Шофьорски курсове - Варна

• 279 407
  • 641
  •   1
Отговори
# 285
Господин  Deqn Zheynov (ако изобщо сте Деян Жейнов)....много смело изказване от човек без грам възпитание....
Първо-дали съм дама или не-не сте вие човека,който може да ме квалифицира,при условие че въобще не ме познавате.
Второ-"Пикли и смехурани"-много хубави думи изречени от един 'Възпитан Господин"
Трето-Много силно ме вълнува от кога господин Щерев работи за вас,защото до преди месец си имаше собствена школа.
Четвърто-преди 8 години,когато моята съседка (тогава беше на 20 години) дойде в къщи  разплакана и уплашена,да не дойда да ви разбия физиономията ме спря само разума ми.Това момиче повече да шофира не се качи,не си изкара курса,не взе и книжка.
И Пето,но не на последно място-доволна съм,че не съм карала курса при вас-от изказа ви тук се съмнявам,че можете да ме научите на морал и етика.
Подразни ме,че темата е направена за хора,който искат да започнат курса и търсят съвет,а се превърна в реклама на няколко инструктора.Затова смятам повече да не я посещавам.Никога до сега не съм рекламирала моя инструктор,само в първия си пост казах при кого съм карала курсовете и не съжалявам.Прекрасен инструктор,прекрасен човек.

п.п-междо другото тук в Нова Зеландия а до колкото знам и в много други страни,инструктори няма...всеки който има full license(В категория наша)повече от две години,може да те учи да караш...след това срещу 70$ се явяваш на листовки.Те са на компютър и там няма проверяващ(компютъра веднага казва дали минаваш.и накрая срещу 100$ се явяваш на кормуване.Проста равносметка-170$,един изпитващ и имаш книжка.Няма инструктори,няма проверяващи ,няма напрежение,няма 1000лв.И повярвай те ми по добри шофьори са от българските.
Така,че вместо да се рекламирате тука,защо не се замислите,че сте просто излишни.

# 286

Така,че вместо да се рекламирате тука,защо не се замислите,че сте просто излишни.
Peace Дойдохме си на думата

# 287
Не съм съгласна с мнението, че инструкторите са излишни. Не забравяйте, че българите се различават като мислене и действия от останалите националности и представете си какво ще стане ако всеки започне да учи останалите - донякъде резултатът при нас е виден ако се вземем предвид неправоспособните шофьори в България - всички знаете какво е по пътищата...

Относно темата за г-н Жейнов - аз лично изкарах шофьорските курсове при него и съм много обидена от нещата, които се твърдят, тъй като нищо от това не е вярно и не ми е ясно защо се провежда тази тенденциозна кампания. Дали причината е нелоялна конкуренция или нещо друго - то това то знаят само на малцината, пишещи срещу него. А всички останали, които се обучават при него знаят какви се методите и качеството му на обучение.

Успех на всички кандидати и начинаещи шофьори! 

# 288
 n_Himera -и по какво се различават българите от целия останал свят???....по -прости ли са,по-некадърни,малоумни или какво???...като започнете с такива генерални изказвания -побеснявам...

# 289
ЗДРАВЕЙТЕ от скоро разглеждам вашия форум и много се радвам че човек има от къде да получава нужната му информация и съвети по различните теми.
За мое голямо разочарование в тази тема виждам голяма доза измислици и лъжи.
Като за начало искам да осведомя мама-Т  че преди 8 години г-н Жейнов е бил изпитващ а не инструктор. Не смятам за редно такива клевети да се публикуват в подобен сериозен форум. Скоро лично завърших курса в Автошкола "Жейнови" и нито в един момент не съм била опипвана нито пък съм получавала безсрамни подмятания. Хора моля ви престанете с без мислените си клевети и измислици възползвайки се от анонимността на форума.
Считам за редно темата да бъде заключена от модераторите и да се прекрати рекламната дейност и клеветите .

# 290
Нямам мнение по коментираните инструктори, но не мога да се въздържа да не отбележа, защо защитниците се регистрират същия или предния ден, и имат единствени публикации в тая тема Whistling

# 291
martin4e-и мен това ме подразни и затова започнах да пиша...ето и госпожица или госпожа Гергана се е регистрирала един ден преди да пише..
gergana_85 -трябва ли да звъня до България,за да я попитам точно кога е карала курса...в едно съм сигурна беше при въпросния инструктор(баща,син не ме интересува) и имаше подобно преживяване...и хайде стига сте се регистрирали само за да правите реклама....

# 292
Ох, само не сравнявайте условията, в които карат БГ шофьорите с тези от другите страни... Тук си имаме достатъчно много препятствия за преодоляване като изкачащи пешеходци, изкачаши черни джипове от забранени улици, "правилно поставени маркировки", естествените неравности, които идват заедно със зимата... абе за мен без инструктор по-добре да не може  Peace

# 293
Случайно попаднах на мненията по тази тема.Искам да ви разкажа моята история.За някой може-би комична,но за мен по скоро трагикомична.Преди години една лична трагедия ме принуди да започна шофьорски курс.Дали защото беше по необходимос или заради личната ми драма,това се оказа изключително трудно дори невъзможно.При най-малката трудност пусках волана и педалите.Смених двама инструктори няма да цитирам имена защото не считам,че носят каквато и да е вина.Заключението им беше;ОТ ВАС ШОФЬОР НЕ СТАВА.Исигурно мислите ,че моята история приключва така,но уви.Случайно придружих семейна приятелка на кормуване при г-нЖивко Стойчев Желязков.Неговото име споменавам не случайно.Естествено разказах накратко за моята така наречена фобия и заключението на негови колеги.Но наблегнах на необходимоста да имам книжка като самотна майка,да водя и взимам детето си също да се придвижа бързо до собственото си работно место.Горкия човечец сигорно не посмя да откаже,но не ми и даде никакви обещания простоказа;УСПОКОЙТЕ СЕ ЩЕ ОПИТАМЕ.Така се убедих ,че няма невъзможни неща,естествено не се заблуждавайте ,че ми е било лесно .Всичко ставаше много бавно,стъпка по стъпка.Първо преодолях страха си и често се возех отзад докато друг курсист кормуваше.Така докато сама не взех решение да опитам.Всичко останало ми се стори лесно.В деня когато си взех книжката си казах;ЩОМ ПРЕОДОЛЯХ ТОВА МОГА ВСИЧКО.Едно искрено благодаря на г-н Ж.Желязков.

# 294
След 11 години синът ми започна курса ,направих и невъзможното за да намеря координатите на г-н Ж.Желязков.Това не беше мой избор оставих го да реши сам.Случаино негов съученик карал при него и той го придружил. И така моят син за разлика от майка си взе от първия път.Почти година вече има книжка .Така, че нашият семеен инструктор както се шегува моя син се оказа г-н Ж.Желязков.Не ме разбирайте погрешно не рекламирам никого ,просто преди да направите избор се повозете в автомобила на преподавателя,вижте неговия подход и начин на работа.Нека ви води собственото мнение а не чужди препоръки.Освен това дори да сте започнали вече но има нещо което не ви удовлетворява ,законът позволява да продължите в др. фирма ,остатъкът от таксата ви се връща.Приспадът се естествено разходите до него момент.Скъпи млади хора правете разумен избор,не всичко е купон и смях.Сядайки зад волана има и остава само наученото.В ръцете ви е не само вашия живот но и този наваши приятели роднини,които возите в автомобила.Хората сме различни ,когато един курсист е ДОВОЛЕН или НЕДОВОЛЕН от инструктора това не важи еднозначно и за вас лично.Изчетох и негативни мнения,НЕ Е ДОСТОЙНО да го правите анонимно.Отчитайте и своята вина ,в процеса на обучение има две страни УЧЕНИК-УЧИТЕЛ така ,че вината не е едностранна.Явно е по лесно за собствените си провали да обвиним друг.Знайте това не ви решава проблема ,само го отлага.Казвам го от личен опит.Критикувайте градивнос препоръки.

# 295
Незная дали някой от тези мнения не са на техни колеги.Ако е така ,като ЧОВЕК които също работи с много хора ви казвам;-НЕ ВИ ПРАВИ ЧЕСТ скрити зад псевдоними да клеветите и уронвате авторитет на хора градили го с години упорит труд .Най-вероятно не бихте желали подобно отношение към вас самите .Тогава защо го причинявате на други.Предполагам, че конкуренцията е голяма но и гр.Варна е голям пазар.Бъдете професионалисти не се дръжте недостойно.Това с нищо не ви помага ,защото и лошата реклама си остава РЕКЛАМА.На бъдещите шофьори най-искрено пожелавам успех и помнете да не се влияйте от чуждото мнение ИЗГРАЖДАЙ ТЕ СВОЕ.Мисля,че в нашия град има над 140 преподаватели-инструктори избора е ваш.

# 296
Четете внимателно госпожо инна симеонова въпреки,че сте се регистрира ли вчера.Няма нито едно анонимно негативно мнение....всички,който в поста си се осмеляваме да кажем по -някоя и друга истинка за някой и друг инструктор,сме регистрирани тук от дълго време....но такива като вас с регистрация от предния ден и по един пост,хвалещи до безобразие са твърде много....

п.п–абе вече започвам много сериозно да се чудя  newsm78,толкова ли закъсаха инструкторите във Варна,че реклама в БГ мама взеха да си правят-и то яростна....

# 297
mama_T, и мен започна да ми намирисва много Sick

# 298
Съжалявам,че не съм била разбрана правилно.Не правя на никого реклама,просто споделих опит.До сега не ми е оставало свободно време , дори бих казала ,че ми липсваше такова като държавен служител.От скоро съм съкратена,ето защо вече имам много време да стоя пред компютъра.На тази тема попаднах случайно,на форума също.Ако мислите ,че съветът ми всеки сам да си изгражда ЛИЧНО мнение,е лош приемам .Това е вашо мнение аз също изразих моето .Не съм публикувала ничии кординати , не съм препоръчала никого.Наистина избора в големия град е голям,но съгласете се,че при неправилен такъв ако е личен сами носим отговорност за решенията си.Тази тема вече не вълнува моето семейство,разказах нещо лично само за да насърча хора които мислят ,че за нищо на света не биха се справили.УСПЕХ!

# 299
  • Варна
Някой знае ли къде мога да прочета какви часове кормуване се полагат след неуспешно взет изпит?
Досега търсих и нищо не намерих Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт