Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 66

• 20 314
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
Има ли някой с тромбофилия тук? Оказа се, че имам 3 мутанни алела, но не съм запозната с това състояние.

# 196
Има ли някой с тромбофилия тук? Оказа се, че имам 3 мутанни алела, но не съм запозната с това състояние.
Аз Wink
https://m.bg-mamma.com/?topic=1210195
Може да прочетеш темата (особено първия пост). Ако имаш въпроси, задай ги там. Simple Smile

# 197
Момичета вчееа бях на преглед.
В 5+4 съм , видя се сакче 9мм с коремен ехограф.
Нормални ли са тези 9мм за седмицата Simple Smile

А лекарят какво смята?
Че е добре за сега Simple Smile

# 198
  • София
Ами слушай го, де.
 Или ти предпочиташ на бг мама да вярваш? Nerd ако е така - ужас, много зле, не е нормално. Трябва да се притесниш много!!!

# 199
Здравейте мами! Последният ми цикъл беше на 28ми май, на 16юни започна едно бледорозово зацапване което продължи 4 дни. Преди няколко дни разбрах, че съм бременна, посетих и АГ и съм на 4г.с + 7 ,но вече три дена отново имам кафеникаво зацапване, при избърсване и малко по бельото. Въпросът ми е дали някоя от вас е имала подобен случай и дали е опасно..

# 200
В почти всяка тема има подобен коментар ( понякога не един).
Може да е понеже е около датата на цикълът ти, но най-добре е...лекар!

# 201
Знам че се случва зацапване по време на бременост. Снощи за пръв път имах такова, беше доста бледо и оскъдно. Още не съм се обадила на гинеколожката. Освен това съвсем леко ме наболява даже не корема, а стомаха. високо горе, може да се каже над пъпа. В петата седмица съм.

# 202
Знам че се случва зацапване по време на бременост. Снощи за пръв път имах такова, беше доста бледо и оскъдно. Още не съм се обадила на гинеколожката. Освен това съвсем леко ме наболява даже не корема, а стомаха. високо горе, може да се каже над пъпа. В петата седмица съм.
Аз съм по същия начин и мен ме боли стомаха, едно такова ми се гади

# 203
Аз съм по същия начин и мен ме боли стомаха, едно такова ми се гади
Е, не ми се гади, а болката е съвсем тъпа. С малко повече въображение може да се каже, че съм около датата на цикъла.

# 204
Днес ако имаш зачапване, по-добре се свържи с лекар. Аз имах такова покрай датата на цикъла ми. Обиколих 3ма лекари през деня и всичките ме успокоиха, че съм добре.

# 205
Днес ако имаш зачапване, по-добре се свържи с лекар. Аз имах такова покрай датата на цикъла ми. Обиколих 3ма лекари през деня и всичките ме успокоиха, че съм добре.
Днес поне няма зацапване, болката в стомаха се усеща. То дори не е болка, а сякаш съм примерно в гр. транспорт и някой се е допрял до стомаха ми, образно казано. Обадих се на докторката и каза да пия Утрогестан и Ношпа. Утре отивам да ме прегледа за всеки случай.

# 206
  • Велико Търново
Ех, този утрогестан.... Вече ми звучи като " застраховка бременност"

# 207
Точно такова си е. По-добре с него, отколкото без.

# 208
Здравейте и аз да се включа . Имам едно питане ,как се справяте със запека ,че при мен нищо не помага ?

# 209
Хуск или фурми.

Общи условия

Активация на акаунт