Шофьорски курсове - Варна

• 279 462
  • 641
  •   1
Отговори
# 300
Здравей Africa  аз знам ,че се вземат от 4 до10 часа по решение на инструктора. Но 4 е минимума. Успех другия път

# 301
Нека някой да каже за актуални цени на шофьорски курс, интересува ме приблизително и съответно да уточните дали е с изпитите или без. Благодаря предварително.

# 302
Някой карал ли е скоро курс в автошкола ,,автостарт,,.Препоръчаха ми инструктор Димитър Алексиев.Моля споделете мнение и цена на курса +цена на изпитите.Благодаря!

# 303
Да побутна темата ,че ми е спешно.

# 304
      Отново виждам фраза която ме навежда на размисъл.Защо питаме какво ни се полага или колко ни задължават.Задайте си въпроса лично на вас колко са ви необходими.Никой не може по добре от вас да прецени вашите лични умения.Бдете откровени  пред себе си и ще получите отговор на въпроса си.Така следващото ви явяване ще е последно и УСПЕШНО.

# 305
Някой знае ли къде мога да прочета какви часове кормуване се полагат след неуспешно взет изпит?
Досега търсих и нищо не намерих Rolling Eyes

4 часа караш по 25 лв на час
и 50лв за изпита
общо 150лв

когато аз се явявах на изпита - успешно взет Peace от първия път
едното момиче го скъсаха и взеха да и обясняват как стоят нещата и така и казаха

# 306
зависи от фирмата 4 часа за задължителни по закон един вид това е минимума а колкото до цената в нашата фирма 4 часа са по 20 лева и изпита 50 общо 130  Grinning

# 307
Аз взех книжка през далечната 92г. Карах курса при Иван Николов още на ладичката LaughingСега съм със втори златен талон. Следващата седмица дъщеря ми започва курса. Естествено при същия инструктор!

# 308
 Аз също минах курсовете и взех книжката Stuck Out Tongue. Тъй като форума ми беше основен източник за инфо към къде да се насоча във Варна ( аз не съм от тук) ще напиша къде и как минах.
 Записах се в автошкола Щерев, след едни хубави коментари във форума. Мисля, че не сбърках. Може и по-добри да има от него, но не останах разочарован от цялата работа. Добре си води теорията, но осбенно много го бива господин Щерев в практиката. Не млъква през целите часове и натъртва на всичко, което грешиш. Колата е новичка Киа, хареса ми ( даже липсва Grinning ). Не е имало никакви работи под масата, което беше важно за мен защото с родители учители, финансово съм силно ограничен :/ .
 Теорията я водеше с презентации в една сграда в началото на улица Тролейна, забравих адреса на офиса ( до кръглата банка на път към колхозния), но телефонът му е 052/507090.
 Като цяло съм доволен от него. Приятен и разбран човек, на който му личи че е про.
 Хайде успех на всички.

# 309
Някой ще ми препоръча ли жена инструктор за моята сестричка?
Мъжът и е доста ревнивичък пък и нея я е страх от мъж инструктор защото много викали.
Благодаря много предварително и ще чакам отговори!!!  bouquet

# 310
disturbed_angels, може ли да споделиш цената на курсовете? И изобщо някой, ако ме ориентира горе - долу в цените, ще съм благодарна, защото и аз мисля да ги почвам. Последно време се чуваше, че много са паднали цените.

# 311
Мъжът и е доста ревнивичък пък и нея я е страх от мъж инструктор защото много викали.
Благодаря много предварително и ще чакам отговори!!!  bouquet
И аз търсех жена на времето ,но накрая си избрах Николай Колев.
Няма викане и караници.Ако искаш координати на ли4ни,4е да не е реклама Wink
Взехме книжки и аз и браотв4едка ми от раз.
Но,има жени инструктори.Из4акай.Все някой ще се вклю4и Hug

# 312
Василеви те са мъж и жена оратаци са с Жейнов.Може да се запи6е при жена му.

# 313
  • Варна / UK

МАРИЯНКАА, аз карах около месец опреснителни часове при Даниела Христова ноември миналата година. Много съм доволна, обяснява много добре и ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ следи какво правиш, как се движиш, разяснява кое как е по правилник... и не вика  Laughing, което за мен беше много важно. Взех мобилния и номер от този форум, ако искаш мога да ти го дам на лични.

# 314
Здравейте момичета, когато някой е добър в професията си няма значение дали е мъж или жена.
Моя съпруг е инструктор в Плевен, бил е преподавател в автотранспортен техникум и курсистите са оставали доволни от отношението му към тях. По-голяма част от годината сме в моя роден град Варна и там също има курсисти. Оставам с впечатление, че добрите инструктори са в повечето случаи мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт