Ползвате ли торба за спане на бебето?

• 5 322
  • 71
  •   1
Отговори
# 45
Имаме спално чувалче без ръкави, но е дебелко.Ползвах го през зимата.Колкото и да шаваше, нямаше начин да се отвие Peace

# 46
А като го сложите в торбата завивате ли го с нещо отгоре или само по чувал  newsm78

Зимния чувал е доста дебел и не го завивам (в къщи е доста топло), а летния е само плат и също не завивам  Peace

# 47
  • София
Не съм ползвала, но се замислям и аз вече, че сме много шавливи и ние...  Crazy

# 48
Имам лятна и зимна и двете са без ръкави. Зимната е пухена на TCM. Наскоро видях че има още в магазина на Гурко и Шишман.

# 49
Ползвах досега летен чувал и съм много доволна  , мисля да купя и за зимата , защото досега използвахме одеалцето от изписването което е с цип отпред и съм  сигугна че не се е отвива , но вече ние малко , затова мисля да мина  на торба

# 50
 Купила съм, но без ръкави, защото Бужи не понася ръцете му да са завити. Но за съжаление я ползвам неуспешно-слагам го вътре като заспи и след 1-2 часа се буди с рев и докато не я махнана, не се успокоява. Явно му ограничава движенията. Сега си спи отвит понякога и спасението е аз да съм будна цяла нощ и да го завивам  Close

# 51
  • София
Да и намирам тези чували за истинско съкровище- не ставам да я завивам през 5 мин  Hug

# 52
Купих му три торби.
И нито една не ползвах, все се замотаваше в тях. Одеяло въобще не търпи в леглото.
Преди да заспи всичко изхвърля от леглото (възглавница, шише, одеяло, играчка) и чак тогава заспива.
За да избегна кихането обличах го зимата със тънко ватирано гащеризонче, лятото с дълго ръкавче и ританки.
Така и спим без одеяло и без торба.
  bouquet

# 53
да и съм много доволна защото не ставам да е завивам през 5 мин.

# 54
Да, но вече ни е малко и ще купуваме ново.

# 55
  • Sofia
Ползвахме до скоро спално чувалче. Сега си го изтръгва сам и не иска, но е спал с всякакви. Имаше и такова зимно с дълги ръкави и в интерес на истината ми беше най- удобно. Ние сме в къща и зимата е доста студено, въпреки отоплението на ток...Така, че ако детето му понася аз съм ЗА Peace

# 56
Ползвахме "чувалче" за спане докъм 2 годишна възраст (може и малко след това). Имаме 2 без ръкави (тънко и дебело) и едно със. Това дето е със почти не сме го слагали, Янис се поти доста и реших, че е по добре гърбът и краката му да са завити, отколкото ръцете. Затова пък дебелото без ръкавите свърши идеална работа. Дори баш зимата мятах отгоре още едно одеяло и отвиването съвсем беше невъзможно.  Peace

# 57
 Майчета, купих си чувалче!  Peace Много хубаво, тип потник, не много тънко и не дебело!

Но това не попречи на Мартин да ми разкаже играта и тази нощ!!!!  #Crazy #Crazy
Събуди се за хранене в 4 и не затвори очи респективно и аз до 7.30 - другото хранене!!!! То се въртя, то се смя, мята си ръцете, застана напреко на леглото, на една страна и ме гледа през решетката, после взе да мрънка, да църка, най-накрая го взех при мен на леглото и си викам я да видя какво става в тая торба, да не е пропуснал памперса и да е мокър и затова неспокоен. И какво да видя - някак си е успял да си събуе ританките изритал ги е на топка и отвътре ми лъсва един тумбак, а той доволеееен!!!! Хили ми се сякаш голяма работа е направил!!!
 Сега умирам за сън, ама не мога да му се и разсърдя - като ми се ухили с тази беззъба уста ... всичко прощавам! и днес ще походя като замаяна, ама ме увериха, че като идел в казармата ще си отспя тогава, само че дотогава ще отменят службата  ooooh! Joy

# 58
и Алекс много се върти,но не съм използвала такава торба.струва ми се,че ще й е много неудобно.поне аз не бих се чувствала добре ако краката ми не са свободни докато спя Peace

# 59
  • софия
ние ползвахме такова без ръкави до 3г. просто е незаменимо

Общи условия

Активация на акаунт