СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 128
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Абе как може да не сте харесвали Медузвездни войни навремето?! Аз бях Люк. Laughing

Всичко от изброеното дотук помня, което е малко тъжно. Тото играе Димитър Ганев, който играе и Маляка във Войната на таралежите. Сега играе предимно в съда - адвокат е. Joy Обаче, във връзка с ковид-а:

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 00:09 от sanaka

# 1 141
  • София

Дес, вие в другата област подадохте ли заявление?
Даааа. Първо избрах София град-няколко училища,след това София област - само едно училище.
Значи, ако на първо класиране не сте приети по нито едно от желанията /паралелките, които сте избрали от няколкото училища/ не правите нищо и участвате автоматично на второ класиране. Ако сте приети по първо желание, трябва да се запишете иначе ще загубите мястото. Ако сте приети по второ, трето или т.н. желание, а искате за по-предно желание, отивате в училището, в чиято паралелка сте приети и подавате заявление за участие във второ класиране.
Същото важи и за София област. Ако приемат детето на първо класиране, трябва да се запишете или ще загубите мястото там. Не е проблем да не се записвате в паралелката в София област, ако мислите, че балът ще стигне за някое от посочените от вас желания за София-град.

# 1 142
  • София
Онова френското с шапката беше за един снежен човек.("Ун шапо кри ,шапо руж.....Kissing Heart Були були.....")Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 143
  • Пловдив
По-напред някой качи снимка от "Неочаквана ваканция", също любим филм от детството.

# 1 144
Абе как може да не сте харесвали Медузвездни воийни навремето?! Аз бях Люк. Laughing

Всичко от изброеното дотук помня, което е малко тъжно. Тото играе Димитър Ганев, който играе и Маляка във Войната на таралежите. Сега играе предимно в съда - адвокат е. Joy Обаче, във връзка с ковид-а:

Бенджи, Зак и звездния принц!

# 1 145
  • София
И ти си пътник! Като мен. Joy

# 1 146
Като сте толкоз паметливи, ха сега се напънете и се сетете за някой от героите на Cartoon😁
Аз се чудех, кой ги измисля всичките тези изроди.
Поне наборите хванаха малко от хубавите неща на Дисни, та и аз си погледах😁

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 08:34 от evhen

# 1 147
Ахаааа!!! Stuck Out Tongue Closed Eyes Много рискова!

# 1 148
Момичета, знаете ли всъщтност кога ще разберем кои точно ще са децата в класа, и с какъв бал са влезли, чак на 15.09 ли ще е?!
Ако не му допадне атмосферата, няма шанс да се мести, нали ..... въпреки, че с бала, с който е влязъл е можел да бъде, в която паралелка си поиска....големи са драмите с моя син 😔 Кое дете. в кой клас щяло да е, ама приятелите му къде щели да са, ама той щял да е сам в този клас, бала му щял да “изгори” един вид, защото всички останали щели да бъдат с много по- ниски балове, нямало да са ученици на ПМГ и щели да нарушават много дисциплината и средата! Той учи от 5ти до 7ми клас в ПМГ в Шумен и ще продължи там.
Оказа се, че само той е избрал чисто новата паралелка в нашето ПМГ - Информатика и Информационни технологии (профил софтуерни и хардуерни науки, стори ни се страхотна, като гледахме учебните планове, още повече младежът иска да се занимава с графичен дизайн), а всичките му съученици са писали Математика с Информатика (профил математически, където в 11 и 12 клас ще учат основно мат, и то висша) или Биология и Химия, и понеже децата от ПМГ са само 52, а от 8ми клас стават 130 съответно ще има много нови деца от други училища. Та сега драмата е, че хем иска да учи тези предмети, а не висшата математика, хем не иска да е с деца, които няма да са учили до 7ми клас там- друга им била културата!
Сигурно проблемите ни ще се сторят на някои от Вас смешни, но аз сън не мога да спя, и все се тормозя, и за успокоителни се замислям....дали не сбъркахме, като заложихме на неизвстното, с тази нова паралелка, а не на класиката 😔 Честно казано очаквах това да е много желана специалност, а се оказа, че ще е с най- ниския бал от цялото училище ....
Извинявайте, че стана така дълго и благодаря на тези, които ме изчетоха! Приемам всякакви съвети и коментари!

# 1 149
Не знам какъв съвет очаквате на този етап. Ако бяхте питали преди да подадете документи...Учебната програма по информатика е една и съща за СХН и за профил математически. Аз бих избрала математическата паралелка. Хем имат профил информатика, хем математика. Информационните технологии не намирам за особено предизвикателство като профилиращ предмет. Не и ако се подготвяш да кандидатстваш във ФМИ примерно.

# 1 150
Абе как може да не сте харесвали Медузвездни войни навремето?! Аз бях Люк. Laughing

В рисковата група съм Hushed

# 1 151
  • София
Тъкмо си мислех, че пропускате Джейми Joy
Хайде бързо по леглата, че току виж Синеочка натиснала рано бутона ('щото на рошавите не мож' се надявате рано сутрин) , пък вий ще го простите Kissing Heart

Санака, голяма ще е групата Joy
Wall.e го оприличавах на Закс Joy

# 1 152
Като сте толкоз паметливи, ха сега се напънете и се сетете за някой от героите на Cartoon😁
Аз се чудех, кой ги измисля всичките тези изроди.
Поне наборите хванаха малко от хубавите неща на Дисни та и аз си погледах😁

Гъмбол Wink

# 1 153
Не знам какъв съвет очаквате на този етап. Ако бяхте питали преди да подадете документи...Учебната програма по информатика е една и съща за СХН и за профил математически. Аз бих избрала математическата паралелка. Хем имат профил информатика, хем математика. Информационните технологии не намирам за особено предизвикателство като профилиращ предмет. Не и ако се подготвяш да кандидатстваш във ФМИ примерно.
Не знам наистина какъв съвет очаквам...много ни се видя математиката в 11 и 12 клас и решихме, че ще е по- приятно тези 7-8 часа на седмица да не са висша математика, а информационни, това беше водещ мотив! Разбрахме, какво са писали съучениците след като подадохме, всъщност можехме да променим в РУО (тук писах в темата), но той не иска да учи толкова математика и така и не променихме заявлението за кандидатстване.
Остава отворен въпроса със средата в новия клас и ако наистина се окаже неблагоприятна, тогава има или изобщо някакъв шанс да се премести и то като 27ми ученик, т.е. над норматива?! Не зная и аз какво да мисля, много е сложно...как се излиза от такава ситуация, той и в двата случая ще има за какво да мърмори, просто в математическата проблемите щяха да дойдат в 11 и 12 клас.

# 1 154
Има един вариант...При наличие на свободни места за трето класиране, макар че в малките области обикновено нещата приключват по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт