Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 438
  • 786
  •   1
Отговори
# 165
https://remedium.bg/agiva-roses-hyalurose-okolochen-hialuronov-g … a-x40-ml-155143/p
Днес загледах това, серум май се води, някой ползвал ли го е?
Аз го ползвам от три дни и още нищо не мога да кажа . Попива веднага в кожата  .

# 166
Капсули с вит. С имаше доста бройки в Гранд мол Варна, вчера ги видях.
Ще ходя след малко.Мерси че каза!
Последните две взех,пак ще дебна Но благодаря!

# 167
Няма защо! Аз също взех 2 от този на Студентска. Преди време пробвах една опаковка, но не забелязах видим ефект, както при бустера на Юсерин, ще им дам пак шанс. Иначе харесвам много хидратиращите.

# 168
Течните червила Catrice Generation Matt спрени ли са и заменени с Matt Pro Ink?  Явно да, защото вчера гледах на стелажа и нямаше от старите, и в сайта им също ги няма. Някой използвал ли е от старите и от новите да каже дали има някаква разлика?
Спрени са, имаха една финална разпродажба по 5лв ги бяха пуснали и след това излезнаха новите. Любими са ми, имам 6 цвята, но не съм ползвала от новата серия. Само чувам отзиви, че са по-изсушаващи, а цветовете не са като в предишната серия.
Обожавам pillow fight и girls bite back, да се надяваме да ги има в други техни червила.

# 169
  • Стара Загора
Изтървала съм я  тази финална разпродажба за съжаление.

# 170
Влизам да напиша впечатления от три палитри, които купих последно време от Лилли и вече използвах повечето цветове.
CATRICE PRO NEXT-GEN NUDES
(Снимката в он-лайн магазина е много лоша, цветовете нямат нищо общо.)
Палитрата е ок - качеството е каквото се очаква от дрогерийна марка. Всъщност изглежда по-добре, отколкото е. "Петнистите" цветове, които вече всеки бранд започна да копира от Худа Бюти, не работят въобще както трябва.
Аз имам три палитри на Худа и тези цветове са най-блестящите от цялата палитра. В палитрата на Катрис доста трудно можеш да изкараш дори особено силен перлен ефект. Пробвах и с мокра четка, но не помогна.
Другите цветове са прилични. Имат средно разпрашаване, като при матовите клони към голямо. Но поне имат добра пигментация и преливане Т.е. не е лоша, но без особени очаквания за нея.
Това е и причината да се откажа да взимам по-тъмната. А пък тази замина при дъщерите, да се учат с нея на грим Smile
REVLON COLORSTAY Палитра сенки
Цвят 920 Цвят 910
Много добри палитри, но изискват точна ръка Satisfied Изключително миниатюрни рефили, което значи че трябва се внимава с четката, за да не се омажат цветовете един-друг. Много добра пигментация, преливането е добро (не идеално), но има доста ронене дори и от блестящите цветове. За мен лично това не е драма, но на някой може да не му допадне особено. Пък и за цената си от 24лв за това мини, не е от най-добрите показатели.
Но цветовете са върха! Тази седмица дори ми се удаде да сравня цвета лайм от 910, с алтернативния вариант който имам на Urban Decay в Electric палитрата(сега се сетих че имам още един лайм на Севънтийн, ще сравня и с него следващият път).
Мога да кажа че Ревлон се представи по-добре Wink
В розовата палитра няма чисто матов цвят. Това го отбелязвам, защото дори и на живо не може да се прецени съвсем. Но светлите цветове в 920 са много красиви за всякакъв вид хайлайт на очите. Ако имаше как да бръкна с по-голяма четка, щеше да стоят много красиво и на скулите.
Т.е. малко скъпи са за дрогерийни палитри, заради мъничкия си размер, но си заслужават. Ако ги уцелите на промоция, не се колебайте.

Да се включа и за прословутите капсули с вит С - и аз си взех едно блистерче за проба. До сега не съм ползвала нищо с вит С, но явно е доста популярно последната година-две. Всички марки напускаха всякаква козметика с него. Но друго си мисля, чела съм че подобни продукти които изравняват тена (доколкото знам, това е един от ефектите на продуктите с вит С), не е добре да се използват през слънчевите месеци Rolling Eyes Та мисля да пробвам капсулите като нощна грижа за сега.

# 171
Да, палитрите с тесните рефили на Ревлон наистина са много добри. Добре пигментирани, издържат и без основа. Един лайк и от мен.

veselina_s_p , като споменахте копията на Худа се сетих за една палитра на Аура, която купих от Лили, която на първи поглед точно имитираше Худа Нюд. Метнах и се като тигър, но в последствие разбрах , че дори не стига качеството на дрогерийна марка. Минимално покритие - седи леко зърнисто, сухи текстури. Цветовете пигменти пускаха малко брокат и това е....

# 172
Тези прословути капсули с вит. С са като Лохнеското чудовище - от две години сигурно слушам за тях и никога, ама никога не ги бях виждала нито в кварталния ДМ, нито в тези из центъра на София, през които съм минавала. Онзи ден минах през филиала при НДК, и о, чудо, невижданите капсули Joy Само 2 пакетчета останали, взех едното за проба. Не очаквам нещо кой знае какво, защото имам серума с вит. С, купен от Германия, и не съм видяла някакъв резултат от него. Ще дам отзиви, като изпробвам и капсулите.

# 173
  • Deutschland
И аз имам палитрата на Ревлон Енигма, наистина е много добра. Взех я за 5€ миналата година

# 174
Мацки, да ви благодаря, че похвалихте преди време маската с мед на Гарние, много ви хареса. Сега съм решила да пробвам тази срещу накъсване обаче викам първо да ви питам вас : ))
Хубава ли е, или да си взема отново тази с мед?

Леми, аз съм много доволна от маската на гарниер с кокос.

# 175
veselina_s_p , като споменахте копията на Худа се сетих за една палитра на Аура, която купих от Лили, която на първи поглед точно имитираше Худа Нюд. Метнах и се като тигър, но в последствие разбрах , че дори не стига качеството на дрогерийна марка. Минимално покритие - седи леко зърнисто, сухи текстури. Цветовете пигменти пускаха малко брокат и това е....

Доколкото знам, вариантът на Есенс е доста добър. Също препоръчват и Революшън Про варианта.

https://shop.lillydrogerie.bg/revolution-pro-new-neutral-palitra … enki-za-ochi-1-br
Но четох, че и при нея глитърните цветове не са най-доброто качество.

Тези прословути капсули с вит. С са като Лохнеското чудовище - от две години сигурно слушам за тях и никога, ама никога не ги бях виждала ...

Аз ги взех преди 2 дни от DM The Mall, имаше доста бройки.

# 176
За двойници на Худа според мен най-сполучливи са палитрите на W7.

# 177
Аз имам Revolution Pro варианта на сенките и съм много доволна. Нямам претенции да съм грим гуро, но си ги купих на - 50% намаление от Пинк Панда за 14 лева. Еми за тази цена къртят. Всеки ден се гримирам с тях и цветовете са страхотни. Дори си слагам и на скулите. Смесените сенки от начало бяха добре, но с ползването нещо станаха мътни, но дават блясък. За мен това е успешна покупка и съм доволна. Като се сетя че и аз се бях засилила за сенките на Аура аналог на Худа се радвам, че купих тази палитра пред тях.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 16:33 от Lale_Lili

# 178
Преди доооста време си бях взела маска на Gliss за еднократна употреба, която съм оставила в шкафа и едва вчера се сетих за нея. Маската мирише добре и сега я видях намалена в Лили, пълноразмерна опаковка.

https://shop.lillydrogerie.bg/gliss-maska-fajb-r-terapija-300ml

# 179
Значи голям проблем с моята вечно изтощена коса. Не я третирам с нищо, не е боядисана и вечно е на метла. Има ли вариант с нещо да стане мека и блестяща и да стои равна, без да е вечно начупена, защото вече се уморих да купувам маски и шампоани, които още повече я изсушават и не дават ефект. Дайте идеи.
Косата ми е гъста, кестенява, дълга до раменете с дебел косъм.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт