Професионални серии за коса 139

• 44 625
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Какво е правилото при използване на протеинови,кератинови и хидратиращи продукти?Има ли описано някъде?На 1-ВА стр. не намерих.Кое с кое върви или не върви?

# 346
  • Чукарландия
Магнолия навремето в Нотино се продаваше Интенз балсама в сет 2 по 485мл. Моят е точно такъв Grinning.

Точно този си бях взела и аз + шампоана. Наистина страхотна серия! Преуоша е ТОП!
Честито на поръчалите! 🌹
Не мисля, че ще има разочаровани. Особено с изрусени, третирани и жадни коси!

# 347
Какво е правилото при използване на протеинови,кератинови и хидратиращи продукти?Има ли описано някъде?На 1-ВА стр. не намерих.Кое с кое върви или не върви?
Кератинът е вид протеин. Правилото е след хидратиращ шампоан само хидратираща маска. След протеинов шампоан може всякаква маска или балсам.

# 348
  • Чукарландия
А има ли правило за финишите? Мога ли след хидратираща серия шампоан + маска да сложа протеинови финиши, примерно: серума на L'Oreal Pro Fiber Reconstruct или
на Алтерна този:

# 349
Бела, при мен този ред докарва покъртителен резултат. Хвърчаща коса, оплитащи се връхчета... Simple Smile

Взех с мен на морето маската Про Лонгър и днес след плаж я пробвах, като постоях 30тина минути с нея.
Косата ми е супер, оформени къдрици, обем и лъскава Simple Smile

# 350
Бела, не е желателно след хидратиращи продукти да слагаш протеин. Резултатът ще бъде хвърчаща и недобре изглеждаща коса.

# 351
  • Чукарландия
Благодаря! Значи си трябва хидратиращи финиши след хидратация.
А на първа страница не откривам ревюто на Магнолия за Олаплекс. Искам да си припомня как и по колко се добавяше в боята и въобще всичко за Олаплекса. Може ли линк, ако някой я вижда? Изглежда съм кьорава. 🤣

# 352
  • София
Магнолия навремето в Нотино се продаваше Интенз балсама в сет 2 по 485мл. Моят е точно такъв Grinning.

Имаш предвид не преуоша, а този след шампоана ли? Изпуснала съм явно. Язък Stuck Out Tongue Winking Eye
Мразя да съм от изпусналите нещо Joy

Кажете какво харесвате от продуктите на OWAY? Харесала съм някой неща на марката и се чудя кое първо да пробвам.

# 353

Имаш предвид не преуоша, а този след шампоана ли? Изпуснала съм явно. Язък Stuck Out Tongue Winking Eye
Мразя да съм от изпусналите нещо Joy

Кажете какво харесвате от продуктите на OWAY? Харесала съм някой неща на марката и се чудя кое първо да пробвам.

Продуктите им са по-леки от Керастаси, Алтерни и тн., но мисля,че ти Магнолия би ги харесала!
Серумът за цъфтящи крайчета мисля е любимец на почти всички пробвали го.
https://www.arlen.bg/product/9471/serum-za-suhi-i-tsaftyashti-kr … g-drops-50ml.html
Има консистенция на течен мед, но не утежнява дори да се прекали. Определено си заслужава да се пробва.

Аз много харесвам шампоаните им, ползвам на всяко миене този против косопад Microstimulating Hair Bath, измива добре, има ментов аромат и леко охлаждащо действие, усещам и стягане на скалпа, респективно по-малко паднала коса под душа. Харесвам и ш+м и балсама без отмиване от Moisturising серията - лека хидратация за не много третирани и жадни коси, много приятно билково-медено ухание имат.
От много време съм хвърлила око на Silk N Glow серията, чела съм положителни отзиви, но не съм стигнала до нея.
Взех на сляпо Ш Rebalancing Hair Bath за мъжа ми защото е с чувствителен скалп склонен към пърхут и омазняване и той е очарован (предния път му пробутах Меди и не беше във възторг)

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 00:06 от PeachHoney

# 354
Аз имам противокосопадния Шампоан с мента и го ползвам като грижа за скалпа при първо шампониране. Много ми харесва(по принцип обожавам Мента и това ми влияе Grinning). Ако ме боли главата и вляза да се къпя, след него ми минава. Имам също и серумът за връхчета и той се превръща в новата ми любов.Колкото и да сложа, всичко попива в косата и дава Разкошен блясък, дори започнах да харесвам билковата миризма.
Доволна съм от продуктите. Харесват ми и стъклените им опаковки. В бъдеще смятам да се сдобия с още Simple Smile

# 355
  • Варна
.... Аня, с теб явно мислим доста еднакво!.. Ами, заръчах го и аз HugКосата ми е след ботокс терапия, доста напоена и дори да е по - лек продукт ще ми свърши работата която искам, спрямо състава, който ме устройва. Не само ти мислиш така за сайта на arlen, знаеш ли колко прехвърлях да проверя за друг продукт на Alterna с голямо намаление, а този балсам не го видях.. Благодаря ти, ще споделяме впечатления тук.

# 356
Здравейте, тъкмо си взех продуктите. Проверих ги в сайта http://checkcosmetic.net/ и са произведени 2016... това не е ли твърде отдавна? Вие бихте ли ги върнали?

# 357
Здравейте, тъкмо си взех продуктите. Проверих ги в сайта http://checkcosmetic.net/ и са произведени 2016... това не е ли твърде отдавна? Вие бихте ли ги върнали?
Откъде? Grazea ли?

# 358
Откъде? Grazea ли?
Не, от Арлен. На Алтерна са.

# 359
Подстрекателки
Скрит текст:
35 lv.
aiki_ira 70 лв. ми дава на мен в сайта на Арлен !

Общи условия

Активация на акаунт