СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 105 155
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Засиленият интерес към ФЕГ не е от тази година.

# 556
Не ми се ще да се чувствате прецакани. Фег и АК са доста различни.

# 557
  • София
Моето дете се е наплашило от трудността на френския и не иска тази гимназия. Сигурно нещо в училище са си споделяли между децата.

# 558
  • София
Най-добрата приятелка на дъщеря ми ще учи там. Казвам "ще", защото балът ѝ 495, не виждам начин да не я приемат още на първо класиране. ... с почести Sunglasses
Много ученолюбиво дете. Как не прихвана моята от нея за толкова години приятелство, не знам. Joy

# 559
  • Бургас
И един лаишки въпрос- къде се виждат квотите? Гледах ДПП, кодове, сайтове на училища и нищо не открих. Интересуват ме ЕГ в Бургас.
В Бургас няма квоти

# 560
Не ми се ще да се чувствате прецакани. Фег и АК са доста различни.
Е как ще сме прецакани! Тя иска фег от повече от 2 години. Имам хиляди снимки във вайбър с Ния пред фег (като мине от там и се селфи и ми праща Simple Smile), а на бюрото й още стои лепенка "БАЛ фег 437. You can do it!". Аз исках АК и я водих на отворени врати, където разкошът нормално я впечатли (мен също). Но фег си ни стои на сърцето. Ако имахме колебания с тоя бал (ег 498/мг 499) можеше от абсолютно всичко да избира, дори да остане в познатата обстановка при приятелите си и любимата класна, но избра без никакво колебание 9 фег.

# 561
  • Бургас
momosho, точно за френската се е нагласил нашия. Живеем в блоковете отсреща.
Ама не му идва на ум, че като отида до магазина ще го виждам какви ги върши в междучасията. 😅 А и малкия му брат като играе навън следобед може да ми докладва. 🙂
Хаха, това си е голяма далавера. Моята работа е близо до КиМ, където учеше моята и редовно я наглеждах, когато ходех по задачи.

# 562
Радвам се Simple Smile
А втори език какво

# 563
АЕ. За да има нещо сигурно и лесно на дзи Simple Smile.

# 564
Оооо аз не познавам дете от фег, дето да не отиде на матура по фе, ако има избор и не му трябва оценка по друго. Поне това научиха добре Simple Smile , хем нашия клас смени учители и не беше най-силният. Не се притеснявай за това Wink

# 565
Momosho,  нашето проучване показа, че и в НЕГ момичетата преобладавали, макар и не толкова драстично, както във френската.
Само английската не знам как е, но до там  няма да стигнете.

# 566
  • о`майна лунна нощ е
А колко простичко беше едно време. Питаш вашите за мнение къде да учиш, те ти връчат дипломата и те отпратят да се записваш сам.

# 567
  • София
Като ходихме да гледаме работата по БЕЛ на сина ми квесторката усилено ни рекламира френската. В този момент дойде една жена и се оказа, че преподава там по БЕЛ, също квестор. Изнесоха ни възхвала на училището, явно им липсват момчета като ви чета.

# 568
  • София, Лагера
Момичета, зачудих се: имало ли е години, в които за "елитните"Rolling Eyes гимназии не са оставали места за 3-то и 4то класиране? За София питам. Скоро си говорих с приятелка, чието дете преди години е прието на 4-то класиране във ФЕГ. И ми стана чудно дали има свободни места за СМГ, 1НЕГ, Испанската и др. търсени места.

# 569
  • София, "Младост 3"
Момичета, зачудих се: имало ли е години, в които за "елитните"Rolling Eyes гимназии не са оставали места за 3-то и 4то класиране? За София питам. Скоро си говорих с приятелка, чието дете преди години е прието на 4-то класиране във ФЕГ. И ми стана чудно дали има свободни места за СМГ, 1НЕГ, Испанската и др. търсени места.

Да 1990г Wink Wink
Майтапя се, не помня по колко класирания имаше тогава ма май 1-2 и точка
сега проблема идва от изчакванията за всички др у-ща...преди се кандидатстваше с опр изпит и не можеш да огрееш навсякъде.
ТУЕС бе с мат и физика, та затова кандидатствах и мат и физика в СМГ
Ама нямаше как да уча и бг и не съм била дори кандидат за там.
Сега с един изпит се влиза едва ли не навсякъде... и добре, и зле...

Та ще има 3то класиране уви и 4то вероятно от чакащите....

Общи условия

Активация на акаунт