Професионални серии за коса 139

• 43 995
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Това може ли да нанеса сега и измия на сутринта? Късно прочетох описанието:confounded:

# 631
  • Варна
Може няма проблем даже е още по-добре.

# 632
Lirena,
Според мен това, че косата е суха не налага да посегнеш към Profiber. Тази серия е доста лекуваща и за по-големи драми.
Твоето е не толкова голям проблем. Защо не погледнеш серията Pro Longer?

# 633
  • София
Здравейте,
Напоследък косата ми е доста суха. Тъй като не понася хидратация, ползвам предимно Керастаз Архигект шампоан и маска , също шампоан  Архитект в комбинация с маската за боядисана коса на Керастаз.
По време на миене , косата не се заплита, дори е лигава, след  изсушаване също е мека и бляскава, но на следващия ден е суха. Винаги нанасям и олиото Ланза както  на влажна коса, така  и на суха .
Преди това ползвах Хроноложист шампоан и маска- ефект суха коса.
Серията Олео Релакс на Керастаз ,  която чета,  че е хидратираща, ми докарва ефект "слама*.
Обмислям покупка на лилавата серия Лореал Профайбър.
Добър вариант ли е при описания проблем?
Косата ми е боядисана на ниво 3, нямам цъфтежи, не се къса. Просто е суха.

Казваш че не понася хидратация?
Какъв ефект имаш ит хидратация? Може да и е дошъл много протеина

# 634
  • Варна
Аня беше споделила тук за един балсам на Alterna с бамбук от Arlen, на 50 %беше, взех го и съм доволна:heart:. Благодарности! Да споделяш пак Hug

# 635
Момичета, да изясним нещо, че взех да се обърквам. Аз се изправям с преса. Винаги съм си мислила, че е по-щадящия начин, пред цялото дърпане с чвтка и сешоар. В салони са ме изправяли и винаги имам чувството, че косата ми се свлича направо и накъсва ужасно от изправянето с четка.

Няколно страници по-напред се коментира, че въртящата четка е по-щадяща от преса. Това така ли е наистина, не накъсва ли твърсе много? Моля, тези които имат опит да споделят. И отделно да ме насочите към някоя (по-хубава) като марка и модел.

Мерси ❤️

# 636
Сешоарът е по-безвреден (не безвреден, а "по") по простата причина, че не вдига тези градуси, каквито пресата.
Аз се изправям на 220°. Един сешоар едва ли минава 160°. Самият факт, че докато се суша си пипам косата, а като се изправям кичурите ми парят ..
Вчера попитах в темата "Електрически четки за изправяне на коса" същото нещо като теб. Ог задните мнения се спрях на Ровента и вече си поръчах Rowenta Brush Activ' Premium Care.

# 637
Да, това за градусите съм съгласна. Но много пресите са с нагласяна не Т. Аз се изправям на 120 градуса. Да, не става перфектно, но поне ми оридобива някакъв вид коса.

Сешоарът е по-безвреден (не безвреден, а "по") по простата причина, че не вдига тези градуси, каквито пресата.
Аз се изправям на 220°. Един сешоар едва ли минава 160°. Самият факт, че докато се суша си пипам косата, а като се изправям кичурите ми парят ..
Вчера попитах в темата "Електрически четки за изправяне на коса" същото нещо като теб. Ог задните мнения се спрях на Ровента и вече си поръчах Rowenta Brush Activ' Premium Care.

# 638
Lirena, пробвай Елексир ултим на Керастаз. В момента има травъл сет,което е много удобно според мен. Маската дава много добра хидратация.
Котенце, по-щадящи са сешоарите, определено. Но много зависи каква ти е четката, а и как борави с четка и сешоар и разбира се задължително термозащита, че даже и две.

# 639
Аз слагам 220°, защото обикновено искам бързо да се оправя сутрин.
Споделяла съм, че мия косата си всеки ден и да си стилизирам косата бързо и ефективно ми е приоритет. Това е още една причина да ми се наклонят везните към четка за коса, защото ще ми спести и време. Ще я суша, но не напълно и после я стилизирам с четката.
🎀 и задължително термозащита. Имам два: Lakme top 10 и Loral Mythic-oil.
В момента в ЗР има оферта на този на Olioseta. Някой с впечатление за него?

# 640
  • Варна
Имам 2 преси и двете са с регулиране на градусите, и аз се изправям на до 180 градуса. Втората ми преса взех от OTTO инфраред. Тези преси с парата не са ли вредни, в смисъл, че става изправяне на влажна коса? Но ползвам преса мноооого рядко. След ботокс терапията особено, на косата ѝ трябва само едно духване със сешоар и леко с четка. А може ли препоръка за хубави кръгли четки за изправяне за дълга коса?

# 641
Аз слагам 220°, защото обикновено искам бързо да се оправя сутрин.
Споделяла съм, че мия косата си всеки ден и да си стилизирам косата бързо и ефективно ми е приоритет. Това е още една причина да ми се наклонят везните към четка за коса, защото ще ми спести и време. Ще я суша, но не напълно и после я стилизирам с четката.
🎀 и задължително термозащита. Имам два: Lakme top 10 и Loral Mythic-oil.
В момента в ЗР има оферта на този на Olioseta. Някой с впечатление за него?
Аз имам на Олиосета Simple Smile. В интерес на истината това беше сред първите професионални продукти, които си купих, защото е бюджетно решение. Обаче не мога да кажа със сигурност какво му е действието, защото не ползвам преси и маши, а само сешоар. Мирише малко странно, но иначе се нанася лесно и не утежнява - поне при мен.

# 642
Аз пак да си задам въпроса за серията на Joico Joifull обем и плътност на тънка и фина коса - някой ползвал ли я е, мнения?
Искам лека серия с оризови/копринени протеини. Гледам и Biosilk Silk Therapy Original, ако някой има мнение и за нея ще съм благодарна!

# 643
  • Чукарландия
С преса се изправям на 180 градуса и косата ми става перфектна. По-високи температури не са ми нужни.
Имах четка на Ровента, но много трудно ми беше да боравя с нея, в огледалото като се гледам, не мога да оправя посоките, на два-три пъти си заплетох косата, без малко да остана без скалп... И една такава бухнала ми стои косата, не е като след преса - гладка, като стъкло. Както я купих, така набързо я продадох. Това е четка за сръчни, а аз изглежда членувам в кръжока "Пречат ми ръцете"... 🤣🤣🤣

# 644
Благодаря на всички момичета за съветите относно сухата ми коса Hug
При  ползване на хидратиращи серии, косата ми е ужасно разхвърчана,  даже и сухота ми докарват.  Единствено със серията за боядисана коса на Керастаз, която знам, че е хидратираща/ дано не греша/ нямам този проблем.
Наскоро с поръчка от Нотино получих подарък травъл сет  Еликсир Ултим. Не съм го ползвала, даже смятах да го пусна в размените.
Утре ще измия с него и ще споделя.
Още веднъж благодаря Flowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт