Професионални серии за коса 139

• 44 699
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
В БГ продават много хубави калъфки,но са скъпички,50лв бройката мисля.Мойте ги взех от Германия.А филтъра го поръчах от Амазон https://www.amazon.de/gp/product/B0814R4M2Q/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1 моят е този,гледах да е с най-високата защита,уж
А какъв/кой е магазина в Германия? Верига някаква ли е, дали ще го има и в Австрия? 50лв е ужасно много за 1 клъфка... , Дали качеството и ефекта би бил същия ако си купиш плат от коприна и да ти ушият някъде?

# 91
50лв е нормална цена за коприна.В Амазон има и по 5-10 Евро,но те са сатенени.Аз ги купих от нормален магазин,20 Евро бройката,пак горе долу като в БГ излизат.Мисля че Мишчица си беше шила сама ако не се лъжа.Аз обаче нямам оверлог и се налага да купувам,иначе тук ще ми искат 30-40 Евро да ми ги ушият

# 92
50лв е нормална цена за коприна.В Амазон има и по 5-10 Евро,но те са сатенени.Аз ги купих от нормален магазин,20 Евро бройката,пак горе долу като в БГ излизат.Мисля че Мишчица си беше шила сама ако не се лъжа.Аз обаче нямам оверлог и се налага да купувам,иначе тук ще ми искат 30-40 Евро да ми ги ушият
Имам 2 комшийки шивачки ще разпитам. А относно филтъра има ли консуматив или се купува веднъж слага се и край?

# 93
Моят поне пристигна с един,вече сложен филтър и един резервен,има уплътнители,които се нагласят според резбата на душа и това е.Един филтър държи около шест месеца.Така че,за година сме осигурени.Допълнително филтри има навсякъде,според фирмата производител

# 94
Аз съм щастлива, че живея на място с чудесна вода, но за калъфката трябва да направя нещо Simple Smile

# 95
  • Някъде там
Пийч , на мен така ми стават дължините които са били обезцветени .

Идкрица., какво ще рече "обезцветени", че е паднала боята или?
Изрусена Simple Smile

В неделя ще кажа с новата glow на Лореал.

Интересно ми е какъв цвят ще се получи.
Полупрозрачна била,поне така е описана в сайта на Лореал и само 30 % покривност на бели коси.
Оттенъците са студени с много блясък.Ще го видим този блясък Heart Eyes

# 96
Аз преди време си купих от един сайт ВУ риза ххл размер 100% коприна и майка ми уши две калъфки Simple Smile Та двете ми излязоха 12лв

# 97
Пийч , на мен така ми стават дължините които са били обезцветени .

Идкрица., какво ще рече "обезцветени", че е паднала боята или?
Изрусена Simple Smile

В неделя ще кажа с новата glow на Лореал.

Интересно ми е какъв цвят ще се получи.
Полупрозрачна била,поне така е описана в сайта на Лореал и само 30 % покривност на бели коси.
Оттенъците са студени с много блясък.Ще го видим този блясък Heart Eyes
Искрица стана ми интересно за тази боя.
Ще чакаме снимки.

# 98
И моята калъфка беше скъпичка - към 60 лв. Безбожно ми се видя, ама се отплаща наистина. Това с шивачките е добра идея, че ми се искат и такива одеала и чаршафи. Simple Smile
Тези филти за душ също изглеждат интересни, дори не ми е хрумвало, че съществува подобно нещо. Направо сте златни, момичета! Simple Smile Виждам, че има и по доста БГ сайтове, ще се обадя да разпитам, че не ми е ясно как точно се "монтират"...

# 99
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Не съм поръчвала сатенена калъфка, но и аз се замислям за такава. В Амазон цената е по-изгодна:

# 100
  • Чукарландия
Имайте предвид, че сатенът (който в повечето случаи по сайтовете е полиестер) е различен от естествената коприна. Сатенът спарва и не допринася за нищо добро. Коприната е друга работа!
Най-добрия вариант е да се купи коприна и да се даде за ушиване. И аз издирвам такава калъфка, че не ми се занимава с шиене. Ако някой намери, моля да свирка!

# 101
Идвам да похваля шампоана + маската Про лонгър на Лореал. Оставят косата доста гладка, лъскава и в същото време не става мека като перушина, а стои по-уплътнена и твърда. Шампоанът много добре измива и на мен също ми добавя 1 ден преди да я измия отново (някой беше писал преди за това). Според мен серията е подходяща за тънки, крехки, късащи се коси. Още е рано да кажа има ли ефект върху цъфтежите, но ще пиша след време. Мисля да пробвам и новия бондер на ФК.

# 102
  • Велико Търново
Аз съм за Джойко-то Simple Smile

# 103
Имайте предвид, че сатенът (който в повечето случаи по сайтовете е полиестер) е различен от естествената коприна. Сатенът спарва и не допринася за нищо добро. Коприната е друга работа!
Най-добрия вариант е да се купи коприна и да се даде за ушиване. И аз издирвам такава калъфка, че не ми се занимава с шиене. Ако някой намери, моля да свирка!
Точно така е за сатенираните калъвки.
Трудно е да се намери плат/коприна за шиене, сега повечето са с примеси, доста са рехави и мисля, че на 3тото изпиране ще се прецакат.
Това съм си сейвнала в Амазон
https://www.amazon.co.uk/dp/B0188P8M4O/?coliid=I3C9MUORM606SP&am … _=lv_ov_lig_dp_it
https://www.amazon.co.uk/dp/B00GUIOGQA/?coliid=IIZMENTUEIAYX& … _=lv_ov_lig_dp_it

Иначе в доста от сайтовете за козметика имат предложения, но са доста по скъпи - 50-60 паунда

# 104

Общи условия

Активация на акаунт