Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 653
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
игзледах 1 епизод и много ми хареса с интерес очаквам всеки един епизод, нямам търпение да публукуват 2 епизод с бг суб.
Керем и Ханде са много сладка двойка.

# 106
Ко им пречи сега да ни пуснат още едно фрагче? М? Не знаят ли колко любопитни хора има. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 107
  • Плевен / София
Ко им пречи сега да ни пуснат още едно фрагче? М? Не знаят ли колко любопитни хора има. Stuck Out Tongue Winking Eye

+1

# 108
Здравейте и от мен, надявам се приемате новобранки, тъй като си забравих името и паролата на предишния профил, а исках да се включа в темата. (Стана ми доста забавно, когато трябваше да натисна „не съм робот“, за да се регистрирам. Просто се сетих за сцената от първи епизод Grinning).
Нямам какво още да кажа по втори епизод, тъй като нищо не разбрах от разговорите, оттук - оттам научавам по нещичко, преведено на руски/български или преразказано от Вас. Но след като изгледах първи епизод с бг субтитри, в сряда бях залепена за екрана, 2 часа плътно.
Нямам претенции нито за сценария (аз съм си фен на романтичните комедии като жанр, но не бях гледала такива сериали), нито за актьорската игра, даже много ми харесва как играят.Особено ГГ. За пръв път ги гледам и двамата, но са страшни сладури, харесват ми и по отделно, и като двойка най-вече. Heart Eyes
Много ми харесват погледите, които си хвърлят, заигравката с ръцете, закачките и искрите между тях. Споделям мнението, че и двамата са инатливи, със силни характери, харесва ми етапа, в който са в момента, както някой беше казал като куче и котка, но ще ми е интересно и да видя как в някой бъдещ епизод Серкан докосва Еда и без тя да му е разрешила, или показват близост и любов без това да е по условие от договора. Или пък как нарушават някоя друга от клаузите в договора Relaxed Между другото някои от клаузите ми се сториха доста интересни Grin

# 109
Момичета, намерих диалога , за който ви говорих в първа серия , но от телефона имам проблеми с гледането от вбокс , затова направих шотове от ютуб със субс на английски . Извинявам се за ужасния колаж Joy

# 110

Нашите хора са водещи в класацията 🥰

# 111
Има превод 😉

# 112
# 113
Фрагман 2 - Епизод 3

# 114
Серкан е сложил годежна халка 😊
Изгледах епизода на един дъх, за сега много ми харесва 😜

Прочетох го в един сайт:
"Почукай на вратата ми", чието международно заглавие ще бъде "Любовта е във въздуха", ударно увеличи аудиторията си след едва два излъчени епизода. Екипът ще се пренесе в Бодрум, където ще заснеме няколко епизода. #ЕдСер

Първи епизод - 4.09 %
Втори епзиод - 8.25 %

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 23:28 от dessince

# 115
Привет, момичета! 🤗
Надявам се приемате нови попълнения. Simple Smile)

Почнах да гледам сериала като на майтап, а така се зарабих, че просто не е истина.
Много ми допадна, много.
Сюжетът е интересен, но Ханде и Керем са неотразими. Прилепнаха си направо, изключителна двойка, определно има химия между тях. 😍

За първи път ги гледам и двамата. Чудесно играят, а Керем е бил голям красавец. Пу, харесах си го. 😂

С нетърпение очаквам 3-ти епизод. Сега видях, че има нов фраг и се чудя каква е тази среща между Серкан и Селин, чак и ръцете си държат... 🤔
Ох, нямам търпение за сряда! 😊

А този момент ми е един от любимите.

Извинете ме, че пиша по нощите, но сега намерих темичката.
Много благодаря, че сте я направили! 🌺

Спокойна нощ! 🙏

# 116
Привет момичета!

Не съм фен на романтичните комедии на комшиите, прекалено са ми глуповати и инфантилни,
има много персонажи, които уж трябва да са смешни, пък на мен са ми ужасно досадни.
Така и нямам изгледан докрая летен романтичен сериал, стигам максумум до 5-6-та серия.
Но се надявам с "Почукай на вратата ми" да не стане така. Погледнах първа серия от любопитство и от
нямане какво да правя Simple Smile, и най-вече заради Керем, много го харесвам.
Нямах големи очаквания, но взе, че ми хареса.  А след втората серия, след снощното гледане,
направо си се зарибих. Чудесни са Керем и Ханде един до друг, отдавна не ми се е случвало да ми
допаднат толкова много и двамата главни. Ханде е много красива и сладка, не съм я гледала досега.
Като актриса има още какво да учи и да покаже, но засега се справя много добре.
А като двойка с Керем са огън. Него много си го харесвам, "Въпрос на чест" е един от любимите ми сериали,
бях като зомбирана като го гледах навремето.
Отива му тук ролята на сухар, а като започе и повече да се усмихва ... Пък и баклава може да покаже,
но не мисля, че му е нужно.

Така че, пожелавам успех на сериала, че при комшиите с техните рейтинги нищо не е сигурно.
Поздрави на всички в темата и хиляди благодарности на момичетата, които толкова скоростно превеждат!

# 117
От всички летни серияли единствен този ме грабва и ми е интересен. Радват ме тези малки моменти на внимание- като осъзнаването на клаустрофобията и желанието да махне стената, пръстена като цвете...Дано задържат нивото!

# 118

Снимка на любимите ни Керем и Ханде

# 119
За мен наистина този сериал се очертава като интригуващ, макар че, както се спомена преди това, сюжетът не открива топлата вода... Въпросът е в начина на отиграване на ситуациите, които са представени чрез главните герои... Добре стоят един до друг, намерена е някак си мярата в техните отношения, защото и двамата в определени моменти са склонни на  компромиси един към друг, колкото и да не им се иска да си го признаят... Това нежно и загрижено отношение в откъслечни мигове на техните срещи, вниманието, което проявяват един към друг, когато говорят нормално, а не спорят, прави впечатление и дърпа нишки към развитието на сюжета по-нататък... Дано оправдаят очакванията ни... Съмнявам се, че ще е нещо екстравагантно и невиждано по отношение на сюжета, но поне се надявам играта на актьорите да е впечатляваща и запомняща се...

Общи условия

Активация на акаунт