СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 068
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 200
  • софия
Госпожата по математика ви прати за зелен хайвер Nerd

# 1 201
  • София
Аз Ви зарязах снощи към 22:30 и сутринта в 8 като видях над 150 отговора, реших, че верно са го пуснали нощес класирането, а то на остаряли се правите.
За пробите драмата е, че колкото повече и пари на властта под краката, толкова повече ще са, докато не ги разкараме най-накрая.
Айде, дано днес излезе пусто класиране.

# 1 202
Ston, ПП имат модули отделни в програмите. Според мен, разликата между първи, втори, трети или четвърти ПП е колко модула ще се покрият.

# 1 203
Аз пак за профилите. Колкото и да чета за тях не се наместват разбираемо в кухата ми глава. Гледах учебниците по алгебра и геометрия за ПП за 11-и клас. И сега се чудя, разликата между математика,, основен профилиращ предмет, и математика, трети или четвърти профилиращ, само от ФУЧ ще дойде нали? И тези с основен профилиращ математика и паралелката с трети профилиращ математика, трябва да минат тези учебници в задължителната си профилирана подготовка. Така ли е?
Малко объркано го обясних, но нали съм в рисковата група, сутрин трудно фокусирам  вече 😂
ФУЧ по 1-ви и 2-ри ПП има и в 9 и 10 клас, а по 3-тия може да има само в 11 и 12-ти.

# 1 204
  • София
Аз пак за профилите. Колкото и да чета за тях не се наместват разбираемо в кухата ми глава. Гледах учебниците по алгебра и геометрия за ПП за 11-и клас. И сега се чудя, разликата между математика,, основен профилиращ предмет, и математика, трети или четвърти профилиращ, само от ФУЧ ще дойде нали? И тези с основен профилиращ математика и паралелката с трети профилиращ математика, трябва да минат тези учебници в задължителната си профилирана подготовка. Така ли е?
Малко объркано го обясних, но нали съм в рисковата група, сутрин трудно фокусирам  вече 😂

Няма разлика в това дали ще 1-ви или 2-ри ПП, или 3 -ти и 4-ти.
И в двата случая се покриват четирите модула.
Warwick, някъде има фуч и иуч още от 8 клас по 3тия предмет, по новата програма говоря.
Фуч и ИУЧ в 8,9,10 клас нямат отношение към ПП в 11 и 12 клас, и модулите, които се изучават.

# 1 205
Слънчевата, нали може да е различен броя на часовете. Мисля, че не всички с ПП ще покрият четирите модула. Някои са с 4 часа, други с 8.

# 1 206
  • София
Модулите са задължителна ПП. Ако прочетете разпределенията, ще видите, че за тяхното изучаване са заложени 4 ч/седмично, минимум.

# 1 207
120 нови съобщения за една нощ, станах с отскок.
Не спах никак добре. Вчера получихме предложението на АК и някак вече ножът дойде до кокала и решението трябва да се вземе. Детето плака, че не може да се откаже нито от АК, нито от ФЕГ. Не стигнахме до решение. Ще ходим с приятели на една вила за уикенда и ще изчистим главите. Дано в понеделник дойде решението само.

# 1 208
Слънчевата, нали може да е различен броя на часовете. Мисля, че не всички с ПП ще покрият четирите модула. Някои са с 4 часа, други с 8.
Разликата е в бр. допълнителни часове. По-горе дадох пример за разпределението на часовете ФУЧ по 1 и 2-ри ПП в СМГ. За 3 и 4-ти няма такива.

# 1 209
И аз съм ги гледалА всичките филми. Аз все бях Арабела, а по-малката ми сестра- Ксения. Не че имаше избор де. Скъсваше се от рев поне веднъж тя да е Арабела, но....нееее! Майка имаше в кутията с бижута един голям пръстен с някакъв камък. Нахлузвах го на пръста и обличах една дълга, небесносиня рокля от майчиния гардероб (само ако я няма в къщи де) Леле колко съм го въртяла тоя пръстен -"Ксения" нямаше никакъв шанс.
Когато играех с момчетата и "Ташун КОсапа" бях. Какви стрелички имах!

# 1 210
...
 Детето плака, че не може да се откаже нито от АК, нито от ФЕГ. Не стигнахме до решение.
.....

За Ния Hug

# 1 211
  • София
120 нови съобщения за една нощ, станах с отскок.
Не спах никак добре. Вчера получихме предложението на АК и някак вече ножът дойде до кокала и решението трябва да се вземе. Детето плака, че не може да се откаже нито от АК, нито от ФЕГ. Не стигнахме до решение. Ще ходим с приятели на една вила за уикенда и ще изчистим главите. Дано в понеделник дойде решението само.
Мария, баща ми веднъж ми каза, че човек, каквото и решение да вземе, все е грешно! Smiley
Нека се абстрахира от всичко и всички и да чуе себе си! Какво и е на душата и чувства като правилно!
Успех!

# 1 212
  • София
Какво ви предложиха?

# 1 213
  • София
Ех, Мария, пак ви затормозиха. Нека детето си послуша сърцето и няма как да сбърка, което и да избере.

# 1 214
Поносима цена, но все пак ще ми много притеснително 5 години, но не и невъзможно. За себе си си бях казала, че при отстъпка А% няма да го мисля финансирането. Те ми дадоха (А-10)% отстъпка. Та сега имам да го мисля и смятам. Но решението на Ния е по-трудно. Иска и двете училища. То проблемът е тя да го реши. Това близнак да вземе решение е мъка.

Общи условия

Активация на акаунт