Шофьорски курсове - Варна

• 279 494
  • 641
  •   2
Отговори
# 315
NadyaT, може ли и на мен телефон на лични  Hug  Тя към някоя автошкола ли работи или на частно?

# 316
  • Варна / UK
Amica, писах ти на лични.

Ето няколко полезни сайта:
Един с листовки:
http://svetofar.com/index.php?action=listovki&category=B
А тук има едни упражнения по паркиране (по което съм най - боса  Mr. Green):
http://svetofar.com/index.php?action=parkirane
Законът за движение по пътищата:
http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2134649345
Правилиникът за приложение на ЗДП:
http://lex.bg/bg/laws/ldoc/-13618687
Успех  на бъдещите шофьорКи Hug

# 317

Здрасти на всички !
Аз и брат ми решихме че дойде време да си изкараме шофьорските курсове (най после) и хем да използваме спадането на цените (поне така сме чули) и сега си търсим инструктор.

Много ще се радвам да чуя вашите препоръки за добри инструктори.
и също така моля ако може да споделете актуални цени на шофьорските курсове, цена на курса и цена на изпитите.

Благодаря предварително Simple Smile

# 318
Здравейте! Много съм объркана вече. В общи линии се въртят две-три имена от началото на темата и всеки казва - много е добър или нее, много е лош. А няма ли и други инструктори в града? Мисля, че искам да карам при жена и реших първо тук да прочета нещо, но в общи линии не успях да си помогна много. Все пак реших да се срещна с г-жа Христова и да пробвам там, и ще видим - живот и здраве до началото на лятото се надявам и аз да съм млада шофьорка с безаварийно бъдеще travel  Peace
Хубав ден от мен   bouquet

# 319
Здравейте! Много съм объркана вече. В общи линии се въртят две-три имена от началото на темата и всеки казва - много е добър или нее, много е лош. А няма ли и други инструктори в града? Мисля, че искам да карам при жена и реших първо тук да прочета нещо, но в общи линии не успях да си помогна много. Все пак реших да се срещна с г-жа Христова и да пробвам там, и ще видим - живот и здраве до началото на лятото се надявам и аз да съм млада шофьорка с безаварийно бъдеще travel  Peace
Хубав ден от мен   bouquet

Другата седмица започвам шофьорски курс, като и аз много се чудех, т.к. имахме много познати и трябваше да избирам измежду 6-7 инструктора. Държах лекциите да се намират на по-централно място, понеже повечето са към победа, младост, възраждане, което изобщо не ме устройва. Колата също ме устройва идеално. Мога да дам отзиви чак края на другата седмица, т.к. тогава ще започвам кормуването, трябва първо да си минал част от теорията.

# 320

Здрасти на всички !
Аз и брат ми решихме че дойде време да си изкараме шофьорските курсове (най после) и хем да използваме спадането на цените (поне така сме чули) и сега си търсим инструктор.

и също така моля ако може да споделете актуални цени на шофьорските курсове, цена на курса и цена на изпитите.

моля някой ако може да отговори  Whistling

# 321

Здрасти на всички !

моля някой ако може да отговори  Whistling

Аз имам препоръки от приятели и роднини за доста инструктори и при мен решаващо беше главно къде са лекциите, защото исках да ми е удобно. Цената средно на курс в момента е около 600 лв с изпитите.
Вътрешен изпит (теория): 20.00лв.
Вътрешен изпит (практика): 30.00лв.
Изпит пред ИААА (теория): 30.00лв.
Изпит пред ИААА (практика): 50.00лв.

Ако искаш по-подробна информация, пиши на лични. Ще ти обясня и ще ти дам контакти, вече ти ще си решиш  Peace

# 322
  • Варна
Някой да ми препоръча свестен инструктор с дизелов автомобил ?

# 323
Моя е с форд фиеста, дизел Simple Smile повече на лични

# 324
  • Варна
Прочетох за колата   bouquet

# 325

Моя е на citroen c4 2008 diesel.

# 326
  • Варна
bezant , ще ми дадеш ли малко повече подробности за името на инструктора , възраст, името на школата и някакъв телефон ? Може и на лични. Доволна ли си ? Прочетох по-нагоре ,че си почнала скоро курса .

# 327
Здравей , ами аз преди около година и нещо карах курса и бях при Ангел Янчев , бях на Пежо 307 дизел...трябва да знаеш, че повечето инструктори имат дизелови коли , защото при дизела потеглянето може да стане без да подаваш газ , само с включване на първа и с отлепяне на съединителя - нещо което е много удобно за младите кандидат шофьори... а за инструктора мога да кажа , че останах много доволна!! За разлика от много други изобщо не се изнервяше (а разбирайте че аз доста се постарах да го изнервя с непрекъснато гасене на колата , превключване на скорости в неправилния момент и т.н) ..никога не ми е викал, много добре обяснява, търпеливо Simple Smile Изпита го взех от първия път Simple Smile въпреки че доста се притеснявах ..Simple Smile Някой ако е заинтересован - мога да му дам телефона Simple Smile

# 328
запис да ви следя

# 329
Аз пък ще ви препоръчам Милена Томова-Назлъмова!
За тич дето мъжете им са ревнивички хаха  Laughing
Количката е голф ама новичък, мнг е внимателна, няма само да ви вземе паричките ами и ще ви научи така, че после сами да си карате без страх.
Часовете са в удобно за вас време и от удобно за вас място!

Да подчертая, че при нея пари под масата няма!
Всичко си е както трябва.

Теорията се намира на центъра на 2 мин от катедралата.

За контакт с нея: 0888 448 793

Инструктор с наистина мнг опит....

Родителите ми ( и двамата!) , брат ми и аз при нея си караме/караха!

Общи условия

Активация на акаунт