СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 130
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Бургас
В интерес на истината на сайта на МОН пише работно време от 9,00 до 17,30 за приемната, за останалите не е посочено. Все още има някакъв шанс-макар и малък.

# 1 501
Бюджетарите още от обяд са на Промахон и едва ли им е до копчета.
Изчезвам и аз. Ще се понавидим в понеделник, най-вероятно.
Приятен уикенд на всички!

# 1 502
  • Варна
Може и през нощта да ги джуркат. Наборът е на състезание в София. Аз си мисля, че не се вълнува много-много, а то, милото, звънна и пита : „Излезе ли онова, там... ,абе където ще ме записват да уча”

# 1 503
  • София
Не си нарушиха традицията.

# 1 504
  • София
Не си нарушиха традицията.
Дежа вю, нали? Flowers Hibiscus

# 1 505
  • София-Велинград
Да предположим ,че днес може да са до по-късно на работа МОН-ьовци! Така им казваме в училищната гилдия! Нашият директор, все още седи и чака в училище.Знаем само ,че област Пазарджик е извършила класирането , но няма разрешение от МОН да го пусне.Деца от нашата област кандидатстват и в други области( и ние сме от тях) и вероятно се изчаква резултата и от другите области за да се качат в профилите на  децата,

# 1 506
В сайта на РУО-Варна ,няма нищо.Моля,хвърлете линк насам.

# 1 507
В сайта на РУО-Варна ,няма нищо.Моля,хвърлете линк насам.

Защо чакате там да излезе? Класирането ще се види в профила на детето.

# 1 508
Така , ако довечера се налага да се клепам с кисело мляко и " да спя на закачалка" - да знаете че всички вие сте виновни...от 13.30 лежа на шезлонга в двора и чета...549 мнения...Успях , нищо че ще съм като препечена филийка...
Много мило ми стана като прочетох за филмите от нашето детство -всички споменати съм гледала и с нетърпение чаках да дойде уречения ден и час...особено за филмите по Агата Кристи в "студио Х" събота късна вечер.
Много се шашкам с мисли "да не затворят София" до 20.07 , как ще записвам набора от разстояние...поне съм взела при мен : оригинал и копие от служ.бележка ; диплома; медицинско и само копие на акта за раждане.( ако трябват снимки-на фона на планина, зеленина, барбекю...ще действам на място).
Спокойна петъчна вечер !
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 22:01 от denyil

# 1 509
Гонджа, а вашия директор какво чака?

# 1 510
  • София-Велинград
Чака да си види приема! Колко деца от нашите са писали неговото училище, кои са приетите( тук всички се познават) , той е женен за училището!

# 1 511
  • о`майна лунна нощ е
Градове няма да се затварят за сега. Друго ги тресе по горните етажи. То е доганистан бийч, то е каскет правосъдие ... Чашата е на ръба да се разплиска и няма да посмеят.

Наред с цирка в тая детска градина, нашите тревоги също са важни, но като са сложили "До", основание да се мрънка защо не излизат класиранията, няма. Нетърпението ни не е извинение.
ПП - нервна съм. И крива.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 17:40 от `ТуиГ

# 1 512
  • софия
Викендът започна 😂 Наздраве без гледка
Скрит текст:
За протокола - още няма бал.

# 1 513
  • Стара Загора
В Стара Загора се появиха балове!

# 1 514
И в Габрово.