Професионални серии за коса 139

• 44 001
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
Замислям покупка на преса Steampod 3.От кой сайт да я поръчам?Рибката или Арлен?Има ли значение?
Най-добре си я поръчай от чужд сайт.
Защо?

# 616
Денси, заради цената ще да е! Даже и с превозвач, ще й излезне - 100лв. За съвет никой не й се включи, но за контра веднага .. не е приятно.
https://www.amazon.de/LOr%C3%A9al-Professionnel-SteamPod-Styler- … parkle_mcd_asin_0
Замислям покупка на преса Steampod 3.От кой сайт да я поръчам?Рибката или Арлен?Има ли значение?
Най-добре си я поръчай от чужд сайт.
Защо?

# 617
Не е никаква контра, мислех, че се притеснявате от ментета.

# 618
Точно от Златна рибка или Арлен да се притесняваме от ментета .. по-скоро не!

# 619
Спомням си преди мноого години когато в ЗР правеха терапии, за пръв път ми правиха терапия с Еластисайзър и ме миха с ФК и после ме изправиха със Стийм Под и бях зверски впечатлена, може би защото косата ми вече беше изрусена и в лошо състояние, но това чудо с тази пара си е направо прекрасно за хора, които се изправят често!

# 620
  • Чукарландия
krystal93, къде Стиймпода излиза 100 лв.? И аз искам да си взема на такава цена! 🤗

# 621
Бела, написала съм, че излиза -100лв. от цената тук в България /в amazon.de/. : )

# 622
  • Чукарландия
Бела, написала съм, че излиза -100лв. от цената тук в България /в amazon.de/. : )
Минус 100, така ли?
Аз мисля - 100 лв.
Ха ха, разбрахме се... 🤣

# 623
Здравейте,
Напоследък косата ми е доста суха. Тъй като не понася хидратация, ползвам предимно Керастаз Архигект шампоан и маска , също шампоан  Архитект в комбинация с маската за боядисана коса на Керастаз.
По време на миене , косата не се заплита, дори е лигава, след  изсушаване също е мека и бляскава, но на следващия ден е суха. Винаги нанасям и олиото Ланза както  на влажна коса, така  и на суха .
Преди това ползвах Хроноложист шампоан и маска- ефект суха коса.
Серията Олео Релакс на Керастаз ,  която чета,  че е хидратираща, ми докарва ефект "слама*.
Обмислям покупка на лилавата серия Лореал Профайбър.
Добър вариант ли е при описания проблем?
Косата ми е боядисана на ниво 3, нямам цъфтежи, не се къса. Просто е суха.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 19:31 от Lirena

# 624
Не съм чела много тази седмица, та може някой друг да го е споделил, но сега видях, че олаплекс пускат олаплекс 0 💁🏾♀ Преуош, след него трябва да се третира с 3-ката.

# 625
Дали мога да разчитам, че мога успешно да мина от 6.0/6.1 на 8?
Ползвам permesse и само за дълбок корен.

# 626
Здравейте,
Напоследък косата ми е доста суха. Тъй като не понася хидратация, ползвам предимно Керастаз Архигект шампоан и маска , също шампоан  Архитект в комбинация с маската за боядисана коса на Керастаз.
По време на миене , косата не се заплита, дори е лигава, след  изсушаване също е мека и бляскава, но на следващия ден е суха. Винаги нанасям и олиото Ланза както  на влажна коса, така  и на суха .
Преди това ползвах Хроноложист шампоан и маска- ефект суха коса.
Серията Олео Релакс на Керастаз ,  която чета,  че е хидратираща, ми докарва ефект "слама*.
Обмислям покупка на лилавата серия Лореал Профайбър.
Добър вариант ли е при описания проблем?
Косата ми е боядисана на ниво 3, нямам цъфтежи, не се къса. Просто е суха.

Напоследък и на мен от всички продукти и докарват сухота. С някой серии първият ден е супер, на следващият седи като премита. Едната такава вяла, суха, и какъвто и финиш да плесна- става по-зле.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 22:20 от kotenze_84

# 627
  • Варна
Мацки лято е и косата иска овлажняване.  Не хидратация,а влага в буквалния смисъл. Всяка сутрин пръскам или с Олаплекс 2 разреден с вода или нанасям грахче Олаплекс 6  с влажни ръце. Кремът Керастаз солей по същия начин.

Аня да разбирам ли,че искаш да свалиш 2 тона на боядисан с 6-ца дълбок корен? Ако е така 9% оксидант с плекс  защото ще трябва да засегнеш и русото,за да изсветли до край и да може да се прелее цвета. Има огромен шанс обаче да избие червен подтон......

# 628
Да, такава ми е идеята. Замислила съм промяна, въпреки че аз се харесвам с тъмен корен (6), но искам да пробвам да е и той по-светъл. Няма да се правя сама, но се чудех дали permesse може да дръпне с два тона с един замах. Може и първо да пробвам и с 7, но ще действам по препоръката. Благодаря!

# 629
А permesse  покрива ли добре бели коси? Корена ми е със 7-ца , а надолу е може би 8, но много ми жълтее. Искам да постигна цвят пясъчно русо. Каква боя ще ме посъветвате да взема, за да уеднаквя цвета и да махна жълтото?

Общи условия

Активация на акаунт