Шофьорски курсове - Варна

• 279 560
  • 641
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ти, използвам да попитам как се стига до там, като гледам картата предполагам - с тролей 82/83/88 и щом е срещу цирка, някъде там трябва да има спирка.

# 211
Да точно с тези номера тролеи-ако идваш от центъра като слезеш на спирката,тръгваш направо ,тя сградата на мауер се вижда.Ти като му се обадиш по телефона,той също ще ти обясни.

# 212
Благодаря ти.  Hug

# 213
Скоро не бях я преглеждала тази тема. Като гледам станала е направо рекламен сайт и то по-скоро личен сайт на този Митко Монев. Изглежда във Варна е само този инструктор. Явно всичко за него се пише от един и същи човек, който е лично заинтересован той да набира по-вече курсисти.Тези негови "УЖ курсистки" непрекъснато следят темата и са на всяко гърне мерудия. Разбирам да похвалиш някой, при когото си изкарал скоро курса, това да, но да стоиш постоянно в темата и да хвалиш един и същ инструктор с месеци наред - е това вече понамирисва. Всичко е толкова прозрачно, че направо е смешно и много, много прекалено. И се чудя на тези, които наистина се връзват на толкова явна и нескопосана реклама.

# 214
завистлива и злобна си!!!!  Sick

# 215
Когато един човек е кадърен,и си разбира от работата,защо да не бъде хвален?

# 216
Привет Hug

Аз не разбирам нищичко от коли, но ще ми се наложи да се науча да карам кола, и то в кратък срок.

Къде във Варна мога да карам бърз курс за 1 - 2 мес максимум, на изгодна цена и ако може на кола - автоматик Blush
Съвестна ученичка съм Blush

# 217
Привет Hug

Аз не разбирам нищичко от коли, но ще ми се наложи да се науча да карам кола, и то в кратък срок.

Къде във Варна мога да карам бърз курс за 1 - 2 мес максимум, на изгодна цена и ако може на кола - автоматик Blush
Съвестна ученичка съм Blush
Аз карах курс далечната 2000 г. при Николай Колев с едно синьо Пежо 206.Сега май е на 307
Курсът бе около месец.Сега незнам как е,но за този инструктор мога да кажа само добро.
Научи ме да карам добре,но как карам днес е друга дума. Stop
Пречупи ме градското каране и това .Станах пълен хулиган  #Cussing out и чак се дразня от себе си.
Пожелавам ти да намериш своя инструктор и да си примерен шофьор Hug.
И да споделя от както карам детска количка ,като карам кола давам винаги път на майки  колежки.
Незнам защо трябва да е така.А съм свидетел на учебни коли ,които ще ме блъснат и то на пешеходна пътека!
Дано ставаме по съвестни и отговорни към действията си.
А камерите,КАТ и др . да ни наказват щом е нужно!
По малко жертви на пътя през 2010!

# 218
Lady Orchid аз имам чувството че ти си самия г-н Монев под прикритие. Или си някой негов много близък роднина. Такава подробна информация няма кой друг да има.

# 219
Не съм нито едното,нито другото.За Монев научих от форума.Цели 15 год.отлагам курса -от страх,до сега не съм вярвала,че аз ще седя зад волана,та аз изпадах в паника ако остана сама в кола със запален двигател.Когато най-после реших да опитам,защото около мен всички станаха шофьори,започнах да ровя из нета.Просто търсих инструктор,който да не ми вика,защото съм по-притеснителна натура.Когато четях за Монев,и аз се чудех дали не е просто реклама-прекалено много го хвалеха,съмнително ми се виждаше,но реших да му се обадя и така започнах. Той не е идеален разбира се,някой да не си мисли,че не критикува или не се случва да е в кофти настроение,но го прави така че не се чувстваш унижен.Хубав ден на всички Simple Smile

# 220
Може ли някои да ме информира за книжките пред КАТ, отново ли има опашки както пред РПУ-тата?  Надявам се някои от младите шофьори, които скоро е минал през там да ми пише, може и на ЛС.

# 221
Здравйте, днес завърших успешно шфьорския си курс, а не се бях качвала никога на автомобил преди да го започна. Карах курса в школата на Деян Жейнов и мога да ви кажа, че е перфектен преподавател и професионалист, щом от човек като мен, който не знаеше що е то съединител успя да направи шофьор  Laughing Не искам да правя реклама, но лично аз много се бях наплашила от казаното във форумите относно поведението на някой инструктори спрямо курсистките /визирам неморално поведение/, но при него нямаше нищо такова, напротив, часовете протичаха много леко, никога не е повишавал тон, камо ли нещо повече.Така че, ако някой желае може да потърси повече информация - школата се казва АВТОШКОЛА ЖЕЙНОВИ

# 222
Най-после някой да разконспирира кой толкова упорито лансира този Митко Монев.То и аз така си помислих, но не посмях да го кажа. Ами то просто е ясно, ако някой се зачете в темата както направих аз от любопитство. Не че имам намерение да карам курса сега, изкарала съм го доста отдавна, но просто ми стана интересно. А сега съм любопитна докога тази "Лейди" ще продължава да стои във форума и да хвали и прехвалва нейния Митко. Така, че и аз продължавам да я следя тази тема. Заинтригува ме. Синът ми големия вече изкара курса, на малките още им е много рано, но надявам се дотогава да има мнения и за други, наистина качествени преподаватели.

# 223
Аз съм изклиучително доволен от Румен Чавдаров от "Волан Транс".
Много търпелив, спокоен и адски пекан тип.
Карах хубава кола (Пежо 306), карах в най-удобните за мене условия, винаги прави така, че на теб да ти е удобно, изключително лиубезен към дами.
При Румен Чавдаров караш с кеф учиш се от нищото и напредваш бързо. Аз съм много много доволен никой няма да згреши ако кара курсовете си при него. От финансова гледна точка работи без никакъв натиск !!!!!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Здравейте, не ви препоръчвам Румен Чавдавор от "Волан Транс" за шофьорски курс в град Варна - всичко изглежда 6, но всъщност става дума за пари. Въпросният се наговаря с изпитващите да те скъсат х на брой пъти за да му цакате повече мангизи! Броя на късанията е правопроцорционален на финансовото ви състояние, а не дали можете да карате или не. Като инструктор само за дупките по пътя опява, да не би случайно да му чупим и без това раздрънканата таратайка и не обръща внимание на важните неща..

# 224
Здравейте!Искам да кажа,че от този сайт разбрах за Митко Монев,мисля че нямаше негативно мнение за него. Бях при него на курс в началото на годината.Мога да ви уверя,че е много кадърен инструктор и човек, не крещи,спокоен е.така че не виждам защо да не бъде хвален, когато има за какво.А тези които мислят,че е някаква реклама да се запишат на курс при него (ако нямат книжка) и сами да се уверят в това какъв човек е.Аз лично го препоръчах и на други хора,които записаха допълнителни часове при него и останаха много доволни.Просто се замислете защо има най-много положителни мнения за него,а не за някой друг-сигурно защото е добър. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт