и Неофолик мета 3х1.

# 432
  • София
Здравейте,
Искам да попитам кога трябва да се спрат: Вечерна Иглика, корен от Мака, и Н-Ацетил Цистеин? Когато настъпи бременност или след овулация при опити? Мерси
Здравей!
Когато настъпи бременност, се спира всичко, без ФК.
Мака повишава нивата на естрогените и тестостерона - ако се приема, трябва да се следят нивата им.

Денис, привет отново. След повече от 2 месеца прием, пуснах контрола. Предишния път резултатът беше вит. В12 - 373 pmol/l (140-490) и вит. Д - 52 nmol/l (50- 120). Това е от днес
Скрит текст:
Сега питанката е да ги спирам ли напълно или да ги пия по 1-2 в седмицата? Преди контролата не ги приемах 10тина дни.
Добре са попълнени депата.
Приемай вит. Д  до 1000МЕ/дн. , В12 500мкг, 2-3 пъти в седмицата.
След месец прием  и 15-20 дни пауза - отново пусни контрола.

Ако ги спреш напълно, отново ще отидеш в дефицит... трябва да се приемат поддържащи дози.

Момичета, привет!
Кога се усвоява по-добре Неофолик мета - на гладно, след хранене, два часа след хранене?
Скрит текст:
Прочетох, какво ли не, едни момичета им е предписана Неофолик мета на гладно, други смятат, че се пие два часа след храна, защото спада усвояемостта й поради мазнините в храната!

Благодаря!❤
ФК - след хранене

Здравейте!
Мога ли да попитам, при неусвояване на витамини от гр.B ,какви стойности е добре да се приемат освен че трябва да са й метилирани форми.?  (говоря за B6,B12)
B6-100mg. Добре ли е?
Здравей!
Дозите зависят от серумните нива.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 15:25 от denis.

# 433
Благодаря, Денис!❤

🙇♀

# 434
  • Бургас
Скрит текст:
Здравейте,
Здравей!
Когато настъпи бременност, се спира всичко, без ФК.
Мака повишава нивата на естрогените и тестостерона - ако се приема, трябва да се следят нивата им.

Скрит текст:
Добре са попълнени депата.
Приемай вит. Д  до 1000МЕ/дн. , В12 500мкг, 2-3 пъти в седмицата.
След месец прием  и 15-20 дни пауза - отново пусни контрола.

Ако ги спреш напълно, отново ще отидеш в дефицит... трябва да се приемат поддържащи дози.

Момичета, привет!
Скрит текст:

Благодаря!❤
ФК - след хранене

Здравейте!
Мога ли да попитам, при неусвояване на витамини от гр.B ,какви стойности е добре да се приемат освен че трябва да са й метилирани форми.?  (говоря за B6,B12)
B6-100mg. Добре ли е?
Здравей!
Дозите зависят от серумните нива.
Хомозигот съм 677Т в MTHFR гена.
Препоръчан ми е прием на витамини Б1,Б6,Б12 в оптимални дози(поливитаминни препарати,включващи витамини от група Б-"витамин  Б комплкес" -2х1 табл.) при липса на пълноценно хранене.Но никъде не се споменава по колко mg.\mcg.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 10:01 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт