СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 120
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 020
А това помните ли?
https://www.youtube.com/watch?v=ytrTla7DuJE
Поздрав за франкофоните!
О, да! Песента, мисля, и досега я знам наизуст.
С нетърпение чаках вечерта, за да започне. Гледах го заедно с баба ми, нашите бяха в Алжир Simple Smile

# 1 021
  • София
И Гулденбург тогава! 😃

# 1 022
Шатовалон! Всичко помня Simple Smile И Изаура дори Simple Smile
Изаура да е жива и здрава... като почнеше и баба забравяше да ни прибере от улицата Simple Smile Пак заради нея ни прибираха в 7 да вечеряме, че да може до новините да е раздигнала масата баба и да седне да гледа сериала

# 1 023
Оо, Шатовалон 💕.
Ето пак в този дух, децата май още не са гледали този филм, но много се смяха на сцената:
https://youtu.be/lz0IT4Uk2xQ

# 1 024
Може ли питам един тъп въпрос.
Като излезе класирането, може ли да е класирано детето по всичките си желания, и да иде да се запише примерно в паралелката посочена от него като 2 желание.
Ох,ама и моят въпрос беше с такъв замисъл.
Пак ще се опитам да обясня и дано не ми се смеете много. Искаше ми се да знам като например сме избрали 6-7 училища с по няколко паралелки във всяко.От всички тези училища детето ще бъде класирано само по едно единствено желание,в само едно от посочените училища? А не ,например в две от гимназиите в по едно от желанията. Извинете ме и ако е е дразнещо това което питам, не ми отговаряйте. Пак ще се връщам да гледам онази схема,която така любезно едно момиче ми показа в отговорът си днес Simple Smile

# 1 025
Дес, едно единствено желание. Това, за което първо стига бала. В едно единствено училище.

# 1 026
  • София
Класира се само в едно от посочените желания - първото за което  е стигнал бала спрямо списъка на подадените желания.

# 1 027
  • София
И аз съм от феновете на Седморката. Харесвах си онзи сериозния Айвън май се казваше. Скоро загледах един епизод - чудя се на вкуса си тогава. МВ и Индиана Джоунс са другите ми любими филми от близкото минало.

# 1 028
  • София
Пак ще се опитам да обясня и дано не ми се смеете много. Искаше ми се да знам като например сме избрали 6-7 училища с по няколко паралелки във всяко.От всички тези училища детето ще бъде класирано само по едно единствено желание,в само едно от посочените училища? А не ,например в две от гимназиите в по едно от желанията.
Ще бъде класирано само на едно единствено място в една единствена паралелка.
Може да бъде класирано на повече от едно място, само ако са подадени кандидатури в различни области.

# 1 029
Само в едно единствено училище и в една единствена паралелка.
Аз не харесвам. фантастика, обичам протяжно европейско кино. От "Шатовалон" помня само, че имаше красиви актьори. "Децата гледат филми като "Междузвездни войни"  само с баща им, но кандидат- гимназистът не си пада особено. Последно хареса "Жокера" и поне три пъти го е гледал.

# 1 030
Шатовалон! Всичко помня Simple Smile И Изаура дори Simple Smile
И аз, и аз!
Леонсио каква гад беше!

# 1 031
Синьо лято Hug

# 1 032
" Октопод" помните ли го?
С Микеле Плачидо...

# 1 033
Като ще си примомняме какви динозаври сме ще ви кажа, че съм гледала и Арабела, Летящият чимшир, и Октопод...
Бисе, и Ламбо не забравяй Blush

# 1 034
За Синьо лято сами се прибирахме , последните сцени ги излеждах в огледалото наобратно обувайки се

Общи условия

Активация на акаунт