Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 54 064
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ви много за коментара. Може би не уточних, че цената е с кошчето на Макси кози. Може би е тежка, ще отида тези дни да пробвам и друга. Но единствената с която мога да сравня е чико-то на сестра ми с което возих племенника ми преди 12 години и то беше по тежко и по не маневрено.

Платът не е мръднал на Хартан ще сложа снимка. Просто се чудя дали мога да намеря до подобен клас количка до 500-600 лв.

Пс
Не мога да прикача, над 5 Мб е снимката

# 361
Дух, този Хартан ми изглежда ужасно, хич не се лъжи. Да не говорим, че е 14 кг, което е безумно много. Бих я взела само и единствено, ако ли я дават без пари и наистина нямам абсолютно никаква възможност за друга количка.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 19:43 от Аmélie

# 362
Тези, които имат наблюдения/опит със Cybex Eezy S+ (нали той беше с най големите колела от летните Eezy S?) , смятате ли, че може да се изкара есента и зимата с тази количка? Сега сме с Балиос и ни идва големичка като се сгъне, но пък чудя се дали има смисъл да  вземаме лятната тази година, ако не става за студените сезони... А Рая имат намаления сега.

# 363
Благодаря ви, момичета.

# 364
Тези, които имат наблюдения/опит със Cybex Eezy S+ (нали той беше с най големите колела от летните Eezy S?) , смятате ли, че може да се изкара есента и зимата с тази количка? Сега сме с Балиос и ни идва големичка като се сгъне, но пък чудя се дали има смисъл да  вземаме лятната тази година, ако не става за студените сезони... А Рая имат намаления сега.
И аз съм се спряла на лятна Сайбекс.Сега съм със Сайбекс Приам и вече ми натежава.Точно днес в Комсед гледах Eezy S+ и останах много разочарована.Дръжката й не се регулира,страшно паянтова количка.Изобщо не ме впечатли с нищо.Мъжа ми пък още като видя как се клати и каза “аз в това нещо детето няма да го возя” 😁 Тези дни ще ходим да гледаме останалите модели на марката.От четене на коментари като,че ли клоня към eezy twist,но не знам на живо как ще е.

# 365
Благодаря ви много за коментара. Може би не уточних, че цената е с кошчето на Макси кози. Може би е тежка, ще отида тези дни да пробвам и друга. Но единствената с която мога да сравня е чико-то на сестра ми с което возих племенника ми преди 12 години и то беше по тежко и по не маневрено.

Платът не е мръднал на Хартан ще сложа снимка. Просто се чудя дали мога да намеря до подобен клас количка до 500-600 лв.

Пс
Не мога да прикача, над 5 Мб е снимката
Хич не се лъжете за кошницата, втора употреба твърдо не.Не я ясно колко време в ползвана кошницата и на какви температурни амплитуди е била подложена не случайно има гаранция и срок на ползване тези стоки.

# 366
Точно и аз това идвах да пиша, за кошът за кола. Подобно нещо, старо и втора употреба може да бъде опасно и общо взето не бих го ползвала.
Иначе естествено, че може да се намери подобно нещо за толкова пари, аз лично мисля да пусна след няколко дни моят Балиос С на Сайбекс, ползван е има-няма 5м, общо, 3м. този за новородено и 2м. другият. Просто за сравнение.
В olx има супер добри оферти за нови, запазени колички, а тази освен стара, демоде е и ужасно тежка.

# 367
Много ви благодаря за коментарите и съветите. Щв разгледам още колички.
Пс
Кошът е ползван много малко от племенника ми. В общи линии зная как е съхраняван, пран и експлоатиран. Но за количката вероятно сте прави. Благодаря! Пак ще се върна за мнения Simple Smile

# 368
Katthie, нямам опит с Пег Перего, но Прима папа са вносители и имат магазин в София. Това ли е твоят модел?

# 369
Благодаря!
Ще потърся магазина, за да ги видя!
Katthie, нямам опит с Пег Перего, но Прима папа са вносители и имат магазин в София. Това ли е твоят модел?

# 370
Здравейте, имам питане за комбинация на количка EGG с кош за кола на Cybex. Попитах и в двата магазина представители и никой не успя да ми отговори дали са съвместими. Скоро в една обява в olx видях, че кошче за кола Cybex Aton се продава с адаптори за egg и реших че си пасват, но ми се иска някой да ми потвърди, за да не си ги купя и да не мога да ги ползвам... мерси!

# 371
Според сайта на egg са съвместими https://eggstroller.com/adaptors/

# 372
Според сайта на egg са съвместими https://eggstroller.com/adaptors/

Супер, мерси! Simple Smile

# 373
Khattie, ние си взехме количка на Peg Perego, но още чакаме бебчо и не е използвана. Четох доста за марката -има отделна тема за нея. Аз си извадих извод, че си струва. Определено казват,  че Сайбекс са по-добри, но и цената е по-висока. Иначе нашата я видяхме в два от магазините на Вис Виталис (София). Можеш да видиш има ли я в сайта и да попиташ по телефона има ли я налична в магазина.

# 374
Момичета, а за тази количка имате ли впечатления? До утре е 600 лв в дундьо - количка Лонекс. Ходих да я видя на живо. На мен ми се вижда по тежка от ,Hartan а по описания е по-лека.
https://dundio.com/lonex/lonex-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0 … col-g-04-g04.html

Общи условия

Активация на акаунт