СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 837
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 785
Класната пък писала на нашите "Приеха ли ви по първо желание?", че щерката идва да търси паролата... Масова психоза.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 16:49 от SamoDiva

# 1 786
За Силистра колоната Бал е все още празна...

# 1 787
  • София
Странна птица, разбирам позицията ти, но опитай понякога да погледнеш и от друг ъгъл. Както вече писах, класирането му излезе на 07.07 в 17ч. Аз се намирах във Варна в командировка, той в София. Наистина ли мислиш, че трябваше да подавам заявление дистанционно с него на телефона, да завися от хотелски нет и т.н., в случай, че не го бяха приели?

# 1 788
  • София
Моят братовчед е учител в професионална гимназия и вчера ми разказва, че техният директор стои на компютъра и преглежда кои са приетите деца при тях. Аз - учудена , още няма класиране. Оказа се, че при тях имало по-малко желаещи от обявените места и всъщност всички, които са кандидатствали, ще бъдат приети.
Остава въпросът - каква информация получават директорите предварително?

# 1 789
Класната пък писала на нашите "Приеха ли ви по първо желание?", че щерката идва да търси паролата... Масова психоза.
Еее, айде сега претенции - ако не е по първо да се гръмнем ли?

# 1 790
Абе викайте,че е по първо Joy

# 1 791
Жената е съвсем добронамерена, не търсете теле под вола 🙂

# 1 792
Вие хубаво си чакате първо класиране с нетърпение, аз да ви кажа, заредила съм се яко с Валидол за него. С тия буферни училища се подготвям да видя я “Тайни насаждения” в БУЗЕМА, я “Пътно строителна техника”. Simple Smile)))

# 1 793
Може и да има тайни насаждения, къде ги крият? Joy
Шегувам се, да не се разсърдите.
Вече от напрежение покрай всичко в тази държава и изтрещявам.

# 1 794
Вие хубаво си чакате първо класиране с нетърпение, аз да ви кажа, заредила съм се яко с Валидол за него. С тия буферни училища се подготвям да видя я “Тайни насаждения” в БУЗЕМА, я “Пътно строителна техника”. Simple Smile)))
Това ли са Тайни насаждения? 😂

# 1 795
Хахаха, може да са и това:

# 1 796
Я обяснете какво е буферно училище. В няколко поста го срещам.

# 1 797
  • у дома...
Я обяснете какво е буферно училище. В няколко поста го срещам.
Такова, дето не го искаме, ама да не остане без училище детето. Имаме едно такова по средата на желанията и две в дъното.

# 1 798
  • София
Резервно, такова за което със сигурност бала ще ти стигне, ама не е от най-желаните. Дето го пишеш за всеки случай.

# 1 799
Просто_майка, а каква е логиката на такива училища по средата на желанията.
Нали не толкова желано ще може да се случи да спре детето и да не стигне до желани.

Общи условия

Активация на акаунт