СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 105 069
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.София
Ивка,честито на детето!

Леле,как така ги обърквате тези заявления?!   
Защо да не си струва да идете до РУО? Има време-отидете.

# 151
Ивка,честито на детето!

Леле,как така ги обърквате тези заявления?!   
Защо да не си струва да идете до РУО? Има време-отидете.

Ами как, имам си една екселска табличка с подредените желания, но в последния момент разместихме местата на въпросните две паралелки и съм ги пропуснала при пренасяне от ексела в заявлението! Тъпо ама съм го сътворила!

# 152
  • София
Мама ели, зависи колко силно желаете въпросните две паралелки и дали имате шанс за класиране в други, по-челни желания. Ако от 17-те, които е пожелала, съм изпуснала последните две и очаквам да бъде приета на някое от първите десет, не бих се разхождала до РУО-София. Но ей така принципно да махна с ръка "не му е било късмет" - не.

# 153
Мама ели, зависи колко силно желаете въпросните две паралелки и дали имате шанс за класиране в други, по-челни желания. Ако от 17-те, които е пожелала, съм изпуснала последните две и очаквам да бъде приета на някое от първите десет, не бих се разхождала до РУО-София. Но ей така принципно да махна с ръка "не му е било късмет" - не.

Ами много се изнервих! Уж можеше в училище... Естествено, че ще отида утре! Има шанс да се класира и не са никак лоши паралелките! Ядосвам се и на себе си... Искам почивка!

# 154
Ще вдигнете бала на 18-то,  голямо дъвкане го дъвчете ..
Мен пък ме човъркат едни въпроси - какво става ако си  под карантина за периода 13-16, когато се изисква лично да се явиш за да потвърдиш записване или участие във второ класиране..
Дали ще те отразят в РУО, класен ръководител ли да търсиш ?

# 155
Ще вдигнете бала на 18-то,  голямо дъвкане го дъвчете ..
Мен пък ме човъркат едни въпроси - какво става ако си  под карантина за периода 13-16, когато се изисква лично да се явиш за да потвърдиш записване или участие във второ класиране..
Дали ще те отразят в РУО, класен ръководител ли да търсиш ?
                    Какво значи "лично"?! Изпращаш приятелка и ...готово.Аз,лично,подадох заявление за второ участие и след това записах внука без проблем миналата година.При това нямаше ИП или ИС ,или както го наричат сега положението! Yum

# 156
  • гр.София
Ами много се изнервих! Уж можеше в училище... Естествено, че ще отида утре! Има шанс да се класира и не са никак лоши паралелките! Ядосвам се и на себе си... Искам почивка!
Дръж се !   И дано те пращат на правилното място,та да стане бързо.

# 157
  • София
След като подадохме желанията в системата вчера, установих, че който си е лудичък като нас, далеч няма да приключи с притесненията и дълбоките размисли.
Тепърва ще започнат терзанията каква ще е средата, как ще се чувства отрочето там, какви ще са преподавателите, присъствено или дистанционно обучение ги чака.
Ужас. Не знам дали е редно така. Децата трябва да си вървят по пътя, заедно с всичко добро и лошо по него...
Лошото е, че знам каква е истината, но ми се получава на теория, а на практика съвършено не.

# 158
  • София
Скрит текст:

Напълно те разбирам. И аз се подразних, като разбрах, че от училището-гнездо препращат към РУО, а сигурно и опашки ще има, щом само в РУО може. Не се ядосвай на себе си, случва се.

# 159
  • София
Их, толкова съм в джаза, че пак съм в нов филм и затова да питам. Учителка ни предложи примерна подредба и за 1АЕГ е написала 6 реда със следните варианти: АЕ/НЕ/М, АЕ/НЕ/БЕЛ, АЕ/ИЕ/М, АЕ/ИЕ/БЕЛ, АЕ/ФЕ/М И АЕ/ФЕ/БЕЛ, АЕ/РЕ като всеки от тези редове е с различен минимален бал. Снощи като подавахме в системата за това училище има общо 4 вида паралелки, т.е. само 4 кода, а не 7 кода. Аз се притесних дали не изпуснахме нещо.... Виждам, че от първите 3 варианта приема е по две паралелки. Да, разбирам ли, че това разделение по М и БЕЛ ще се случи после?
Ако съм омотала нещо, да бягам утре. Вкъщи вече на подбив ме взимат, а аз тази нощ не съм спала....

# 160
Учителката те е омотала. Гледай си настоящия дпп, а не този от м.г. 1аег е само с по 2 профила.

# 161
Не сте. Тази година са само с два профилиращи предмета. Гледала е нещо старо.

# 162
  • София
Страшни сте, светкавици направо! Благодаря ви!
3 чифта очи гледахме и толкова да не сме видяли пък чак....
Няма адрес и при мен във варианта за печат, само моите имена стоят отдолу. Дори телефона си не виждам някъде да е изписан. Входящ номер имаме. Наистина изчезна възможността да избера РУО София-град, очевидно заявлението ми е входирано. Медицинското ми беше няколко KB, две страници в един файл, много четливо, без проблем прикачих, направиха ми го за 2 мин в Офис 1 миналата седмица още. За ок. 1 лв просто не ми се занимава с телефона, програми и т.н.

# 163
Малко преди да подадем, се появи в полезрението Търговско- банковата - бизнес администрация с испански. Щерката прояви интерес и подредбата ми отиде на кино. Да имате представа какъв втори език се учи? Чета учебния план, но не виждам.

# 164
  • sofia
Здравейте! Искам да попитам дали момиче с бал 464 ще има някакъв шанс за 91 НЕГ, или да се подготвя, че няма да учи в гимназия немски като първи чужд език.

Общи условия

Активация на акаунт