СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 105 353
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 195
Didia, съжалявам за случилото се.
Хората понякога сме ирационални. Когато става въпрос за училища,  които са сходни като ниво, е много трудно да избереш.

# 196
  • където и да е,само да не съм сама
Ох, благородно ти завиждам. Моята ще я удуша вече!
На детето видимо му олекна.
На всички в къщи също.
Сестра й много й помогна днес в претегляне на +/-, в равносметка до сега, успокояване я, че идеално училище няма и каквото и да реши, все ще е правилно.

Момичета, да ви питам, системата връща ли отговор/мейл, че заявлението е прието? Точно тогава започна бурята и незнам да се вкарвам ли в размисли или не.

# 197
  • София
Не, не връща мейл, само входящ номер и дата генерира.

# 198
  • където и да е,само да не съм сама
Не, не връща мейл, само входящ номер и дата генерира.
Благодаря, Helene!

# 199
Аз си мислех, че при нас като няма избор хич не ни е лесно.
Но като ви слушам (чета) то май по-зле като има много голям избор 😁

Пускайте вече, че да джуркат системата и да се приключва тая мъка 😂

# 200
  • София
Хайде и ние подадохме.Олекна ми...На детето също.Сега следва голямото чакане.Като гледам календара и броя че.до 20-и има близо две седмици.... доста алкохол ще се изпие.Горкият ми черен дроб

# 201
Подадохме и ние. Толкова е уверена за френската, че чак ме плаши. Да вземе пък да не й стигне бала ще бера гайлето и на тази драма 🤪. Иначе знаела за клипчето с murmur и вади страхотно “р” 😀.

Имам още 7 страници да чета, то не беше блейк, седморката му, балове, продължавам.

# 202
  • гр.Пловдив
И моята щерка най-после натисна заветното копче "Запис" и се оказа, че сме объркали едната паралелка.
Та моля да ми кажете. Утре като отида да подам корекция, трябва ли да нося някакви документи? Трябва ли да им кажа входящия номер, който ми излезе сега? Трябва ли детето да е с мен или мога и сама да подам?

# 203
На наши приятели във Варна синът е изкарал не много добри резултати. Бащата седнал да реди желания със сина и разделил училищата на " стават" и " все тая". Философ.

# 204
Хайде и ние подадохме.Олекна ми...На детето също.Сега следва голямото чакане.Като гледам календара и броя че.до 20-и има близо две седмици.... доста алкохол ще се изпие.Горкият ми черен дроб
                   Дай първо до 13-ти,а след това минавай на нещо друго! Yum Успокоително например,ако свършат запасите.

# 205
На наши приятели във Варна синът е изкарал не много добри резултати. Бащата седнал да реди желания със сина и разделил училищата на " стават" и " все тая". Философ.

Ако детето има влечение към ИТ, да го запишат в новата гимназия към ТУ - тази година все още няма да е висок за там бала, ще може да се вреди, а преподават на ниво. Приятелка на дъщеря ми сега е за 9-ти клас и е доволна.
Търговската и Богоров също имат хубави специалности, вече според конкретния бал да избират.
Иначе масово момчетата с по-нисък бал записват Графичен дизайн в Механото, но там е по-разпасана работа, а и са преобладоващо момчета, да не кажа само момчета.

# 206
Бурята ме разсея за кратко от размислите и страстите относно класирането. Днес гледахме филм с гимназиален сюжет. Имаше класическите гаднярки, имаше т.н. зубъри на които всички се подиграваха, както и свитото дете без приятели и изведнъж се замислих, че гимназията си е голямо предизвикателство и за децата. И сега са ме обзели и такива притеснения- дали ще се впише, дали ще намери приятели....

# 207

Ако детето има влечение към ИТ, да го запишат в новата гимназия към ТУ - тази година все още няма да е висок за там бала, ще може да се вреди, а преподават на ниво. Приятелка на дъщеря ми сега е за 9-ти клас и е доволна.
Търговската и Богоров също имат хубави специалности, вече според конкретния бал да избират.
Иначе масово момчетата с по-нисък бал записват Графичен дизайн в Механото, но там е по-разпасана работа, а и са преобладоващо момчета, да не кажа само момчета.
Благодаря, ще им кажа, но те сигурно са ги писали. Таткото казал, че , ако има училище за тротинетки, синът иска там.

# 208
  • София
На мен също ми е интересно да видя в класирането не само от-до, а и всички класирани балове по отделно. Това ще се публикува ли някъде или се води супер конфиденциална информация? 😁

# 209
На мен също ми е интересно да видя в класирането не само от-до, а и всички класирани балове по отделно. Това ще се публикува ли някъде или се води супер конфиденциална информация? 😁
Няма да ги публикуват, но имаш право да изискаш информация от училището и са длъжни да ти я дадат. Миналата година няколко майки се бяха развихрили с пишеха наред на директорите на най желаните училища. Имена обаче не дават.

Общи условия

Активация на акаунт