Шофьорски курсове - Варна

• 279 462
  • 641
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, аз карах курс при инструктор Даниела Христова и съм много доволна.  Взех си изпита от първия път, преди години бях карала курса, но така и не взех книжка и успях да разбера колко е важно кой те учи. На първия ми курс дори един път не бях карала назад и сега си мислих, че никога няма да се науча  да паркирам, но Даниела ме научи и най - важното е, че придобих увереност и мисля, че се справям добре, така че препоръчвам я на тези които си търсят инструктор.

# 436
Здравейте някой карал ли е при инструктор Марин Маринов от Автошкола Кали моля дайте мнения за този човек как е като инструктор newsm78

# 437
Да побутна темата!

Към днешна дата ,наскоро изкаралите курсове от кого сте доволни!Научиха ли ви,отношение,коректност!

# 438
  • Varna
Здравейте!Аз карах курса при Юлиян Маринов от школата " Ради Маринов и синове" !Научих се да шофирам и си взех изпита от първия път, за което съм много доволна. Simple Smile Grinning

# 439
  • Варна
Моля, който е карал във "Волан" да сподели кои инструктори са по-спокойни и обясняват добре.

# 440
Моля, препоръчайте ми школа/инструктур в района на кв Чайка за опреснителни часове, паркиране и т.н. тънкости - опитен, спокоен?

# 441
# 442
здравей jasmin за,инструктора Митко Монев на възраст 4о -45г ,много е взискателен ,мога да кажа че ме научи да шофирам,като всеки детайл ме учеше по отделно докато не го усъвършенствах,като отношение много търпелив и внимателен,само трябва да го слушаш .хвали те когато се справяш ,обяснява когато грешиш и там набляга.тел0878523545 автогола'' мио транс''

Xa-xa-xa- Тоя е егати педанта по отношение на колата. верно,че е в много поддържана, ама и няма как да е иначе,при условие, че трепери непрекъснато да не вземеш аджеба да повредиш нещо и те комплексира с непрекъснато със забележки. започва се още с влизането-не оставяй вратата отворена ,че ще я духне вятъра и ще я откачи. Като си наместваш седалката,внимавай да улучиш тощно степените,че ако не дай си боже вземе,че изщракне нещо-се започваа 15 мн. тирада,как се чупят зъбите,колко струва ремонта на еди какво си...през това време познайте дали изобщо забелязва  как караш. Пък ако не можеш да намериш полусъединителя и двигателя започне да издава особен звук,сапочва поредната беседа за износването на еди какво си и цената на ремонта на еди какво си. Освен това си пада малко комплексар. Ако имаш неблагоразумието да не се съгласиш с нещо докато ти "набива канчето " се започва аака с тирада от рода "Ти мене уважаваш ли ма,или не ма уважаваш" Simple Smile А като се изцепи няколко пъти,че и той бил човек и имал чувства, направо се чудех да се смея ли,или да го съжалявам:) Възпитанието ми ме възпря да му кажа" Г-н инструктор,като сте си дали колата и г-за под наем,ще търпиш.
 Само за протокола-взех изпитите от първия път-всичките,но не защото той много добър инструктор-напротив. Взех допълнителни уроци при друг инструктор,който се чудеше на какво всъщност ни учи Монев,при условие ,че не беше обърнал внимание на много важни неща.
 Моето мнение споделиха и други курсисти,но разбира се,ще има такива които са доволни от него. Всеки си преценява.

# 443
Някъкви координати на  Георги Уждрин, беше ми инструктор преди 10 тина  години  сега  е изпитващ  доколкото разбрах  ?
Предварително благодаря

# 444
Изцяло съм съгласна с мнението на Милена Петкова, все едно аз съм го писала. Ако навремето Монев е бил добър инструктор, то явно през последните години не е такъв. Имах голямо желание да изкарам книжка, но заради този човек вече не искам да се качвам на кола. Изключително противен комплексар, винаги ще ме е яд, че съм имала нещо общо с прехвалената му автошкола. Говорният му дефект със заекването дразни, особено когато понечи да повишава тон. Мрънка за всяко нещо, недай си Боже да не пострадат безценните му пежота. Ясно е, че всички хубави мнения по форумите са писани от негови хора. Вече съм се насочила към друга автошкола, но няма да я споменавам, за да не правя реклама. Съветвам ви много внимателно да проучите бъдещите си инструктори, а не да се доверявате на 2-3 мнения от познати, които са карали преди 15 години. Хората се променят, днес те бива в нещо, утре изперкваш и е най-добре да спреш да се тупаш в гърдите, че си най!

# 445
  • На ръба..
Някъкви координати на  Георги Уждрин, беше ми инструктор преди 10 тина  години  сега  е изпитващ  доколкото разбрах  ?
Предварително благодаря
Да, изпитващ е. Бях при него на моя изпит.

# 446
Предварително благодаря
Да, изпитващ е. Бях при него на моя изпит.
На мен  ми трябва негов телефон ако някой разполага  ще  съм благодарна

# 447
Здравейте, и аз да подбутна темата Simple Smile От Шофьорски курсове Валек някой има ли впечатления? Това е първия резултат като потърся за курсове и сайта им изглежда добре - има подробна информация с цени и така нататък.
По принцип и школата на Ради Маринов ми хвана око, но не намерих информация за цени. Някой ако има идея, моля да сподели.  newsm78
А за изпитите после колко се заплаща? Опитвам се да си предвидя всички разходи.

# 448
  • Варна
По-горе има и мое питане за Валек. Никой не отговори тогава, но го избрах за инструктор. Много спокоен и уравновесен човек, доволна съм  Peace . Аз търсих инструктор, който да не ме кори за всяка грешка, а да подхожда с внимание - получих го в негово лице. Препоръчвам!

# 449
По-горе има и мое питане за Валек. Никой не отговори тогава, но го избрах за инструктор. Много спокоен и уравновесен човек, доволна съм  Peace . Аз търсих инструктор, който да не ме кори за всяка грешка, а да подхожда с внимание - получих го в негово лице. Препоръчвам!
Благодаря ти Simple Smile Явно на това ще се спра - цената ми изглежда нормална, а щом човекът е разбран значи няма какво да го мисля много много. А за изпитите колко се плаща?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт