Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 369
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Този Персил! Сега отворих нова опаковка за цветно. Цветовете просто греят след пране. Великолепен прах! ❤️

Има ли прикачена снимка? Не я виждам.
Моля те да пуснеш пак.

# 196
  • Пловдив
Аз пък такова Уау! от който и да е прах не мога да отбележа Head Band Не съм забелязала някаква разлика.

# 197
  • София
Такова Уау мнение имам за таблетките Ариел.

# 198
  • София
Има ли прикачена снимка? Не я виждам.
Моля те да пуснеш пак.
Не съм слагала снимка. Става дума за обикновения Персил за цветно, който може да се намери във всеки магазин.

# 199
Каква е актуалната доза на Персил? Скоро не съм взимала, а ми се ще... Любим си ми е! В момента пера (бялото) с ДМ (не бях взимала от години и отново съм впечатлена), но не можем да се разберем с пяната...

# 200
100 мл/65 г. Нали за прах говорим. На течния е 50 мл. Тези дози са за 4-5 кг зареждане.

# 201
Гес, какво е твоето мнение за Первол и позитивите му може ли да ги предложи друг прахообразен препарат?

# 202
Первол има много висока целулазна активност и заглажда и подновява памучните тъкани. Подходящ е за фини дрехи без силни замърсявания. Този тип препарати се наричат light duty - перат се до 2,5 кг дрехи на специализирани програми.
Персил за цветно също е с висока целулазна активност. Отличен прах. Той си е за стандартно зареждане на програма памук или heavy duty перилен препарат, подходящ за всякакви тъкани и замърсявания.

# 203
Много благодаря! 🌺

# 204
Метнала съм без да видя една бяла тениска с цветните и една червена рокля е пуснала, като е придала брутален розов оттенък, особено по яката, на тениската. Какво се правеше? Спешно хелп, че тази тениска е любимата на ММ Frowning

# 205
  • София
Прах за бяло с цветоулавящи кърпички и ако позволява на 60С.

# 206
  • на Мелмак
И кърпичка за бяло съм слагала плюс това, ефект има 😀

# 207
Метнала съм без да видя една бяла тениска с цветните и една червена рокля е пуснала, като е придала брутален розов оттенък, особено по яката, на тениската. Какво се правеше? Спешно хелп, че тази тениска е любимата на ММ Frowning
Веднага на помощ Хеитман, оцветих бели къси панталонки не щерката, ако не беше това бях убита...Joy

# 208
Може ли да помоля да обобщим нещата с перилните препарати, защото чета тази тема, връщам се назад и чета стари теми, плюс таблицата от 1 страница и разбрах следното:

За бяло:
- Даш (но оригиналният, а не Simply, което е орязана версия) италиански. Немският не струва.
- Диксан - италиански и гръцки, испанският е като Рекс
- Скип
- прахът на ДМ за бяло
- Ариел
- Персил, вкл. Persil powergerms
- Омо ултимейт
- Le chat
- Wipp

Моля, коригирайте ме, ако нещо не съм доразбрала.
1. Един въпрос: за цветно освен Ариел и Персил какъв ПРАХ препоръчвате?
2. Защо Ава се води висок клас прах за пране според таблицата, а всъщност е по-скоро в ниския клас?

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 00:13 от aksnerD

# 209
ето...назад я пуснах снимката.
Пробвай soft silk от същата серия. Невероятен 😍

Общи условия

Активация на акаунт