Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 74 393
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Филтъра е на Кире като децата значи това момче няма да порасне.Пукна ме пак! И вика на Ханде филтъра е мой ама ти го пускаш надпиши го
2 минути по късно :Ползвала е филтъра ми хахахаха
Все едно не го предупреди...Лудиии! След танците на Анъл всичко ми е китка де....

# 556
Коя е Селин ?      Вече бивша ,която първа се сгодява . Има си годеник ,който много я обича ,ееее, че тя не го  обича ..кабаят йок на всички  останали . Ако с годежа мисли ,че ще накаже Серкан  са си излишни напъни .

Тя толкова е извън контрол ,че се държи като жена ,на която са  изневерили /повтарям се /Дали си мисли ,че Серкан  от отчаяние  е с Еда,  и че ако докаже недостатъци на Еда или договорените  им отношения ,Серкан ще ѝ падне в краката .
И какво като има договор ,престъпление ли е ?  И нея какво я засяга . С такава ярост го издърпа и така назидателно го афишира ,сякаш е престъплението на века.

Интересно как ще реагира Алптекин ,след като вече познава Еда и май си има мнение за  нея .

Добре /до тук/ ,че Серкан не се поддава на  провокации /Каан / , предизвикателството на Алптекин и мрънкането на Айдан  .  Май само  Еда му разказва  играта .....

# 557
  • София
Не знам дали  заради вмешателството на Селин или от желание да защити Еда и да не бьде наранена ,както обеща на леля и ,но мисля че Серкан ще защити Еда.Ще заяви на Селин че той и преди и е казал че Еда няма да го използва,и с лека насмешка ще каже ,че е искал Еда да е до него,да живеят заедно и да се опознават,че тя му действа успокояващо и е единствената жена която е поканил да сподели домът му/ лек намек за Селин ,че нея е отлъснал и не е искал да живеят в дома му/но и тя е единствената която е отказвала.Бил е принуден да сключи този договор в който е споменато че няма да и прави скъпи подаръци,че ще зачита личната и свобода ,и т.н.Доколко защитата и е належаща или той ще я засили ,за да я привлече към себе си/вече се интересуваше пред Сейфи,как така не е неин тип/,следващата серия ще покаже.Може би ще проявява раздразнителност и сприхавост ,но те ще са защото не знае тя какво мисли,дали и Еда иска да го опознае.,дали и при нея има проблясъци в които се наслаждава когато са заедно  просто така,а не по договор.

# 558
Всичко ,което прави за нея ,ще е заради "спряната " степендия , това е "истината "Smile

# 559
Керем е ходил да спортува
Луд!

# 560
Здравейте, момичета!

Любима сцена: Серкан и Сейфи наблюдават урок по плуване!
Смях се с глас, та и сега припомняйки си я, пак се смея.

На въпроса: Как биха излезли от конфузната ситуация с договора?,
първоначално си мислех, че най-естствената реакция на Серкан е да скочи, за да предпази и защити Еда. И забравяйки за играта и всички около тях да признае, че тя е най-смелия и честен човек, че откакто я познава животът му е по-вълнуващ и смислен и ....т.н.
  Но сега си мисля, че по-добре би било мама Айдан да реагира първа и поеме вината за този договор върху себе си, като изтъкне, че е искала да защити семейното имущество. Тогава Серкан да  защити Еда, а леля Айфер най невъзмутимо да обяви, че одобрява договора, но желае и Серкан да подпише такъв, защитаващ имуществото на Еда.Така намерихме и първия голям клиент на адвокат Джерен.
Извън фантазиите: Забелязвам,че между Еда и мама Айдан, въпреки словесните престрелки, се изграждат отношения на взаимно доверие и уважение. Еда уважи желанието на Айдан да я накичи с бижута, но ги свали, отстоявайки себе си. Еда разчупва сина и' и показва други черти от характера му. Плашещо е когато напълно непозната жена има такава сила върху сина ти, но няма нищо по-хубаво от това да го виждаш щастлив.
 Айдан съвсем приятелски и' каза: - Покажи, че ти си господарката в този дом.  Еда се довери на опита и убеди и Серкан, че една ревнуваща жена е способна да влезе в чужда спалня.
Мисля,че Серкан тепърва ще става свидетел на тези отнощения и това ще го очудва, забавлява и поражда възхищение и към двете.
 Пак се отнесох.
 Лека вечер!

# 561
Добър вечер , момичета , много ви се радвам , че се разписахте , днес до обяд нищо нямаше , викам край , до другата сряда ще умрем от скука Joy
Аз също гласувам , че Серкан ще излезе от положението с договора , не мисля че Еда ще заспи , ще стане клиширано вече Joy все пак момичето плува пет минути с инструктора , преди вечеря скочи в басейна с дрехите Grinning вече се е освободила от натрупания  стрес Joy
Айдан си ми е симпатична от самото начало, играе го надменна , но не е лош човек . Ако Еда успее да сдобри Серкан с баща му , ще спечели Айдан завинаги Blush

П.п. може ли да ми припомните какви бяха таговете за Скрит текст , защото съм ги забравила , а пиша от телефона и не го виждам като иконка. Благодаря Hug

П.П2 Оправих се със скрития текст, осмелявам се да ви кача една снимка от моминското парти , което беше днес , понеже преди малко се прибрах и още ми е емоционално Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 02:03 от mikipoli

# 562
Добро утро ,момичета!
С удоволствие следя темата и чета коментарите!
Сега хвърлих едно бързо око в FOX TR и пише,че тази вечер от 20:00 часа ще излъчват сериала,но старата серия или нова?
Миналата седмица в петък на31.07  трябваше да излъчат Г-н грешен,но беше поместена информация ,че в петък няма да има серия,а ще бъде на 07.08.А за нашето сериалче липсва такава информация!Та сега какво,трябва да гадаем ли?
Нямам търпение да видя развоя на събитията.Макар ,че аз си мисля Серкан ще е този който ще вземе юздите в свои ръце,ще защити Еда,а Селин ще си тръгне разгневена.
Хубав ден!

# 563
"Майките отглеждат синовете си като султани и това разрушава щастието на всички , които са в живота  им "

Елиф Шафак

# 564
Сега хвърлих едно бързо око в FOX TR и пише,че тази вечер от 20:00 часа ще излъчват сериала,но старата серия или нова?
Официална информация не са пускали, но се разбра, че довечера ще излъчат повторение на предишния епизод. Актрисата, която играе Айдан се включи преди 2-3 дена в инстаграм, за да каже, че има две новини - една хубава и една лоша. Лошата е, че фраган няма, защото няма да има и нов епизод тази седмица, но хубавата е, че след празника се връщат на сета (вчера вече снимаха).

# 565
Привееет! 🦋

Момичета,
Довечера в инстаграм ще има лайв с Ханде и Керем, поне така разбрах. 😂
С интерес ще ги гледам, че много ми липсват техните герои. 😊

# 566
Flowers Watermelon Здравейте, кокетки!
Flowers LeavesЗа два дни отново сте на гребена на вълната!  Анджелина Джоли е казала нещо, което много ми допада: " С някои хора си губиш времето, а с други - представа за времето ".  В този смисъл искам да ви кажа, че тук с вас наистина губя представа за времето. Забавни, разбиращи, всеотдайни ... ако продължа, няма да остане време за друго.
Flowers Leaves Подхванали сте Енгин и адвокат Джерен. За Джерен, Енгин е само човекът, който може да й даде информация за Серкан. Още в началото тя много умело постави рамка на техните отношения - първия " приятел-момче ". Но в същото време й е приятно да разговаря с него. До като той вижда нещо повече в техните срещи. Blush Дори колежката му Пъръл е озадачена, че той излиза от работа по средата на деня! За лична среща! А аз пък си мисля, че Серкан уволни адвоката си ... не може ли Джерен да бъде новия адвокат на фирмата?! Stuck Out Tongue Winking Eye Енгин разбра, че тя е достатъчно пробивна, само не знае кой е баща й! Sunglasses Ще бъде голямо шоу, ако тя започне работа при тях.
Flowers Leaves Останахме без фрагман и сме изправени пред многото загадки, които следва да се разкриват. Може пък да ни пуснат нещо. Какво е това, толкова време в очакване!
Flowers Leaves По повод кулинарните умения на Серкан си мисля, че той може да е работил като готвач дори в реномиран ресторант, в годините, когато не е живеел при родителите си. Има логика, защото разбрахме, че сам е построил фирмата си и е бил толкова самостоятелен, че дори майка му не знае, че той може да се справи в кухнята.  В същото време ястията, които приготви показва, че има много добри познания в приготвяне и поднасяне на храната. Имаха вид на ястия в първокласен ресторант. Дори Еда му даде първото място, а той дори се смути от нейните думи. Огън е това момиче, успя да отвори заключената черна кутия "Серкан" без ключ!!! Blush
Flowers Leaves Имаше кадри на Серкан с любимия му кон. Още при първото посещение на Еда в къщата му, тя забеляза конете, но той не й ги показа. Учудих се, че Еда има представа от коне, което говори, че тя в миналото си може би е живяла в богато имение с коне, куче ... Серкан не го отрази това, по скоро помисли, че е чисто женско любопитство. Искам по бързо да се разкрие миналото на двамата. Еда ми е по интересна, но и Серкан ... За мен най интересният момент ще бъде, когато Еда разкрие миналото и наследството си. Серкан няма да е толкова озадачен. Но представете си мама Айдан!!! Веднага ще забрави кандидат снахата си!  До момента Еда няма стойност пред нея, а думите на леля й за хилядолетния род не е от голямо значение. Еда е своенравна, дръзка ... С две думи бедна цветарка!
Flowers Leaves Като споменах лелята на Еда и виждам, че не сме я разнищили достатъчно. Аз мисля за това, защо е сама? Тя е млада, красива, била е още по млада и по красива. Какво би я накарало да остане сама и да отдаде живота си само на Еда? Тук също ще има история. Аз не разбрах на кого е сестра, на майката на Еда или на баща й.
Flowers Leaves Нека да приключа, че отново се отплеснах! Какво да правя, има много въпросителни в нашата история!
Gift Heart Бай! С обич, чистосърдечно ви желая здраве и усмивки! Grinning

# 567
Flowers Watermelon Здравейте, кокетки!
Flowers LeavesЗа два дни отново сте на гребена на вълната!  Анджелина Джоли е казала нещо, което много ми допада: " С някои хора си губиш времето, а с други - представа за времето ".  В този смисъл искам да ви кажа, че тук с вас наистина губя представа за времето. Забавни, разбиращи, всеотдайни ... ако продължа, няма да остане време за друго.
Flowers Leaves Подхванали сте Енгин и адвокат Джерен. За Джерен, Енгин е само човекът, който може да й даде информация за Серкан. Още в началото тя много умело постави рамка на техните отношения - първия " приятел-момче ". Но в същото време й е приятно да разговаря с него. До като той вижда нещо повече в техните срещи. Blush Дори колежката му Пъръл е озадачена, че той излиза от работа по средата на деня! За лична среща! А аз пък си мисля, че Серкан уволни адвоката си ... не може ли Джерен да бъде новия адвокат на фирмата?! Stuck Out Tongue Winking Eye Енгин разбра, че тя е достатъчно пробивна, само не знае кой е баща й! Sunglasses Ще бъде голямо шоу, ако тя започне работа при тях.
Flowers Leaves Останахме без фрагман и сме изправени пред многото загадки, които следва да се разкриват. Може пък да ни пуснат нещо. Какво е това, толкова време в очакване!
Flowers Leaves По повод кулинарните умения на Серкан си мисля, че той може да е работил като готвач дори в реномиран ресторант, в годините, когато не е живеел при родителите си. Има логика, защото разбрахме, че сам е построил фирмата си и е бил толкова самостоятелен, че дори майка му не знае, че той може да се справи в кухнята.  В същото време ястията, които приготви показва, че има много добри познания в приготвяне и поднасяне на храната. Имаха вид на ястия в първокласен ресторант. Дори Еда му даде първото място, а той дори се смути от нейните думи. Огън е това момиче, успя да отвори заключената черна кутия "Серкан" без ключ!!! Blush
Flowers Leaves Имаше кадри на Серкан с любимия му кон. Още при първото посещение на Еда в къщата му, тя забеляза конете, но той не й ги показа. Учудих се, че Еда има представа от коне, което говори, че тя в миналото си може би е живяла в богато имение с коне, куче ... Серкан не го отрази това, по скоро помисли, че е чисто женско любопитство. Искам по бързо да се разкрие миналото на двамата. Еда ми е по интересна, но и Серкан ... За мен най интересният момент ще бъде, когато Еда разкрие миналото и наследството си. Серкан няма да е толкова озадачен. Но представете си мама Айдан!!! Веднага ще забрави кандидат снахата си!  До момента Еда няма стойност пред нея, а думите на леля й за хилядолетния род не е от голямо значение. Еда е своенравна, дръзка ... С две думи бедна цветарка!
Flowers Leaves Като споменах лелята на Еда и виждам, че не сме я разнищили достатъчно. Аз мисля за това, защо е сама? Тя е млада, красива, била е още по млада и по красива. Какво би я накарало да остане сама и да отдаде живота си само на Еда? Тук също ще има история. Аз не разбрах на кого е сестра, на майката на Еда или на баща й.
Flowers Leaves Нека да приключа, че отново се отплеснах! Какво да правя, има много въпросителни в нашата история!
Gift Heart Бай! С обич, чистосърдечно ви желая здраве и усмивки! Grinning

И на мен много ми харесва актрисата, която играе лелята на Еда, много красива жена.
Би трябвало да е сестра на баща й, доколкото си спомням Еда я наричаше "хала", а това се използва доколкото знам за леля по бащина линия. По майчина май беше "тейзе".
Както "бабане" и "анане" за бабите.

Жалко, че тази седмица няма да има епизод, дано да си заслужава чакането.
Лека вечер на всички!

# 568
Прекрасни са тези двамата!!!
Йееееес!!!
Довечера фрагманче!!! 😊😊😊

# 569
Страхотни Ханде Мий и Дъ Бюрсин....Енергия на макс! Дано да е хубаво фрагманчето...

Общи условия

Активация на акаунт