Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
Какви са някои от общите желания и подкрепата, които се изразяват по време на дискусии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви са някои от общите желания и подкрепата, които се изразяват по време на дискусии?
-
Какви са някои от темите, обсъждани по време на бременност и оплождане?
-
Какво означава закъснение на менструацията и кога трябва да направя тест?
!
...е, поне купихме на малкия страхотни есенни спортни обувки и на връщане се отбихми до моята приятелка в Севлиево.
!
!На разболелите се бързо да се оправят
леле, ама вие сте страшно компетентни. С толкова много неща сте на ти СУПЕР сте

Нали знаех кога точно ми е овуто и толкова се старахме! И си държах вдигнати краката и не се мих после. Отдавна не ми е било толкова мъчно, усещам как ме боли сърцето.
Даже се обадих в работата, че няма да отида днес, защото ми е лошо. И цял ден ще си седя вкъщи и ще се самосъжалявам. А толкова хубаво започна седмицата, толкова оптимистично. Не е честно...