СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 182
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 125
Съответно няма да се запишем там,чакаме 2 класиране за София град ако не е приета никъде там? Ако е приета в една област няма нужда да подаваме заявление нещо за 2 класиране за областта в която не е класирана,автоматично участва?
Ако не е приета никъде, не правите нищо. Участва автоматично на второ класиране. Ако е приета, но не по първо желание и искате да се придвижи напред, ще се наложи да подадете заявление за второ класиране в училището, в което е приета на първо в съответната област.
А ако не искаме в това училище в тази област изобщо? Не подаваме заявление,а чакаме в другата област да ни класират някъде?

# 1 126
О, и за Богат беден се сетих.

# 1 127
  • София
Сега има да си пея шатовалон.... а е педя човек-лакът брада?

# 1 128
  • София

А това сещате ли се от кой сериал е?

Дес, вие в другата област подадохте ли заявление?

# 1 129
Ако имаш две ризи, дай едната на ближния си.
Да, ама за кюфтета нищо не е казано.
Joy

# 1 130
Ейй, страшни сте! Да, Ум е!
Сега се сещам за още една песничка, нещо си за "шапи шапо" Joy Сигурно за шапки се е говорело...

Шапчо и Шапча!!!
https://www.youtube.com/watch?v=f_oEovxpf8s

# 1 131
Имаше едни маймунки, Смехорани. Те живееха в Смехорания. Също като нас, в момента Simple Smile

И аз да отправя един поздрав, към франкофоните, с това пиле. Ако и него си спомните, значи доста набори сме се събрали. То така се появяваше между предаванията на Канал 1.

https://www.youtube.com/watch?v=DylGlM9qBqk&feature=emb_title

# 1 132
... И сега като им разказвам вкъщи на децата какво е да си с един телевизор, две програми и телевизията да почва от 17 ч, гледат ме е не ме разбират какво им говоря.

Като в стария виц: "Тате, разкажи пак, за онова време, когато е трябвало да прекосиш цялата стая, за да смениш каналите на телевизора!"

# 1 133
Дидева, таблицата с баловете не даде, ама пусни поне класирането, че народа изтрещя.

ТришаР препоръчвам ти цялата азиатска сага на Клавел и накрая може да се затапиш с Вихрушка.

# 1 134
  • София, Лагера
Аз не съм по темата за детството, но пък се замислих за езиците и как се учат... ако въобще се научават.
Малко казахски език Simple Smile Впечатлчващ е!

# 1 135
  • София
Дикси, очаквах го с нетърпение това пиле!

# 1 136
Любими ми бяха "Ум Белия делфин" и "Джейми и вълшебното фенерче". Особено музиката от Ум беше много яка.
А още по-рано бяха диафилмчетата. Гледах ги в захлас. Имах десетина и не ми омръзваха. И плоча с "Приключенията на Том Сойер".
Когато наборът беше малък се опитах да му пускам диафилми. Ами не се впечатли, хич даже.

# 1 137
  • Пловдив
Мили Дами, върнахте ме .... години назад 😉 Аз пък си спомням Джейми и вълшебното фенерче с Капитан Падна ли ми 🤗😂

# 1 138
Дидева, таблицата с баловете не даде, ама пусни поне класирането, че народа изтрещя.
Работим по въпроса, де! Към 13. 07 мисля да е готово. Joy

# 1 139

Дес, вие в другата област подадохте ли заявление?
Даааа. Първо избрах София град-няколко училища,след това София област - само едно училище.

Общи условия

Активация на акаунт