Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 367
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
Аз не знаех, че имат физически магазин и в София, ще проверя адреса, благодаря

# 601
  • В свой си свят :))))
Аз не знаех, че имат физически магазин и в София, ще проверя адреса, благодаря

Те май в момента не доставят, може само на място.

# 602
Напротив, направих поръчка за доставка, а не мога да видя въобще реален адрес в София, където да разгледам. Ако някой знае, нека пише.

# 603
В София физическият магазин е в близост до централни гробища. Има там, по посока Надежда един комплекс от магазини - Баухаус, Юск, Вия Тракия фууд (това е името на Чао. бг). Не знам дали го обясних добре, но в сайта има адрес. В движение съм и трудно пиша в момента.

# 604
Благодаря, аз съм ходила в Баухаус до гробищата, ще го потърся и този магазин, само че аз там ходя там в събота рано рано, понеже е на другия край на града и е кошмар придвижването.

# 605
  • на Мелмак
Точно срещу Баухаус има една сграда, този италианския, ЮСК. Освен прахове има и доста добри препарати, също и хранителни продукти.

# 606
Дайте мнение, за турски Ариел и Персил?

# 607
Дайте мнение, за турски Ариел и Персил?
Персилът е много хубав, дълги години си перях с него...

# 608
  • БГ
Здравейте,
по препоръка на приятелка срещу петна купих Ариел прах за бяло пране. Пуснах пералнята на програма за памук която е 2:30часа, на 40 градуса. Представете си учудването ми като извадих дрехите с петната..(петната предварително третирах с гелообразен препарат на ДМ срещу петна). Сетих се да видя кое производство е на кутията праха - Чехия..
Скрит текст:
. Тази година с толкова много прахове се прекарах, че вече ме е страх да купувам.

# 609
Никога не разчитам само на праха-може да изпере, може и да не изпере. Ако петната са мазни, предварително ги или посипвам с талк, след 7-8 часа/една нощ/ изтупвам и тогава пера. Ако са от червено вино или червени плодове, мажа с кисело мляко, държа, докато млякото стане на люспа, обирам с тъп нож и тогава пера.Макар и рядко, ползвам Vanish предварително. И ако материята позволява- 60 градуса. Обикновено ползвам Ариел или Персил. Понякога Омо.
Не съм ползвала гел на ДМ и не му зная качествата и ефективността.

# 610
За петната при един и същи прах главно ползвам Ариел - на 40 градуса не се изпират, но на 60 блестят. Така че явно градусите са от голямо значение.
П.с малко да се посмеете. Онзи ден н а поредната ми пералня забравих да сложа омекотител баш на детето на дрехите. Леле после като ги извадих, шкурка. Чорапите бяха толкова твърди,че сами си стояха прави. За първи път ми се случва.

# 611
Купих си Персил 60 пранета от Била за 14,99, онзи ден видях че и в СВА са пуснали две бутилки/ два пакета  от по 30 пранета за същата цена.

Относно петната : на детето петната винаги третирам, наши ако са от някой упорит вид -  вино, кръв ...

Много съм доволна от спрея за петна на ДМ, Спот и немския сапун против петна. На Фроши спрея не ми хареса и като свърши, ще пресипя спота, че ми е по удобно да пръскам .

# 612
Много съм доволна от спрея за петна на ДМ, Спот и немския сапун против петна. На Фроши спрея не ми хареса и като свърши, ще пресипя спота, че ми е по удобно да пръскам .
За Спота и аз потвърждавам, доста добре се справя!

# 613

Относно петната : на детето петната винаги третирам, наши ако са от някой упорит вид -  вино, кръв ...

Петна от кръв се перат много лесно със сапун и студена вода. После се пускат в пералнята.

# 614
  • В свой си свят :))))
Последно прах с унгарски Ариел, на 60градуса и всички петна ми се изпраха.

Общи условия

Активация на акаунт