Професионални серии за коса 139

• 44 651
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
Блондинското термо е доста по-слабо от Нектара. Нектара е способен да утежни някоя по-тънка и не толкова жадна коса. С блондинското термо такава опасност няма.
Абселютно съм съгласна! ❤️
Моята тънка коса лесно се утежнява от Нектара, докато блондинското термо никога не ми е утежнило, дори и при по щедро нанасяне. И двете са хидратация, но се усещат различно. При мен Нектара само лятото. Блондинското мога да ползвам винаги.

# 286
  • София
Аз без нектара не оставам. Това е най-любимият ми продукт на всички времена - хем мирише страхотно, хем е мн икономичен, хем ефектът поне при мен се усеща веднаха след нанасянето.
Препоръчвам го за изтощени изсветлявани коси като моята, макар и тънка.
Днес се тонирах и сложих повечко от него за гиниш. Дори не изсуших със сешоар и въпреки това се добих със загладена подредена и мека коса.
Иначе след морето косата ми беше станала жълто руса, та днес я тонирах с рецептата от форума.
Този път реших да импровизирам и да добавя 4 см чиста 8ца и 4см чиста 9ка вчесто само 8 см чиста 8ца за да видя какво ще стане.
Добавих и малко повече лилав коректор отколкото е по рецепта. Сложих шампоан, балсам и вода, разбърках и на есох първо само в корените където в най жълто.
Стоях около 15 минс и после на есох по дължините за още 10тина минути.
Изплакнах и щедро нанесох Генезис балсам.
Стоях още 20тина минути и влязох под душа.
За финиш сложих нектар термик доволно и малко окио джойко кпак.
Е много съм доволна, косата стана мека и подредена, не я суших и въпреки това не се утежни.
Стана по хубав цвят отколкото с чиста 8ца една идея по светъл. Но падна доста коса и се чудя дали е нормално?

# 287
Влизам да коментирам маската Pro Longer.
Ползвала съм я 2 пъти засега.
Първият път:
- ш-н Виши против косопад
- ш-н за обем на ФК
- маска Про Лонгър
- спрей за обем Балмейн
- цимент термик
Косата беше доста уплътнена, но връхчетата бяха доста изпръхнали. Предполагам леко съм предозирала с протеина. Много бързо ми се утежни косата.

Едит: добавям снимка след първото ползване. Забравих да снимам след второто.

Втори път:
- ш-н Виши против косопад
- маска Про Лонгър
- спрей за обем Балмейн
- коприната на ЧИ (червена капачка)
Косата отново беше уплътнена и подредена. Този път връхчетата бяха прибрани и пригладени. С много блясък, но отново бързо ми се утежни косата.

Смятам да я взема с мен до морето, за да видя там как ще са нещата, евентуално. Не е лоша маската. Ароматът ме дразни, но това е персонално. Под душа косата е много лигава и плъзга супер лесно по четката. Къдрава съм, и косата ми се изправя от маската, от протеин досега не ми се е случвало. Определено, ако ще си изправям косата, това е маската, която ще ползвам.
Опитвам се да прецена дали тази маска ми харесва повече от Генезис балсама, но май и двете не са ми любими.
Към момента любима серия ми е Чи Кератин. Винаги идеална коса.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 23:25 от Lollaa*

# 288
  • София
Имам нужда от протеинов шампоан. Косата ми е чуплива, тънка и изрусена. Заглеждам се в Loreal Professional. Колебая се  между Re-create  и Reconstructor.  Първият е за тънка, а вторият - за плътна коса, но срещам положителни отзиви само за втория...

# 289
Здравейте, косата ми е изсветлена, много гъста, чуплива и дълга, с дебел косъм и мнооого фриз. Пробвала съм какви ли не маски, серуми тн и пак имам чувството, че си стои суха и само след преса изглежда хидратирана и нормално. Можете ли да ми препоръчате нещо, с което да стои по-мазна някакси и не толкова бухнала?

# 290
Lollaa - не е съвсем по темата, но като каза ш-н Виши против косопад (червения етикет предполагам) - аз го ползвам от скоро като първо миене с престой 2-3 минути (след това обикновено нещо на Керастаз с цел грижа за дължините)... Мисля че ми утежнява косата, на следващия ден още се усеща, вече се налага да мия през ден, за да съм в нормален вид, а до сега не се е налагало с другите шампоани (миех на 2-3 дни)... Дали и при теб не е от него утежняването? Колко време го ползваш, виждаш ли някакъв ефект?

# 291
Peach, този ш-н го имам в наличност винаги от поне 5 години Simple Smile
Винаги ми е давал резултат при сезонен косопад и не го сменям с друг. Но все пак ефектът е нещо индивидуално и не знам при теб как ще бъде в дългосрочен план.
Иначе, когато използвам нещо ново, винаги го пробвам със стари, изпитани за мен, продукти, от които знам какво да очаквам.
Затова и може би съм прозвучала малко категорично в мнението си Simple Smile

# 292
За Vichy densi-solution ли става дума? Ако да, аз го имам шампоана винаги наличен. Ползвам го преди протеинови маски. Страхотен е.

# 293
За Vichy densi-solution ли става дума? Ако да, аз го имам шампоана винаги наличен. Ползвам го преди протеинови маски. Страхотен е.

Аз имам този https://www.notino.bg/vichy/dercos-energising-podkhranvassh-sham … n-protiv-kosopad/
Не знам дали и двете с Лолла говорите за https://www.notino.bg/vichy/dercos-densi-solutions-shampoan-za-sgstjavane/ но и той ми изглежда добре, бих го пробвала заедно със спрея по-натам.

# 294

Аз имам този https://www.notino.bg/vichy/dercos-energising-podkhranvassh-sham … n-protiv-kosopad/
Не знам дали и двете с Лолла говорите за https://www.notino.bg/vichy/dercos-densi-solutions-shampoan-za-sgstjavane/ но и той ми изглежда добре, бих го пробвала заедно със спрея по-натам.
Вторият 👌 Има опаковка 400мл, която излиза много изгодно.

# 295
Извинявам се, че нахлувам в хубавата ви темичка, но да попитам някой разполага ли с код за отстъпка от Златна рибка?

# 296
Да похваля слънцезащитния комплект на Керастаз. Една седмица го ползвах ежедневно на морето, шампоана много приятно разплита вкоравнатата от морска вода коса, маската и тя е страхотна. Спрея по-рядко го ползвах. Бях взела травел комплект и за една седмица ежедневно миене съм ползвала само половината от шампоана и по-малко от половината на маската. Косата ми е малко под рамото.
Не е по темата, но dercos densi-solutions и аз го харесвам, 2 пъти взимала шампоана и 1 път балсама и серума.

# 297
  • Варна
Какви са отзивите от Bamboo серията на Alterna? Слаба ли е в сравнение с другите им продукти?

# 298
Bamboo серията беше изключително разочарование за мен, но я ползвах доста отдавна и не мога да дам конкретика.

# 299
Какво ще кажете за олиото коприна Biosilk-истинската коприна, както я рекламират в Рибата? 🤣🤣🤣🤣
Аз лично не я усещам, като нещо уау /но пък взех малка опаковка, така че не е драма/, сравнена със сухото масло на Чи с черен кимион и розовото от серията юнивърс, биосилк ми е на трето място, аромата е странен, а на двете споменати по-горе аромата е топ. Аз взех оригиналната, може би трябваше да взема лайт версията, ако се прекали утежнява /като всяко друго олио всъщност/. Flowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт