Шофьорски курсове - Варна

• 279 595
  • 641
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • Варна
Здравейте,момичета,влизам в темата да се похваля че вече съм шофьор  Mr. Green и най - вече да благодаря на тези,които препоръчаха г-н Монев.Записах и изкарах курса при него.Наистина внимателно и спокойно обяснява нещата,макар че доста пъти го изкарвах от равновесие Embarassed.Единствено от темата разбрах за Митко Монев,никой от познатите ми не го беше чувал,но не съжалявам и за миг.Аз,която не знаех какво е съединител и други подобни,се научих да карам и съм много щастлива.Успех на всички,които тепърва ще карат шоф.курс!

# 182
  • морето и сините вълни :)
Зравейте,може ли някой да и каже сега в момента колко струват курсовете във Варна и ако може някой да ми препоръча къде да ги карам Peace PeaceБлаодаря предварително Peace  bouquet

# 183
  • Варна
Ани, аз го карах миналата година между февруари и април, 720 лева беше курса (теория + кормуване), за изпитите (2 вътрешни и 2 пред комисия) - още 130 лева. Аз взех и още няколко часа кормуване - 25 лв. на час, и като сложиш разходите за книжка - тъкмо 1000 лв. ти излиза цялото удоволствие.
Курса карах при Димитър Монев, страшно съм доволна от него - назад в темата има и мои и на други дами мнения. Ако те интересува, пиши ми на лични, ще ти дам телефона.
Успех!

# 184
Зравейте,може ли някой да и каже сега в момента колко струват курсовете във Варна и ако може някой да ми препоръча къде да ги карам Peace PeaceБлаодаря предварително Peace  bouquet

Препоръчвам ти горещо инструктора Стилян Иванов.Много добре обеснява супер е спокоен и готин човек с млажки дух Simple Smile Мн рядко се случва негови курсанти да бъдат скъсвани на изпит.Повярвай ми няма да сгрешиш ако ги почниш при него.За него само хубави неща мога да кажа. Цената на курса е 650лв.Колата е чисто нова на 2г. TOYOTA COROLLA. Часовете по курмуване се извършват в удобно за теб време.Винаги идва и те взема от вас и те връща пак след като свърши часа.Ако си ученичка има дори възможност да ти спести парите за авто бус!!!:) За контак: GSM: 0889 323 878
                                                                                                                                                                                                    0899 775 842
                                                                                                                                                                             Дом.телефон: 052 503 393(след 20ч.)

# 185
и мене ме вълнува този проблем,какво ще кажете за фирми като Кали или Волан транс,или е по-добре да се насоча към по-малки такива.

# 186
  • Варна
  Аз ще препоръчам Борислав Гетов, имах шоф. книжка от години, но никога не се престраших да седна зад волана, докато не ми се наложи, разбира се. И тогава тук във форума прочетох хубави думи за него, обадих му се и този човек ми даде толкова кураж, държа се внимателно и цивилизовано, без плитки и нелепи вицове и прочее цинизми, които обикновенно съпътстват обучението, и за няколко часа преодолях дългогодишното си убеждение, че никога няма да мога да шофирам. Много съм му благодарна, вече година и половина карам ежедневно, с децата в колата, и изобщо даде ми ново самочувствие.

# 187
сега запис - ще чета после  Peace

# 188
  • Варна
Аз ходих на опреснителни часове в школа " Кали" при Митко Калинов - спокоен, приятен идея нямам как стана но започнах да карам кола, така че горещо го препоръчвам. Курсът  съм карала преди 7-8 години при Живко Желязков, но не се научих да карам, а за паркирането ми обясни че не влизало в учебната програма така че да съм намерила някой друг да ме научи.
Успех на всички  bouquet

# 189
Здравейте и от мен.След дълги години отлагане най-после и аз се реших да карам курса.Винаги съм мислила ,че от мен шофьор няма да стане,та аз се шашкам като пътник,а какво остава ако аз карам.Но всички ме убеждаваха ,че като седна зад волана няма да е така,по-гадно били отстрани отколкото ако шофиташ-дано  да са прави.Въпроса ми е,ако има някой карал курса при щерьо щерев ,моля да споделиКолебая се м/у него и Митко  Монев.За М.Монев научих от форума-наистина ли си заслужава?Благодая на всички които ме изчетоха.Успешен ден. Simple Smile

# 190
  • Варна
Lady Orchidea, и аз научих от форума за М.Монев - според мен определено си заслужава, не са преувеличени похвалите по негов адрес.
За Щерьо Щерев нищо не зная.
Успех!

# 191
Lady Orchidea, и аз научих от форума за М.Монев - според мен определено си заслужава, не са преувеличени похвалите по негов адрес.
За Щерьо Щерев нищо не зная.
Успех!
Благодаря за отговора scorpita,май към него ще се ориентирам.Ти при него изкара курса нали-има ли мн.курсисти ,проточва ли се много курса?За мен е мн.важно да е търпелив и да ме окуражава,че съм мн.неуверена и страхлива Simple Smile

# 192
  • Варна
Аз нямах възможност да карам курса бързо - проточи се 2-3 месеца и през цялото време имаше много курсисти, като свършат едните, веднага започваха нови и така. Желаещи има доста.
Колко ще продължи твоя курс си зависи най-много от теб, почти всеки ден се кара, но той ще ти обясни. Просто му кажи как предпочиташ и той се старае да се съобразява.
Търпелив е меко казано, повярвай ми. Аз изпадах в паника всеки път като седнех зад волана, по-спокоен човек не съм виждала. За цялото време не ми е казал и една дума накриво, изобщо да не говорим за викане. Като ме видеше, че почвам твърде да се притеснявам, все ще каже нещо смешно, ще гледа да ме разсее, за да ми мине. За отношение му давам 6+ Simple Smile
Мисля, че няма да сгрешиш, ако се спреш на М.Монев.

# 193
  • Варна
Още нещо ми хрумна. Взех си изпита от първия път (което дължа единствено и само на М.Монев), та нямам поглед над много изпитващи. Но изпитващия, който се падна на мен, определено много уважаваше М.Монев и на няколко пъти спомена как сме попаднали на много добър учител и че далеч не всички инструктури били като него и че той наистина учел курсистите си да карат, а не просто да минат изпита някак си...
Другото, което се сетих е, че М.Монев задължително те учи и на паркиране.

# 194
Scorpita много ти благодаря Hugтова с паркирането е мн.важно,а доколкото разбрах мн.инструктори не наблягат на него или напълно го пропускат.

Общи условия

Активация на акаунт