СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 058
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 155
Дочаках тази статистика! https://coronavirus.bg/bg/statistika ама класиране няма! Ядосах се много, а виното ми свърши! Утре ще рефрешвам!

# 1 156
Има един вариант...При наличие на свободни места за трето класиране, макар че в малките области обикновено нещата приключват по-рано.
До трето класиране Математическата паралелка ще е пълна със сигурност 😔 затова питах на есен дали може да се направи нещо?! Съществува ли опция прием над определената бройка?

# 1 157
Да, съществува.

# 1 158
  • София
Ако не му допадне атмосферата, няма шанс да се мести, нали .....

Излишни тревоги. Първо, най-вероятно ще си намери среда в новия клас. Второ - ако това все пак не се случи и атмосферата в класа не му понася, може да смени паралелката, че и училището, стига да съвпадат програмите. Поне в София е така. Остави тийнейджъра да се терзае, като иска, но ти не се връзвай с неговите терзания.
Отпусни се и се наслаждавай на лятото. Кампанията е към края си, ще го запишете и наесен ще видите как ще е. А дотогава си живей щастливо и спокойно живота Cocktail

# 1 159
  • София
А защо си мислите, че средата ще се окаже неблагоприятна и каква трябва да е благоприятната среда според Вас, след като детето така или иначе не желае да учи 7-8 часа допълнително математика?

# 1 160
  • Пловдив
При вас в колонка БАЛ има ли вече нещо? Имам впредвид в сайта на priem.ruo.bg?

# 1 161
Тези дни, все си спомням за тази рекламна фраза, "Къде сбъркахме?!!"

https://www.vbox7.com/play:29b6ab7a82

# 1 162
Ако не му допадне атмосферата, няма шанс да се мести, нали .....

Излишни тревоги. Първо, най-вероятно ще си намери среда в новия клас. Второ - ако това все пак не се случи и атмосферата в класа не му понася, може да смени паралелката, че и училището, стига да съвпадат програмите. Поне в София е така. Остави тийнейджъра да се терзае, като иска, но ти не се връзвай с неговите терзания.
Отпусни се и се наслаждавай на лятото. Кампанията е към края си, ще го запишете и наесен ще видите как ще е. А дотогава си живей щастливо и спокойно живота Cocktail
Благодаря за съвета 😘 вярно е, че много му се връзвам и много ги мисля нещата!

# 1 163
  • София

Не. И в Пловдив ли нямате?

# 1 164
При нас няма нищо в колона бал.
Хайде, рошковци, рошльовци и компания, натиснете го този бутон, че белото ми свърши.

# 1 165
А защо си мислите, че средата ще се окаже неблагоприятна и каква трябва да е благоприятната среда според Вас, след като детето така или иначе не желае да учи 7-8 часа допълнително математика?

Той ме облъчва с някакви негови теории- не били учили до сега в гимназията, щели много да викат и да се държат арогантно, така било в горните класове, пълни с ученици от други училища с ниски балове 😐  Аз му обяснявах днес, че това с НВО е моментна картина и не всяко дете успява да се представи отлично, но това не го прави лошо дете и обратно - високия бал, не гарантира благ характер и възпитано дете! Явно така се самонавиват със съучениците му, знам ли?! А, иначе аз го ориентирах към паралелката, която сложихме като първо желание, защото математиката я разбира, но не му е страст и ще му е много по- трудно по новата програма в 11 и 12 клас, просто не очаквах той единствен от всички негови приятели да пише тази паралелка...

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 01:03 от tsveti_j

# 1 166
А каква е гаранцията, че третият профилиращ предмет на тяхната паралелка няма да е математика?

# 1 167
А каква е гаранцията, че третият профилиращ предмет на тяхната паралелка няма да е математика?
Попитах в училище- англйски език ще е 3ти профилиращ и за двете паралелки

# 1 168
  • Някъде в Европа...

Не. И в Пловдив ли нямате?
И във ВТ няма...

# 1 169
  • у дома
Попитах в училище- англйски език ще е 3ти профилиращ и за двете паралелки
В нашето ПМГ гази година в 10кл имаше и двете паралелки матем и информатика и СХН-на пърната профилиращите са мат информатика АЕ.и ИТ,а на втората информатика ИТ матем АЕ.А какви ще са 3 и евентуално 4ти ПП пък от ръководството за след 3 год въобще пък няма как да знаят.

Общи условия

Активация на акаунт