Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 68

• 39 622
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Скрит текст:

Това са снимките които имам. То общо взето и това има засега е апартамента. Кухнята ще чака някоя следваща отпуска за ремонт. Иначе тв шкафа в хола е от същата серия като масичката и бар масата. Има купени метални кашпи, но си чакат реда за цветя 😊

# 391
Да се върна на темата за тапицираните легла. Видях това
Скрит текст:
и се влюбих:heartpulse:, но попаднах само на внос от Италия на цената на малка кухня - дали сте срещали такива модели предлагани от БГ производители/фирми?

# 392
Dandan, много ми харесва, готино се е получило, ето нещо и от мен ,
.

# 393
  • Canada
Dandan, това е смесица от стилове, в което няма нищо лошо, разбира се. Килим определено би подхождал, но по-голям от настоящия, а и на осветителното тяло над дивана е хубаво да му се скъсят кабелите или да се смени Simple Smile

# 394
О да абсолютно не е чист индустриал, аз и по- горе написах,че гоних идеята, но трябваше да се съобразя и с финансите, с които разполагах. Лампата над дивана и аз смятам, че трябва да скъся веригите, просто снимките са правени в момента на поставянето, а килима ще се маха оттам защото и на мен не ми харесва.

# 395
Хора, само да ви кажа, че ако знаех за това съкровище щора- перде нямаше въобще повече никога да сложа каквото и да е перде вкъщи. Меко казано съм очарована, просто нямам забележка.... яд ме е много.... да не говоря, че завеси и пердета и релси и куки и не знам си какво ми стъпа по- скъпо...
https://konkord-design.com/gallery/галерия-вертикална-с-перде/

Моля да не се счита за реклама, просто ходих на място и ги видях, нямам нищо общо с тях Grinning

# 396
  • Горна Оряховица
От къде и какви соларни лампи купувате за градината? Купих 2 за по 6 лв от Практис, ами те за нищо не стават. От двее едната не работи ...Другата едва светои,чак толкова зле не съм си представяла, че може да бъде.

# 397
Аз лично още не съм стигнала до градината Grinning Градинарите от темата няма ли да знаят, питай тях ако искаш, те са много вещи Hands Thumbsup

# 398
Във връзка с индустриалния стил - аз съм му почитател и вкъщи имаме доста елементи от него. Апартаментът ни обаче е малък и не смея да прекалявам. Бих искала обаче да включа фототапет/гръб/фолио в кухнята. Можете ли да препоръчате качествени такива, например на тухлички, разгледах, че има в Практикер, Хоумакс и т.н.
Вторият въпрос ми е - бихте ли сложили кресло тип барбарон в случая? Много ги харесвам, но не съм сигурна дали ще се впише. Освен това цвета -  мислех за тъмно сиво, но диванът ни е в такъв цвят и може би би се "сляло".

# 399
Амброзия, аз си мисля, че барбарон би стоял ОК в дори отчасти индъстриал. И ярък или силен цвят за барбарона на фона на сивото също би било ОК. Е, не си представям барбарона в бонбонено розово-лилаво, примерно. Но тъмносиньо (ох тази моя мания по синьото), охра/горчица, burnt orange, sage green, teal, разни варианти си представям.

Ето комбинация с няколко различни цвята за акцент

Един "индустриален" балкон, много ми хареса

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 11:41 от man_darin_ka

# 400
Покрай вас и на мен почна да ми харесва Simple Smile
. Щом е малко жилището барбарона незнам дали е удачен вариант, заема много място.

# 401
Убедителни сме, нали?Smirk

# 402
Хора, само да ви кажа, че ако знаех за това съкровище щора- перде нямаше въобще повече никога да сложа каквото и да е перде вкъщи.
Скрит текст:
Меко казано съм очарована, просто нямам забележка.... яд ме е много.... да не говоря, че завеси и пердета и релси и куки и не знам си какво ми стъпа по- скъпо...
https://konkord-design.com/gallery/галерия-вертикална-с-перде/

Моля да не се счита за реклама, просто ходих на място и ги видях, нямам нищо общо с тях Grinning

Kristaline, не съм ги виждала на живо, сега разгледах снимките от линка. Не напомнят ли доста вертикалните щори? Питам, защото не са ми любими за вкъщи. Предполагам затъмняват вечер? И как се почистват? Извинявай за питанките, но ми стана любопитно. Май най-добре да намеря някъде, където ги правят и да ги видя как изглеждат.

# 403
Въпросът не е дали хваща окото, хваща разбира се и "уау ефект" има. Въпросът е, че това не е ресторант или бар, където да се насладиш на обстановката за два часа и после на уют у дома. Въпросът е искаш ли да го виждаш това всеки ден и по цял ден и при всякаква светлина, а не само нагласено за снимка. Ако отговорът е положителен, ОК. Но съм сигурна, че повечето хора се самозаблуждават, че това ще им е супер уютно.

# 404
Не знам ЧС кое коментира - щорите на Кристалин или индустриалния дизайн. Но подозирам, че е дизайна. Laughing

И ще отговоря за него, защото на мен ми харесва. Не искам и не предполагам повечето хора да го харесват. Всеки си има собствени представи и усещания и е добре да се съобрази с тях, а не с мнението на хората. Но пък аргумент, че повечето хора не харесват даден стил, не може да ми повлияе на мен, защото аз съм си аз и е важно аз как го усещам. Харесвам го не защото е направено УАУ на снимка, а защото в него има елементи, които мен ме карат да се чувствам добре. Първото е големите височини (знам аргумента "Как се отоплява това?", но отговорът ми е - "Това не пречи човек да мечтае!"). Второто са големите прозорци. Третото са винкелите, просто ми харесват. Малко "мъжко" излъчване имат, но ми харесват. Няма джунджурии, които ме изнервят. Тъмните стени дават дълбочина, аз така го усещам, противно на "аксиомата", че беличкото "отваря".

Основен минус за мен е големият плюс - височината. Как ще измия тези високи прозорци? Как ще сменя крушка, ако изгори и е някъде на 5-6 м. височина? Така че не съм безотговорно влюбена в този стил.

Общи условия

Активация на акаунт