Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 54 001
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, мнение за Cybex GB Maris?

# 136
Аз не ползвам Приам, но си изгледах новороденото в Муци Нио без кош за новородено, с чувал. Никакви грижи няма, стига количката да ляга напълно.
Имам 3 деца. Първото го изгледах с едно Бертони Имола, в далечната 2004г. Тогава почти нямаше колички с кошове за новородено. Всички бяха комбинирани с покривала. Даже чували нямаше.
Второто беше с Муци Транспортър. Взех кош за новородено, защото седалката 6+ не беше подходяща. След четвъртия месец махнах коша.
С други думи, ако седалката позволява, не се притеснявай. Единствено не забравяй, че трябва винаги да ползваш коланите.

# 137
Здравейте,

Събирам мнения за количка Bebetto Murano 2 в 1 - някой ползвал ли я е, добри ли са?

Благодаря

# 138
Здравейте,

Събирам мнения за количка Bebetto Murano 2 в 1 - някой ползвал ли я е, добри ли са?

Благодаря
14  кг е тежка количка. В сгънато положение е голяма.

# 139
# 140
Някой търсеше лятна количка. В една група във ФБ "Бебе продавалник (оригинал)" една дама продава смятам изгодно Макларън. Просто споделям, вчера също имаше един Balios много запазен, но докато се усетя да споделя тук и вече беше продаден.
https://www.facebook.com/groups/1104663422969275/permalink/2687409968027938/

# 141
  • Варна
Здравейте,
някой има ли мнение за този сайт https://www.trendybaby.co.uk/?fbclid=IwAR11IVa3AMS9jY7iEDLG_2n2t … MVdsrfywWt8k2dKtw

# 142
Мнения за тази количка, моля.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 08:54 от bubanka

# 143
Здравейте.
Имам Mutsy I2, но се замислям за лятна количка...
Напоследък виждам че доста нашумя из интернет пространството Ergobaby metro.
Имате ли впечатления от нея, понеже не съм от София и няма как да отида да я видя на живо...

# 144
Тя се предлага и под наем, ако прецените, че си заслужава наемът и куриерските услуги.

# 145
Здравейте мами, имам нужда от помощ при избора на лятна количка. Спрях се за сега на Чиполино Ейприл, но не мога да я видя на живо. Изискванията ми са голям сенник, който да пада много ниско, голям кош за багаж, седалката да не е по-къса от 80см, да е лека т.е. не повече от 6 кг иначе се обезсмисля покупката. Ще се радвам на мнения и за други колички които отговарят на търсеното. А за Ейприл ми хареса и това че може да носи 22кг., А недостатък тясната седалка 30см, което е горе-долу приемливо но все пак повечето са по-широки, моля, ако някой я е ползвал или поне разглеждал на живо да сподели впечатления!

Искам и аз да съм полезна, затова да споделя за голямата ми количка. Тя е Retrus S-max и сега я ползвам и за второто ми дете и я препоръчвам с две ръце а и цената е конкурентна. Много е удобна и за бебчо и за мама и маневрена даже повече от някои маркови и скъпи колички. Но има и недостатъци - спирачката на едното колело успя да се развали два пъти единият път с голямото и един път с малкото дете и сенника поизсветля, но поне е равномерно и не си личи ако не знаеш какъв е оригиналният цвят. Много е ползвана и товарена и само това успях да счупя по нея, но си е голяма количка и ми се иска по-малка вече за по лесно прибиране в колата иначе за разходки пеша ми е незаменима.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 20:23 от AnMary

# 146
Здравейте, поръчах от Рая тойс количка Cybex balios s 2 в 1. Бях си я харесала отдавна, но се оказа, че тaзи, които e намаленa не e  от новете модели. Разликата е в седалката, защото не се пречупва, крачетата не се повдигат, някак по плитка е и най-вече не може да се сгъва количката заедно със седалката, както е на по-новите модели. Пиша това, ако някоя мама смята да си я поръча, да обърне внимание. Не ми се иска въпреки това да я връщам. Искам да попитам обаче според вас това легнало положение добре ли е, пише че е напълно легнало, но тази чупка в таза на детето ми Много ще съм благодрана, ако ми помогнете Simple Smile

# 147
Здравейте, поръчах от Рая тойс количка Cybex balios s 2 в 1. Бях си я харесала отдавна, но се оказа, че тaзи, които e намаленa не e  от новете модели. Разликата е в седалката, защото не се пречупва, крачетата не се повдигат, някак по плитка е и най-вече не може да се сгъва количката заедно със седалката, както е на по-новите модели. Пиша това, ако някоя мама смята да си я поръча, да обърне внимание. Не ми се иска въпреки това да я връщам. Искам да попитам обаче според вас това легнало положение добре ли е, пише че е напълно легнало, но тази чупка в таза на детето ми Много ще съм благодрана, ако ми помогнете Simple Smile

На някои модели това си им е легналото положение.Имат голяма чупка.Стоке например са по същия начин.На мен не ми харесва,но в крайна сметка е важно Вие да сте доволни и на бебчето да му е добре.Новородено обаче не бих сложила в този кош.Нашата например това й е легналото положение на лятната седалка и мисля,че е по-добре,но не е Балиос.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 16:33 от Анонимен

# 148
Това е нов модел Балиос. Просто има 2 вида, един с такава рамка и един като предишния модел.

# 149
Чакам бебчо през септември, т.е ще имам намерение да ползвам коша за новородено до 6 месец плътно. Тази седалка имах намерение да я ползвам единствено 6 месец. Дано му е удобно и после лятна количка.
Извинявям се, ако ми е глупав въпроса, но всъщност защо е толкова важно напълно легналото положение на седалката- само, ако смяташ да я ползваш преди 6 месец ли? Защото, ако е само това, би трябвало да ме устройва тази седалка.

Общи условия

Активация на акаунт