Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 950
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Отново ще кажа, mamas and papas ocaro, това е количка, направена с мисъл, здрава, практична, елегантна, маневрена, удобна за бебчо, лесно сгъваема. За мен е най-добрата и си заслужава  парите.

# 226
Аз имам baby design LupО. Стар модел , Хъски е с много повече екстри.
Количката е мн маневрена, бута се лесно, минава всякакви препятствия. Моята в бутам в едно село само по черни пътища.
Кошовете са широки и двата, но и моето бебе е дребничко.
Коша до 6м го ползвах до последно, здрав, затворен добре. Моето бебе е октомврийче 2019, зимата обаче беше супер. Летният кош все още го изпозлвам, удобен е за бебето. Спи в него всеки ден, широк, изцяло легнало положение, голям сенник, хубава поставка за крачета. Висок кош, някак бебето седи по нависоко и е удобно да се взема, не се навеждам много. Много добри амортисьори. Въпреки помпащите гуми досега само веднъж ми се наложи да помпам, не ми се е налагало да сменям гума.
Като минуси мога да кажа че е ужасно тежка количка и голяма, дори и сгъната. Друго всичко в нея е супер.

Amerikkas,благодаря за изчерпателния отговор! 😊 И мен точно с това ме грабнаха този тип колички- изглеждат много комфортни за самото бебе. А и се надявам на много есенно-зимни разходки и искам да му е топличко.
Оства обаче минусът с тежестта,но пък щом не се усеща при бутане,може и да се преглътне 😏

# 227
  • Anywhere
Septembergirl, вижте тази Moovo Quick
https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kombinirani-kolichki/bebes … lack-chrome-muuvo
Вече няколко момичета я похвалиха! Мисля,че има всичко което Ви трябва.

# 228
Отново ще кажа, mamas and papas ocaro, това е количка, направена с мисъл, здрава, практична, елегантна, маневрена, удобна за бебчо, лесно сгъваема. За мен е най-добрата и си заслужава  парите.
Apple juice,благодаря за съвета! 🙂
Не ми беше попадал този модел,наистина изглежда много добре!

# 229
Няма нужда, ама да добавя още едно мнение в подкрепа на горното. Ние имаме Dotty, вече не си спомням колко пък повече екстри да е имала от Husky, уж е най-високият клас. Здраво нещо - още ме дразни, че вече трябва да се съобразявам с терен с "лятната" - голяма, комфортна, носи много багаж... Но с порастването на детето растат и багажите, заемането на половин багажник от количката стана досадно, отделно ми дотежа изведнъж (а не си спомням миналото лято да съм го усещала така)... Много са ми красиви, но почти съм сигурна, че ще ви се прииска по-лек модел, а (вече) мисля, че вложението в колички може да е с повече мярка.
Това и моето основно притеснение,че докато дойде време за летния кош, бутането може много да ми е натежало.

# 230
Septembergirl, вижте тази Moovo Quick
https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kombinirani-kolichki/bebes … lack-chrome-muuvo
Вече няколко момичета я похвалиха! Мисля,че има всичко което Ви трябва.
Pretti shy,благодаря! 🙂 Ще отида да я погледа в магазина,наистина е значително олекотен модел.

# 231
Момичета, някоя има ли вече Сайбекс Melio?  Мисля да я взема за бекъп вариант. Аз съм с Мутси и2, жестока е! Качвам и свалям по стълби, в колата, изработката е разкошна, помислено е за всичко - платове, аксесоари, кара се с един пръст, а аз съм ниска и 55кг. Но ще я пускам да я продавам, бебето така и не се научи да заспива в нея, та се разнасяме с раница по цял ден.

# 232
Момичета, някоя има ли вече Сайбекс Melio?  Мисля да я взема за бекъп вариант. Аз съм с Мутси и2, жестока е! Качвам и свалям по стълби, в колата, изработката е разкошна, помислено е за всичко - платове, аксесоари, кара се с един пръст, а аз съм ниска и 55кг. Но ще я пускам да я продавам, бебето така и не се научи да заспива в нея, та се разнасяме с раница по цял ден.
Ние, но седи още в кашона. Доста е лека, с голям сенник и се върти седалката. На мен това ми трябваше. Ще видим де, дали реално е толкова удобна, колкото звучи...

# 233
От къде я взехте? Гледах, че няма особена разлика между български и чужди сайтове. Чудех се дали да е карбон или обикновената.

# 234
Здравейте Simple Smile

Ако ви се налага да изберете между Maxi-cosi, Peg Perego и Mutsy, кое бихте предпочели?
Peg Perego.Сега имат намаление във Аико.

# 235
От къде я взехте? Гледах, че няма особена разлика между български и чужди сайтове. Чудех се дали да е карбон или обикновената.
Не знам дали мога да съм ви полезна с това- в чужбина сме. Взехме количката от физически магазин, тъй като ни е в града. Имат и сайт.(natural baby shower uk). Спряхме се на carbon версията. Излезна някъде 460£.

# 236
Здравейте, може ли мнение за лятна количка Чиполино ейприл? Simple Smile

# 237
Ние имаме подобния модел Чиполино Орео. Толкова съжалявам, че я избрахме, че вече предпочитам да нося детето, отколкото да я бутам. Наскоро писах тук, ще се повторя:
- нямаше пъкно седнало положение, а полегнало, съответно на детето хич не мъ беше удобно. Таткото я преправи някак
-спирачката държи само колелото, до което е близо
-сенника е прекалено къс (на Ейприл е по-голям)
-и за капак на всичко това миналата седмица се счупи рамката на дръжката, точно при сенника, защото е от някакъв наподобяващ пластмаса материал. За 3 месеца ползване (като излизаме сутрин от 9 до 12 само с количка) вече е ремонтирана 2 пъти 🤐🤐🤐
Единствената причина, да се спрем на нея всъщност беше допустимия товар, за количка в този ценови диапазон.
Ако имате възможност я погледнете на живо преди да закупите.

# 238
Аз мога да кажа, че съм изключително доволна от тази количка. Сестра ми я ползва от май месец, возя и моя син на нея. Ние ползваме Чиполино Орео, мога с ръка на сърцето да кажа, че отново съм доволна. Лека е, сгъва се в компактен размер, Има пълно легнало положение, което се регулира с колани. Гумите са малки, но пък е лесно оправляема. Не се е счупило нищо до сега, а я караме по доста тежки пътища! Аз лично съм доволна и отново бих избрала нея. Подарък ни е, незнам цената Simple Smile

# 239
  • Пловдив
Дали има някакви сайтове с разнообразие от летни сетове за stokke xplory? Тези които откривам са два-три дизайна само.

Общи условия

Активация на акаунт