Професионални серии за коса 139

• 44 658
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
Да и аз същото си мислех. Нямам Денсифик, но имам Алтерна Бонд Рипеър и мисля, че комбинацията ще е добра Blush Благодаря ти за съвета.
Иначе си мислех, че серията Елексир ултим вероятно ще е доста подходяща за много буйни, къдрави и сухи коси Simple Smile

# 256
Понеже по-нагоре се обсъждаше Olaplex искам да ви питам от къде мога да си взема №1 и 2, нещо не ги откривам в сайтовете, от които поръчвам обикновено.

# 257
Коригирам защото съм писала ,че  аз искам да постигна този цвят а питам за приятелка .Препоръчайте ми боя за премахване на червен цвят
Косата и е червена ,боя наслагвана с години .Това и е косата в момента

И аз се интересувам как да постигна такъв цвят. Не съм се боядисвала в чрвено, но ми избивя чврвено-оранжево постоянно при боядисване. На мен ми препоръчаха следното: (цитирам)

"ултра пепелни бои със син и зелен коректор в състава си. Аз съм работила само с Majirel Cool Cover 5.1, 5.17 и т.н. и имам впечатления само от тях. Ефектът им ще бъде 2-3 седмици макс, което предполага боядисване на всеки 2-3 седмици. Предполагам има и много други марки, които предлагат хубави пепеливи кестеняви тонове,затова в Арлен и Златна Рибка може да попитате кои са ултра пепелните кестеняви бои от всички марки и ще ви предоставят информация за възможните ви избори."

" Помежду другото, профи боите на Лореал не са най-читавите и ги дадох само за пример, за да се ориентирате в цветовата гама и какво да търсите. Просто съм работила само с тях и почти нямам други впечатления от други марки.
Иначе, пигментите им са много читави и като цветове са много хубави, но за сметка на това падат сравнително бързо.
Матрикс е дъщерна фирма на Лореал и боите им се водят един клас под Мажирел, но намирам тъмните им цветове за много по-издръжливи.
Redken и Wella Kolleston съм чела и чувала, че имат много силни, здрави и наситени пигменти."

# 258
най-лесно е да се матирате просто със син коректор. 10 мин и миете. Това го обсъждахме преди няколко теми.

# 259
най-лесно е да се матирате просто със син коректор. 10 мин и миете. Това го обсъждахме преди няколко теми.

Аз го пробвах матирането, получи се горе-долу. Но след първото измиване на косата падна. Тези дни пак ще правя.

# 260
  • София

Котенце, Олаплекс не е грим, чийто ефект се вижда веднага. Това е колагенов лазер с постепенно проявление. Grinning Неговия основен ефект е предпазването. Ако не ти е екстремно изтормозена косата няма да видиш някакъв моментен ефект.
Индустрията разчита на това, че всяка жена иска ефект, ако може "за вчера". Затова залага на маска с действие за "60 секунди". Има профукти, които действат на косата, както грима за лицето - просто разкрасяват, но нищо не подобряват. Обикновено пълни със силикони (не че това е лошо има и необходими качествени водноразтворими силикони, но техния ефект е ефект на фон дьо тен, не на Хиалуронова мезотерапия, тоест китосват - нищо друго не правят). Други не правят нищо визуално, но вършат работа в дългосрочен план.
Една от целите ми с това неподстригване в рамките на година е да видя реалния резултат от грижите за косата и това включва и Олаплекс при боя, защото като терапия тази година (от септември до сегя) не съм правила повече от 3 пъти.
Не искам да звуча назидателно, и ако е така моля да ме извиниш. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ултимейт Ресет е балансирана серия, с доста кондициониращи съставки, като оризовиа протеин в състава му също действа омекотяващо. Терапист си е протеинова серия, макар и протеина да е от най твърдите - пшеничен протеин е, съдържа аминокиселини и пептиди, което също действа като протеина - уплътнява и втвърдява.

Мерси за изчерпателното ревю на Ultimate reset, прииска ми се да я пробвам.
Като поприключа наличностите ще я поръчам.

Исках да попитам за Терапист - казваш
Че протеина в него е от най-твърдите.
Тъй като още се опитвам да разбера от какво се нуждае косата ми повече, от преотеин или хидратация, се чудя защо Терапист която е протеинова по това което чета ми действа толкова добре а от други протеинови/балансирани серии се сдобивам с тел на главата.
Може би трябва да търся серии със същия протеин като в терапист?
Защото от лалги, марокан ойл рипеър и подобни се сдобивам с отвратителна коса, а след терапист косата ми е невероятна.
Можеш ли да ми препоръчаш серии подобни на терапист?

# 261
Аз се боядисвам ,на ниво 6 , винаги ставам рижава на втората седмица,но си купих зелен коректор (след като пробвах син) на лакме безамонячен е даже,но предупреждавам слагайте по 1 см ,аз първия път сложих много и бях блатно зелена ,хахахах , много добре се измива ,вече не ставам морков.

# 262
Дами, взех си нещата от Нотино и директни в банята.. споделям първи впечатления и прилагам снимков резултат.
🎀 Шампоан Loreal mythic oil за нормална към фина коса: измива много нежно, не прави богата пяна, но измива успешно; косата не е премита и не скърца.
🎀 Маска Loreal Mystic oil за нормална към фина коса: омекотява страшно много; икономична - малко количество ми стигна за цялата коса; косата се разреши още под водата.
🎀 Термо крем 3 в 1: слагам го на леко подсушена коса и стилизирам с преса.
🎀 Мароканско арганово олио на Мароканойл: доста по-гъсто от други подобни продукти, коуто съм ползвала. Аромаът е лек и много нежен.
❤Резултатът: Косата е мека, лъскава, гладка; НЕ е утежнена, а дори напротив - има много "подвижен" обем. Аромаът е без коментар- задържа се (банята още мирише) и е пленяващ. Доволна съм!
* На първата снимка косата е хаотично изсушена.
* На втората е изправена с преса и за финиш олиото на Мароканойл.
Скрит текст:
    [spoiler/]

# 263
Здравейте, моля за съвет спешно. Косата ми след изрусяване е ужасна със ного сухи краища. Препоръчайте продукти за подръжка и терапия за въстановяване. Относно терапиите се колебая между nuggelasule ампули с кератин , ApHogee Комплект от 2 стъпки или Lalga.BOLSTER .

# 264
Една две страници по-назад в темата Мини ми беше задала такъв въпрос и има подробни отговори и обяснения.

# 265
Момичета, в cultbeauty има промоция - при покупка на продукти за 52 паунда (тоест 2, тъй като са по 26 паунда всеки) получавате подарък голям размер от шампоана им номер 4.

https://www.cultbeauty.co.uk/olaplex?utm_source=Salesforce&u … mp;SubKey=4899909

# 266
Заслужава ли си body mass терапията на Kevin Murphy? Сега привършвам втора опаковка на гела на Давинес и се чудя дали да го заменя с терапията. Паралелно ползвам и Сериоксил на Лореал.

# 267
  • На черешатааа
Ако някой търси партнер за Ланза терапията, моля да ме има предвид Flowers Hibiscus

# 268
Заслужава ли си body mass терапията на Kevin Murphy? Сега привършвам втора опаковка на гела на Давинес и се чудя дали да го заменя с терапията. Паралелно ползвам и Сериоксил на Лореал.

Не мога да дам мнение за Кевин Мърфи, но на Филип Кингсли тоникът при мен дава видим резултат, а косата ми грам не е от бързо растящите. Има малка разфасовка за проба и ефект се вижда преди да е свършила

# 269

Аз я разучавах и събрах много положителни мнениея. Цялата серия plumping съм я набелязала и дебна намаления.

Може ли да споделиш отзив за гела на Davines, както и Сериоксил?  Как ги нанасяш, колко често, ефект? Аз ползвам Davines след миене (т.е. два-три пъти седмично) и обикновенния серум на GG всеки ден. От Notino на далавера поръчах 3бр Serioxil и мисля да ги почвам скоро като привърша GG.

Общи условия

Активация на акаунт