Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 824
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Леле, всичко това за 700 паунда, сериозно ли? 🧐🧐

# 571
И аз не мисля, че ще я намалят още! Плюс това е преордер, ще я пратят чак на 18.11, ако сега я платите. В този сайт не приемат БГ карти, поръсете назад в темата как се плаща....
Има опция през Paypal, трябва да се свържете със сайта
Аз платих с карта на ДСК поръчка направена през август. Нямаше проблем.

# 572
  • Бургас
И моята карта е на ДСК, но платих през Пейпал. Моята количка беше налична и я изпратиха веднага с номер за проследяване. Много бързо я получих на адреса на превозвача и постоянно ме уведомяваха за движението ѝ. Останах с много добри впечатления от сайта, но все пак само с 1 поръчка имам опит.
А цената на целия комплект наистина е много добра. По-ниска от това се съмнявам да стане.

# 573
Аз също гледах тази оферта за Сайбекса, но не съм сигурна така, както е описано включва ли шасито?

# 574
Момичета, имам въпроси относно Jane muum 3 в 1.
На колко месеца бяха бебчетата ви, когато сменихте зимния кош с летния? На теория го дават на 6 месеца, но дали е ОК за гръбчето на бебето тогава при положение, че още не може да сяда.
2. До колко месеца ползвахте кошницата за количка Koos? В описанието пише до 86 см, но ми се струва доста тясна самата кошницa.

Благодаря Simple Smile

# 575
На 5 месеца смених коша.Бебка с набиране започна да се надига над коша и да иска да гледа.Летният ни кош е с няколко позиции на облегалката + пълно легнало положение.

# 576
И аз смених коша с седалката на около 5 месеца. Кошницата за кола я ползвах някъде до 10 месеца. Имайте предвид, че това е една от най-сигурнитекошници с базата. 
Момичета, имам въпроси относно Jane muum 3 в 1.
На колко месеца бяха бебчетата ви, когато сменихте зимния кош с летния? На теория го дават на 6 месеца, но дали е ОК за гръбчето на бебето тогава при положение, че още не може да сяда.
2. До колко месеца ползвахте кошницата за количка Koos? В описанието пише до 86 см, но ми се струва доста тясна самата кошницa.

Благодаря Simple Smile

# 577
Здравейте,
Търся си лека количка около 8кг, която да има опция за кош за новородено. Освен Easywalker Charley друго не открих - можете ли да ми препоръчате нещо подобно? Търся наистина лека и практична количка, която да се сгъва лесно и да заема минимално място сгъната. Бих искала да може да се сложи и кош за новордено, което да гледа към мен, тъй като не ми допада идеята за лятна количка + порт бебе. Идеята ми е да си я ползвам след това като лятна количка, не искам да купувам количка и след 7-8 месеца нова лятна.

# 578
Може би ergobaby metro?

Здравейте,
Търся си лека количка около 8кг, която да има опция за кош за новородено. Освен Easywalker Charley друго не открих - можете ли да ми препоръчате нещо подобно? Търся наистина лека и практична количка, която да се сгъва лесно и да заема минимално място сгъната. Бих искала да може да се сложи и кош за новордено, което да гледа към мен, тъй като не ми допада идеята за лятна количка + порт бебе. Идеята ми е да си я ползвам след това като лятна количка, не искам да купувам количка и след 7-8 месеца нова лятна.

# 579
Cybex Melio, Ергобейбито е такава друсалка, че горкото дете какво ще му се случва...

# 580
Аз предлагам Cybex Melio. Според мен е много сполучлива количка. Има възможност и за кош за новородено, и за кош за кола.
Ние го използваме като лятна/лека количка. С Melio Carbon съм. Тежи под 6кг, което е много добре според мен. Удобна е.

Edit: Сега виждам, че са препоръчали Cybex Melio, така че +1 за нея и от мен.

# 581
AlexM1590,може ли да ми кажеш,дали височината на дръжката се регулира,че съм се насочила към Мелио или Eezy s twist 2 за лятна количка,но все още не съм видяла нито едната на живо.Знам само,че ще е Сайбекс,че сега съм с Priam Lux Platinum,но вече ми идва тежка.

# 582
Dimitrova2208, вижте най добре всички предложени варианти на живо. Cybex Melio действително е много хубава количка, но не е толкова компактна сгъната. Ако държите да е компактна може да видите също babyzen yoyo, но тя е подходяща за по-високи родители.

# 583
Здравейте!

Благодаря на всички за коментарите и ревютата! Благодарение на вашите мнения се спряхме на количка Cybex Priam. Видяхме я и на живо, много ни допадна. От вашите препоръки се насочихме към чуждите сайтове за закупуване. В момента в online4baby има оферта за тази количка: https://www.online4baby.com/cybex-priam-lux-platinum-aton-m-trav … -pink-mystic-pink
Мислите ли, че е добра оферта да я поръчаме сега или да изчакаме до Черния петък. Дали ще има по-добри оферти?

Благодаря за мненията ви! Simple Smile

Благодаря за споделената оферта, това ми беше фаворитът за количка и я поръчах, въпреки че е ужасно рано. Бих предпочела друг цвят по принцип, но пък цветът ми е най-маловажният фактор, та преглътнах (не исках да стереотипизирам да возя момиче в лилаво-розова количка, исках да взема нещо синьо-зелено). Иначе ми се видя много изпипана количка, с мек матрак, просторен кош за новородено, удобен летен кош, включената кошница също ми се видя ОК за първите няколко месеца, после ще я сменям с нещо по-стабилно.

Понеже в комплекта не се включва чувалче за летния кош, а нашето бебе живот и здраве ще ползва летния кош зимата, да кажа, че тук има подходящи като цвят чувалчета на добра цена:
https://discountbabyequip.co.uk/products/cybex-priam-footmuff-mystic-pink

Сега ще дебна за all terain колела и други разни аксесоари - чанта за повиване, държач за чаша. Да попитам, универсални дъждобрани и комарници предполагам пасват на тоя модел?

# 584
  • Бургас
Макарон, в комплекта има дъждобрани.
А комарник за лятната седалка си взех от ДМ универсален. Моята количка е друга, но предполагам, че ще стане и на тази. Най-много ми допадна това, че е тъмно сив. Повечето са бели и изобщо не ми харесва как стоят.

Общи условия

Активация на акаунт