Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 890
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря ви много за отговорите. Явно трябва да разгледам и вариантите на cybex. Къде в София има най-голямо разнообразие изложени. Гледам, че в Рая тойс пише с предварителна заявка, но предполагам, че има шоурум където могат да се видят и пробват.

И във ВисВиталис ( този на Стамболийски) имат бая избор. Аз бих звъннала да питам предварително, дали е наличен моделът.

# 256
  • Anywhere
Минавам да кажа, че Има 20% намаление на всички бебешки колички в Хиполенд! Валидно до 13 Септември Simple Smile

# 257
[/url]

Здравейте, с такава Babyzen сме. Няма стол за кола. С кои адаптори и стол като марка би станало? Питам преди да я натоваря да я нося из магазините, ако някой може да помогне.

Този модел на Бейбизен е на 10 години. Искрено се съмнявам, че в магазин ще намерите адаптери. Имате ли някакви, които вървят с количката? Иначе, можело е да се монтира столче на Макси кози и Рекаро.

https://www.youtube.com/watch?v=SpaSsNCFMQE

# 258
Успях да ги разгледам моделите на Cybex в Рая тойс и честно казано Макларън атом си ми остава фаворит засега. Гледах и Melio и easy s и някак си не ми дадоха това усещане за маневреност, което го имаше при атома. Даже товарих и голямото хлапе за пробата Grinning
Другото, което е не са толкова компактни сгънати, а си представям какъв купон ще настане в багажника ми като трябва да товаря количка, тротинетка, каска, две столчета, малко пазар и т.н. Ще е един малък ежедневен кошмар. Аз имам още време да разглеждам и ще ви следя с удоволствие и ще продължа да гледам. Харесвам и babyzen yoyo, но дръжката е по висока, както и цената, което я обезсмисля в моя случай.
А имате ли идея от кой английски сайт атома може да се намери най изгодно? Гледам от време на време го пускат за 240 паунда в Амазон, но предполагам и има и други сайтове където може да се намери на добра цена.
Благодаря ви много за отговорите. Явно трябва да разгледам и вариантите на cybex. Къде в София има най-голямо разнообразие изложени. Гледам, че в Рая тойс пише с предварителна заявка, но предполагам, че има шоурум където могат да се видят и пробват.

И във ВисВиталис ( този на Стамболийски) имат бая избор. Аз бих звъннала да питам предварително, дали е наличен моделът.

# 259
  • София
Здравейте, а колелата на Макларън Атом не са ли притеснителни? Изглеждат косата малки..

# 260
Аз забърсах вчера Сайбекс Мелио с един cocoon s. На прима виста съм доволна, макар че материята нещо не ми допада особено.
Според мъжа ми вози много по-добре от Муцито. Той така и не го хареса.

# 261
Аз най накрая използвах Еезито, супер е. Много лесно се бута, върви по доста каменист терен без проблем, бебето си спеше добре, широко е.
Продължавам да си чакам борда, който поръчах преди месец по пощата от Германия и вече нямам надежда, че ще дойде..... май Се прецаках и ще си купя сега и от Рая.
Но вече нямам съмнение, че между Изито и Косато уош, Сайбекса е по добрият избор.

# 262
  • sofia
Здравейте , дайте мнение за лятна количка от висок клас. Искам да е цяла дръцка единични колела и голям сенник . До момента гледах Mast m2, Ergobaby Metro, Cybex easy s+ . В момента съм с Cybex priam  доволна съм но искам нещо по леко когато детето проходи и  стане по тежко . Имате ли впечатления или сравнения за тези модели или други добри който не съм гледала.
Благодаря

# 263
Mast m2 не я знам. Според мен сенникът на ергобейби е ужасен. Изобщо не ми се струват функционални подобни сенници, а са модерни последно време.
Последните страници коментирахме и сайбекс Мелио. По-лека е от изи и с по-хубав сенник. Дръжката е една и колелетата не са супер малки.

# 264
Здравейте, имаме столче за кола Joie Gemm Group 0+ и сега си търсим I Base Car Seat Base( izofix система).
Знаете ли къде мога да намеря в България?

# 265
Здравейте, тъй като и на нас скоро ни предстои щастливо събитие в момента сме се насочили към марката Easywalker. Мислите ли, че са подходящи като за първа количка?

# 266
  • Anywhere
Здравейте, тъй като и на нас скоро ни предстои щастливо събитие в момента сме се насочили към марката Easywalker. Мислите ли, че са подходящи като за първа количка?
Easywalker Harvey е доста добре изглеждаща количка. Няма личен опит с ползването ѝ обаче!

# 267
https://bg-mam.ma/p/1176308/40833608
В предната тема, някой питаше за Хартан. Аз използвам един доста стар Hartan Topline S и съм изключително доволна. Количката минава през всякакви терени без никакво усилие, а детето ми е тежичко - 12 кг. Бутам я с една ръка по нагорнища/разбити плочки, мога да я качвам с една ръка по тротоари. Въпреки, че количката е изгледала 4 деца има само някои козметични забележки. Помислено е за всичко, особено при т.нар. "летен кош" - сенник, прозорец за наблюдение, прозорец за вентилация, пълно легнало, предпазен борд (регулиращ), подложката за крачетата се регулира и вертикално, и хоризонтално, дръжката на количката също се регулира. Като при повечето комбинирани колички, обаче, си е обемничка. Синът ми е на 1г. и почти 3 месеца, и чак сега почнах да търся нещо по-компактно за пътувания. Тази ще си я ползвам до края.

# 268
Здравейте , дайте мнение за лятна количка от висок клас. Искам да е цяла дръцка единични колела и голям сенник . До момента гледах Mast m2, Ergobaby Metro, Cybex easy s+ . В момента съм с Cybex priam  доволна съм но искам нещо по леко когато детето проходи и  стане по тежко . Имате ли впечатления или сравнения за тези модели или други добри който не съм гледала.
Благодаря

Ползвам Cybex Eesy S 2 ! За мен супер удобна за градски условия. Разбити тротоари, певета и т.н минава без проблем. Много лека и маневрена. Имах притеснения тъй като има малки колела, но те не са никакъв недостатък. Препоръчвам с две ръце!

# 269
  • София
Здравейте, моля за инфо от запознатите с моделите на Макларън, гледам Макларън XLR, някъде пише само XLR, на други techno XLR. Някои са с двойни колела отпред, други с единични (с две дръжки, а с единични колела отпред? Мислех, че новите arc модели са с единични отпред, но май не само). Също, новите модели ли са до 25 кг или? (Във всички БГ сайтове са до 15 кг, а в чуждестранните пише до 25 кг, кое е вярното, объркващо е)

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 10:21 от jenn_kata

Общи условия

Активация на акаунт