Къдрокоси красавици - 5

• 45 159
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Поръчах си една ампула Pro Longer на Лореал и терапията Cellula Madre. Имам смешен въпрос, но не искам да разлея единствената си ампула в банята - момичета, как да я отворя? Не е стъклена, както очаквах, макар че и стъклените са ми голям проблем с отварянето - от нещо между пластмаса и стъкло е, чупи ли се, развива ли се? Има някаква картинка на самата ампула, но нищо не схващам от нея... И другото - от концентрата Cellula Madre как да отмеря 25 мл? Виждам, че капачката е разграфена, но не мога да разбера как да я ползвам. Моля опитните да дадат съвет! Не ми се ще да хабя продуктите!

https://www.youtube.com/watch?v=_fTR-0uiN8M
https://www.youtube.com/watch?v=FHuzpQTxBFE

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 16:35 от Bria

# 661
Ооооо, много благодаря!

# 662
За много години, момичета!

Някой ползвал ли е гел крема на bounce curl, когато го бяха заредили и в България? Ако да, може ли да споделите как ви се отрази?

# 663
Ампулата на пролонгър не се смесва с нищо.
Други продукти от серията не съм ползвала.

Боядисвам се от 20 годишна.Започнах предимно с дрогерийни бои.,Вече  17 +  години само с профи, а  последните 5+ с безамонячни...
За стреса...
Скрит текст:
Това да зарежеш всичко(близки, жилище, престижна държавна работа) , да събереш живота си в куфар и да тръгнеш за някъде сам знаейки, че там  никой не те чака и никой не е длъжен да ти помага....И в най добрия случай ще започнеш  нискоквалифицирана ранота на черно и поне две години ще бъдеш със статут на нелегално пребиваващ с опция екстрадиране....
Това ако не е стрес....
Коста ми реагира с косопад, вероятно и от смяната на климата.Но след два три месаца спря от само себе си запазих буйната си грива.
[/spoler]
Понякога се изкушавам с някой дрогериен продукт, като  , осонено сред маслата, дори използвам и чисти масла от биомагазините.Пия добавки.Често правя всевъзможни  професионални  подхранващи тврапии ботокс, кератин и какво ли още не
И въпреки всичко, косата ми това лято беше станала отвратителна .

Вероятно е от възрастта.
Това с престижната "държавна работа" е само в твоята глава... Така хубаво могат "да те сготвят" точно там.... Бях навън, по-добре се справам тук!

# 664
Къде е "тук",къде е "навън" и какво общо имат с къдравата коса Rolling Eyes по темата моля Grinning

# 665
Къде е "тук",къде е "навън" и какво общо имат с къдравата коса Rolling Eyes по темата моля Grinning

Прочети скритият текст

# 666
  • някъде под слънцето...
Е как какво...
Някой си избива комплексите..
Не е важно кой къде живее, а дали е щастлив там , където е.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 01:02 от sl

# 667
Прочети скритият текст
Дарлинг,
Скрит текст:
Това да зарежеш всичко(близки, жилище, престижна държавна работа) , да събереш живота си в куфар и да тръгнеш за някъде сам знаейки, че там  никой не те чака и никой не е длъжен да ти помага....И в най добрия случай ще започнеш  нискоквалифицирана ранота на черно и поне две години ще бъдеш със статут на нелегално пребиваващ с опция екстрадиране....
Това ако не е стрес....
Това съм го преживяла лично,схемата не е нова за мен.Беше реторичен въпрос.
Тук има много българи,не само на престижна държавна работа,а и ръководители на корпорации,болници и т.н.
Това,че някой не си е намерил мястото,не значи,че и останалите са така.
Аз все още съм "навън" и изобщо не се оплаквам,а косата ми не спира да къдравее Grinning
Сподели сега,в БГ с какви продукти третираш къдравата си коса.Щом си в темата,значи си къдравелка...

# 668
https://www.instagram.com/tv/CJt0fE1DVQW/?igshid=16skcpx1gm75n

Това е линк от инстаграм страницата на Joico. Реших да го споделя, защото се надявам и моята скоро да изглежда така, макар и доста по-къса Simple Smile дано да се отваря

# 669
Как да изглежда? Накъдрена?

# 670
И боядисана Simple Smile тази според мен е естествено къдрава коса

# 671
Според мен не е естествено къдрава. Нали има снимка "преди". После я навива, суши я с дифузер... мен ако питаш на другия ден косата пак си е била както "преди", само че боядисана.
Аз снощи сложих половин ампула Про Лонгър. Не мога да кажа, че има ефект "уау", но сякаш са ми пооживени дължините.

# 672
За много години, момичета!

Някой ползвал ли е гел крема на bounce curl, когато го бяха заредили и в България? Ако да, може ли да споделите как ви се отрази?
Здравейте! Аз го ползвам и за мен това е най-добрият продукт за оформяне на къдрици (от купешките). Оформя изключително добре. Косата ми е тънка,  средно гъста и изрусена. Пробвала съм да оформям само с гела , но къдриците стават по-сухи. По препоръка на самия гел за суха коса е хубаво да се сложи хидратиращо кремче преди това и тогава стават чудесни, не се усещат сухи. Може на следващо къпане да сложа от гела за да покажа как оформя и ще кача снимка тук.
В момента използвам предимно гел от ленено семе, защото ми прави впечатление, че косата стои изключително плътна, хидратирана, и на втория и третия ден изглежда по-добре от първия. Даже следващите дни направо ми става на ситни масури в долната част. Ще снимам в снимки, за да ви покажа.

# 673
Здравейте! Благодаря , че споделихте за Про лонгър ампулата Simple Smile Сега да попитам някой ползвал ли е Osis+bounci curl на Sh professional?

# 674
  • Пловдив
Aз имам един въпрос за ампулата Про лонгър. Говорих с една продавач-консултантка на козметика за коса, и тя твърди, че този тип ампули щели да ми омазнят косата (а моята е суха). При вас усеща ли се някакъв ефект на омазняване? И само да вметна, че моята коса по принцип не понася никакви масла.

Общи условия

Активация на акаунт