Професионални серии за коса 139

• 44 585
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
Влизам да похваля една боя, която купих съвсем случайно, но цвета е точно такък, какъвто търсих години наред. Лорвен 7.11 - студено пепелив цвят. На мен много ми допадна, смятам, че ще е супер на дълбок корен, ще се прелее много добре с русото.

# 571
Влизам да похваля една боя, която купих съвсем случайно, но цвета е точно такък, какъвто търсих години наред. Лорвен 7.11 - студено пепелив цвят. На мен много ми допадна, смятам, че ще е супер на дълбок корен, ще се прелее много добре с русото.
Pandora, може ли снимка на косата ти с тази боя? Аз търся такъв цвят не само за корен. Никога като ходя на фризьор не ми го докарват, затова съм "принудена" да се боядисвам в нас, но косата ми стана много дълга и вече не мога да се стигам добре.  Вместо да избера да започна да ходя на фризьор просто спрях да се боядисвам Laughing

# 572
Не мога да уловя точния на снимка, пробвах няколко пъти. Но на мен ми изглежда точно като цвета от каталога им.

# 573
Момичета,някоя от вас може ли да сравни Терапист на Керастаз и Абсолт рипеър на Лореал?
Онзи ден, две продавачки(представиха се като професионални фризьорки), се опитваха да ме убедят,че двете маски са абсолютно еднакви и са излезли от един "казан",но в различни опаковки,както и всички продукти на Концерна.След половин часов спор,накрая се отказах, след като на въпроса ми " Шу Уемура също са на Лореал,и те ли са излезли от същия казан?" Едната ми каза "Какво е Шу Уемура?" Animal See No Evil Чудех се,да се смея ли или да я набия дето ми скъса нервите Grinning

# 574
Момичета,някоя от вас може ли да сравни Терапист на Керастаз и Абсолт рипеър на Лореал?
Онзи ден, две продавачки(представиха се като професионални фризьорки), се опитваха да ме убедят,че двете маски са абсолютно еднакви и са излезли от един "казан",но в различни опаковки,както и всички продукти на Концерна.След половин часов спор,накрая се отказах, след като на въпроса ми " Шу Уемура също са на Лореал,и те ли са излезли от същия казан?" Едната ми каза "Какво е Шу Уемура?" Animal See No Evil Чудех се,да се смея ли или да я набия дето ми скъса нервите Grinning
Кажи им да се гръмнат. Нищо общо нямат. Аз харесвам повече абсолют рипер, понеже ми е по-маслена.
Да се оплача, от много време не бях ползвала нещо протеиново, измих се с Екстеншънист+ термото от серията. В банята разкошно лигава коса-така се зарадвах! Уви, след като изсъхна косата е груба, суха, остра Sad

# 575
Изпробвали ли сте това термо на Paul Mitchell?  https://beautymall.bg/termozashtitna-osnova-paul-mitchell-style-prime-139ml.html

# 576
  • София
Тия от емаг го изкараха златен тоя денсифик

# 577
Отскоро имам Керастаз Екстеншънист, не съм използвала терапист, но съм използвала абсолют рипеър сега като виждам резултатите на косата си... Имат разлика. Да и абсолют рипеър имаше хубаво действие но не такова каквото аз търсех  и никога косата ми не е била такава.... като се боядисам ще снимам- жива, с блясък на допир е мека... редувам Керастаз Екстеншънист, Про лонгър на Лореал, и терапията за подхранване и рипеър на Орофлуидо...
В петък мисля да си взема и 1 маска детокс на Монтибело, но не знам колко дни да чакам след боядисването..

# 578
Аз да ви се оплача много исках да пробвам ампулата Pro Longer, но я няма от супер много време.... Rolling Eyes

# 579
Здравейте! От скоро се интересувам от професионалните серии за коса, имам няколко продукта на L'oreal Professionnel (шампоан и маска за къдрава коса с глицерин, спрей за обем и двуфазния гел за къдрици(за стилизиране)). Исках да попитам да ми препоръчате нещо за защита от слънцето/подхранване? Освен това в момента си пускам дълга коса и като цяло не съм сигурна дали уцелих с тези конкретни продукти... Просто не съм особено доволна от крайния резултат, но продуктите може би са хубави. Благодаря, ако някой отговори. Simple Smile

# 580

Ползвам и трите споменати марки - Шу Уемура няма нищо общо с Лореал, те са японски и създателят на марката се казва така - Г-н Шу Уемура.

Иначе като действие Абсолют и Терапист са доста различни, въпреки че са за увредени коси и двете серии. Абсолют а мен е по-тежка, лесно е да се прекали с нея и бих се изразила е "по-грубичка" - в смисъл на това, че косата е подхранена, с натрупване късането намалява, но пък лесно утежнява.
Терапист е фин и луксозен (поне така бих го охарактеризирала), но като че ли малко пресушава в сравнение с Абсолют. Ароматът е най-добрия от Керастазките, поне за мен.

Това за маските. Иначе шампоанът на Терапист е много  по-добър от Лореал Абсолют Репеъ, страхотен е за изтормоени и късащи се коси. Грижата преди Ш на Трапист също е много добра.
Аз съм много доволна и от двете серии, започнах с Абсолют, после се влюбих в Терапист Stuck Out Tongue

Шу е като че ли по-класна от Керастаз, съставките са по-добри (според прочетеното из форумите) и от личен опит мога да кажа, че са великолепни продукти.

tsvete1, ако не кажеш каква ти е косата, няма как да те посъветва някой тук за по-подходящи продукти.

# 581
Тия от емаг го изкараха златен тоя денсифик

Ееее, не! JoyJoyJoy

# 582
SunFlower аз познавам Терапист много добре,цялата серия.Обаче не съм ползвала Абсолют.Тая продавачка след толкова излияния ме замисли,викам си,може пък наистина да имат нещо общо,но като изтърси това за Шу-то и аз паднах мъртва.
Си Шу също са собственост на Лореал,това имах предвид.А продавачката настояваше,че едва ли не всички марки собственост на Лореал са излезли от един казан и продукта е един и същ,но в друга опаковка.
Дискусията с боите за коса(които бяха изначалната тема) няма да я коментирам,че се вбесявам пак като си спомня какви глупости чух

Виктория,поръчвай от чужбина Wink мацките от темата я изкупиха Grinning

Тоя сайт с Денсифик се е бъгнал ,или някой е бил на градус като е въвеждал цените Joy

# 583
Та то остана ли козметична марка, която да не е под шапката на Лореал?

# 584
  • София
Пиша за съвет за моята приятелка, която на скоро си направи балеаж в салон.

Косата и е гъста, плътна, с много дебел косъм и склонна към бухване и начупване.
Затова вече 15 години я изправя, първо с преса всяка седмица, сега ходи на сешоар всяка седмица и чат пат я дърпа с преса да заглади. Има доста цъфтящи краища от изправянето затова подстригва редовно и ползва маракеша който при нея е добре.
Косата и беше боядисана кестеняво, малко по-светло от нейното естествено и на тази основа са я изсветлили.

Резултата не беше лош  визулно, но сега като ходи на фризьор (при друга за сешоар) фризьорката и е казала че косата и се е накъсала, вече има по-къси кичури и има шанс да се скъсат кичурите надолу.
Прилагам снимка, макар че така не може да се прецени много

Исках да попитам в такъв случай коя серия би била по-добра за нея?
Архитект или терапист ?
Аз и препоръчах да ползва еластисайзър и терапията на алтерна и на всяко миене да има преуош, тя ги взе продуктите, въпросът е каква грижа като шампоан и маска да ползва и евентуално финиш?

Тъй като моята коса е с тънък косъм и обожава терапист, но не знам дали при нея архитект няма да свърши по-добра работа

Общи условия

Активация на акаунт