Професионални серии за коса 139

• 44 673
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз съм с коса която се оплита така или поне преди след няколко изсветлявания.
Значи рене е смърт за моята коса, лалга също. От наличностите бих ти препоръчала да пробваш да измиеш с шампоана на макадамия, да подушиш с кърпа и след това да оставиш балсама за блондинки на керастаз за поне 10 минс.
Ако така имаш добър ефект, значи имаш нужда от по-силни продукти.
Аз съм намерила спасение в Терапист шампоан а за маски въртя класическата на макадамия, балсама генезис, мароканойлс с кафявата капачка.
Това са ми топ разплитащите продукти.
Иначе се сдобивам с топка тел на главата от лалги и тн

# 226
Момичета, ще си купувам кръгла четка на Olivia Gadren. Искам да е най-голямата - 80-82 диаметър. Спряла съм се на следните - Olivia Garden Ceramic + Ion Thermal Collection (бялата) и Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion (кафявата). Не мога да намеря, обаче каква е разликата между тях. Знам, че тук има ползващи тези четки, моля за помощ Simple Smile

# 227
Аз съм с коса която се оплита така или поне преди след няколко изсветлявания.
Значи рене е смърт за моята коса, лалга също. От наличностите бих ти препоръчала да пробваш да измиеш с шампоана на макадамия, да подушиш с кърпа и след това да оставиш балсама за блондинки на керастаз за поне 10 минс.
Ако така имаш добър ефект, значи имаш нужда от по-силни продукти.
Аз съм намерила спасение в Терапист шампоан а за маски въртя класическата на макадамия, балсама генезис, мароканойлс с кафявата капачка.
Това са ми топ разплитащите продукти.
Иначе се сдобивам с топка тел на главата от лалги и тн
Ще пробвам така, както си написала 😊 Само да уточня, че в банята с каквото и да я измия, нямам никакво заплитане! Това е най-странното... Прокарвам си гладко ръката през косата, все едно съм й слагала нещо. Но след като я изсуша е ужасна. Приятелки споделят с мен, че точно в банята е проблема при русите коси, а при мен няма такова спъцване.
Дали на трябва да й дам един рестарт с ДПШ. Все още никога не съм използвла такъв... Не знам и аз вече. Преди да й направя кичурите постигах супер ефект с реконструктора Афоджи и след това Лалга балсама. Нямаше такава жилава коса. Сега вече не 😂.

# 228
  • Варна
Никакъв ДПШ веднага след блондиране! Писала съм го и преди. Кичури,Омбрета,балеажи,коренно променят картинката и нужната грижа за косата. Блондираната коса иска много по-силни продукти,богати и маслени.
Много е тънък момента в смяната на грижата. Някаква терапия е нужна и то срочно. Клетка майка на Алфапар в момента би ти дошла точно на място,една ампула на Лалга със загряване,олапалекс или Колорплекс поне една две терапии.
 Балсамът Терапист също помага в такива ситуации.
 Въобще вариантите са много. От наличните ти продукти маска Епруваж,но нанеси на дължините повечко продукт,свий под шапка за баня . загрей и постой половин час. Можеш да смесиш с малко мароканско масло-добре ще ти дойде. И......само едно олио пък било то марокан вече не е достатъчен финиш. Загледай някой от термиците на керастаз. Нектар термик или термото за блондинки ще са най-добрия избор дори да не ползваш топлинни уреди.

# 229
Никакъв ДПШ веднага след блондиране! Писала съм го и преди. Кичури,Омбрета,балеажи,коренно променят картинката и нужната грижа за косата. Блондираната коса иска много по-силни продукти,богати и маслени.
Много е тънък момента в смяната на грижата. Някаква терапия е нужна и то срочно. Клетка майка на Алфапар в момента би ти дошла точно на място,една ампула на Лалга със загряване,олапалекс или Колорплекс поне една две терапии.
 Балсамът Терапист също помага в такива ситуации.
 Въобще вариантите са много. От наличните ти продукти маска Епруваж,но нанеси на дължините повечко продукт,свий под шапка за баня . загрей и постой половин час. Можеш да смесиш с малко мароканско масло-добре ще ти дойде. И......само едно олио пък било то марокан вече не е достатъчен финиш. Загледай някой от термиците на керастаз. Нектар термик или термото за блондинки ще са най-добрия избор дори да не ползваш топлинни уреди.
Благодаря, принцеса 😊!

# 230
  • Някъде там
Пийч,ще взема в такъв случай или възстановяваща или подхранващата терапия.
Днес ще реша кое да поръчам.
Пробвах спрея на чи за блясък.
Блясъка е наистина страхотен,изненада ме веднага омекоти и приглади косата.
Аромата не е силен ,но се усеща,ухае като коприната ,страхотен спрей .

# 231
  • Варна
Melisande, относно матирането, поне аз за трайно матиране не знам. Шампоана Matrix brass off синия помага, и това което прочетох в темата да смеся малко боя, оксидант и масла, маска и да нанеса за матиране. Става супер. Между другото, не знам ползвали ли сте....една фризьорка  която има опит с Nashi ми каза, че шампоана им за блондинки направо избелвал, бил направо невероятен.. Някой с отзиви, май ще поръчам..

# 232
Mini me, и при мен беше така,но когато разбрах ,че изсветлената  коса има нужда от т.н. "китосване" ,а именно финиши ,и то хубави като на керастаз , след това олио ,са добрия вариант косата да изглежда добре , аз бях доволна от Philip kingsley extreme damage defense, както и много изненадващо един евтин крем ,който първо получих в травъл комплект ,и после купих пълен размер

# 233
Mini me, и при мен беше така,но когато разбрах ,че изсветлената  коса има нужда от т.н. "китосване" ,а именно финиши ,и то хубави като на керастаз , след това олио ,са добрия вариант косата да изглежда добре , аз бях доволна от Philip kingsley extreme damage defense, както и много изненадващо един евтин крем ,който първо получих в травъл комплект ,и после купих пълен размер

Фен съм на маската от същата серия, заради аромата. Имам и митичното олио, може и да пробвам с този крем. Дали това на лакме 10 в 1 няма да свърши добра работа. Иначе мисля да взема и нещо на Керастаз.

Това е в момента косата ми, Имам и кичури, но са извътре.

# 234
Мини, косата ти е уникална! Много, много ми харесва! 🧡
А относно термо крема 3 в 1 и аз имах малък вариант и сега поръчах големия, защото много ми харесва. Не утежнява, омекотява.
Имам и Лакме топ 10, но той според мен има по-леко действие и към подхранване, и към мекота. Аз го използвам само с цел термозащита, докато при Лореалския усещам и грижа. 👌

# 235
Мини, косата ти е уникална! Много, много ми харесва! 🧡
А относно термо крема 3 в 1 и аз имах малък вариант и сега поръчах големия, защото много ми харесва. Не утежнява, омекотява.
Имам и Лакме топ 10, но той според мен има по-леко действие и към подхранване, и към мекота. Аз го използвам само с цел термозащита, докато при Лореалския усещам и грижа. 👌
Благодаря ти! Доста порасна, но и доста я третирам в последно време, дори си мисля дали да не я отрежа 4-5 пръста на черта, че тия пластове доста се изтощиха. Все пак мисля да й дам шанс с някаква грижа, и ако добие по-здрав вид, може и да й се размине 😂.
Май ще се пробва този крем, придържайки се и към препоръките на принцесата.
Утре мисля да пробвам на Филип К. тониращата М , та ще видим как ще й се отрази. Дават я хидратираща.

# 236
Тъпата риба пак с изчерпан Еластизайер екстрийм 😡
Поръчах маска от Парфимо, но съм я объркала. Мога ли да им пренасоча пратката наобратно? 😁 В момента пътува към Бг.

# 237
  • Варна
Ама   Mini Me  ти направо си си блонди 😁 какви кичури какво чудо. Кремообразен финиш задължително и без да го пестиш. Даже можеш да си позволиш 3 в 1 олио Марокан на влажна коса, върху него кремообразен термик и на суха коса пак Марокан. Русите дължини рядко се разбират с олео финиши/изключвам Ланза кератин/. Искат си количество читав китза да са в кондиция.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 21:36 от prinzesata

# 238
Мини ми, супер ти е косата. Много ми харесва цветът Blush
Но наистина наблегни на грижите й китосването, за да й се радваш за дълго време Simple Smile

# 239
АMini Me сма ти направо си си блонди 😁 какви кичури какво чудо. Кремообразен финиш задължително и без да го пестиш. Даже можеш да си позволиш 3 в 1 олио Марокан на влажна коса, върху него кремообразен термик и на суха коса пак Марокан. Русите дължини рядко се разбират с олео финиши/изключвам Ланза кератин/. Искат си количество читав китза да са в кондиция.
Принцеса,
майтап да няма за олиото! Напоследък ми стои на клечки, а уж яко я мажа с мазнотии... С две думи, трябва изцяло нова грижа. Кое би било по-удачно на Керастаз - за  блондинки (имам и балсама) или Нектар термик? По принцип ги заглеждам от дълго, но сега вече явно трябва да взема нещо, а изобщо не исках 😂😂.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 16:26 от Mini Me

Общи условия

Активация на акаунт