Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 6

• 39 675
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравей Kally May и тук Flowers Hibiscus

Ех как искам и на нас да ни се обадят, ама преди нас има поне 50-70 деца Blush
Ние утре ще се запишем в 3СУ - графичен дизайн, пък ако се обадят веднага се отписваме Grinning

# 151
Ще освободим едно място във Фотографията, днес се обадиха, че са ни класирали, но няма да ползваме мястото.

Kally May, успех! Времето е достатъчно.

С каква оценка?И коя специалност ,че не разбрах?И по кое време?

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 20:44 от em2019bg

# 152
С каква оценка?И коя специалност ,че не разбрах?И по кое време?
Обадиха се към 17 часа. Оценката е 4,83 и фотографията ни е второ желание.
За съжаление, до края на работния ден не можах да се свържа обратно с училището, даваше все заето. Та още не сме освободили мястото.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 09:49 от Assita85

# 153

Ние утре ще се запишем в 3СУ - графичен дизайн, пък ако се обадят веднага се отписваме Grinning
С каква оценка сте?Питам защото много ми се иска и на нас да ни се обадят....само отлагаме Монските училища ,но на трето класиране вече нещо ще трябва да запишем.

# 154

С каква оценка сте?Питам защото много ми се иска и на нас да ни се обадят....само отлагаме Монските училища ,но на трето класиране вече нещо ще трябва да запишем.
И ние се надяваме да ни се обадят от НПГПФ, защото от класирането към МОН не сме много доволни,но ако трябва ще я запишем.

# 155
Стискам палци на всички дечица които толкова много искат да учат там както моето момче.Дано имат късмета телефонът да звънне и за тях

# 156
  • София
Оценката и е 4,16, вероятността да ни се обадят е малка. Днес бяхме с девойката заедно и се записа в 3 СУ. Запознахме се с класната, страхотна дама, толкова позитивна, искрено завидях на девойката, какви неща ще учат, имат фотография, работа с фотошоп, графики, правене на клипчета, въобще страхотно беше, после и директора дойде, заформи се много хубав разговор Flowers Hibiscus

# 157
Оценката и е 4,16, вероятността да ни се обадят е малка. Днес бяхме с девойката заедно и се записа в 3 СУ - Графичен дизайн. Запознахме се с класната, страхотна дама, толкова позитивна, искрено завидях на девойката, какви неща ще учат, имат фотография, работа с фотошоп, графики, правене на клипчета, въобще страхотно беше, после и директора дойде, заформи се много хубав разговор Flowers Hibiscus
Нас ни приеха,след нас имаше още две деца,и след това ни казаха ,че приключват.

# 158
  • софия
Оценката и е 4,16, вероятността да ни се обадят е малка. Днес бяхме с девойката заедно и се записа в 3 СУ - Графичен дизайн. Запознахме се с класната, страхотна дама, толкова позитивна, искрено завидях на девойката, какви неща ще учат, имат фотография, работа с фотошоп, графики, правене на клипчета, въобще страхотно беше, после и директора дойде, заформи се много хубав разговор Flowers Hibiscus
Може ли да кажете каква ви е оценката? Ще е много полезно за следващите, помагайте си. Така както оредните са споделяли и са били ориентир.

# 159
  • София
Къде са ви приели? В кое училище, каква специалност и с каква оценка?

След като приключих за тази година, по скоро за няколко месеца със седми клас, че от Септември другата е седмокласничка, вече се оглеждам за почивки, концерти и слушам двама, които ще идват
https://www.youtube.com/watch?v=hm6aMAAx9QE&list=RD0BTeeHXRHXE&index=2
и
https://www.youtube.com/watch?v=fd16sNr9T2Q
Wine Glass

# 160
Къде са ви приели? В кое училище, каква специалност и с каква оценка?

След като приключих за тази година, по скоро за няколко месеца със седми клас, че от Септември другата е седмокласничка, вече се оглеждам за почивки, концерти и слушам двама, които ще идват
https://www.youtube.com/watch?v=hm6aMAAx9QE&list=RD0BTeeHXRHXE&index=2
и
https://www.youtube.com/watch?v=fd16sNr9T2Q
Wine Glass
В НПГПФ, специалност фотография, оценка 4,75 но ни се обадиха два часа преди да приключи всичко.

# 161
  • софия
аз съм сигурна, че ще има още обаждания..

# 162
..... може ли да пуснеш и плана за компютърна анимация, че не успявам сама да го открия?
Проекти на типови учебни планове за училищата към Министерството на културата
Компютърната анимация е вътре. Има и за приложните изкуства, изящните изкуства...Изобщо, може да ви е интересно. Качени са днес. Когато бъдат приети, ще влязат  в сила за учебната 2020/2021 година.

# 163
  • София
Здравейте на всички Smiley !

Усеща се затишие в тази тема, предполагам, че майките на бъдещите 8-класници са се отдали на заслужена почивка след изпитната офанзива.
Прочетох всички предишни теми и искам да изкажа искреното си възхищение от тази невероятна, добронамерена и съпричастна атмосфера, която цари тук. Много се надявам това да се запази и занапред, и да сме си в помощ и подкрепа всички родители, чиито деца ги очаква 7 клас наесен. Иска ми се догодина по същото време да се поздравяваме с успехите на нашите деца, да сме щастливи от техния избор и победи.
Много научих тук за кандидатстването за училищата към МК - за изпитите, за част от специалностите.
Но ми останаха няколко въпроса, които да задам:
1. Какви езици се изучават в трите училища? Въпросът ми е по-скоро има ли втори език, /освен АЕ, който предполагам е навсякъде/, какъв е и по колко часа се учи?
2. По старите учебни планове гледах, че дневния режим е по-скоро целодневен. Как стои въпросът с храната в трите училища? Има ли стол или нещо подобно, или децата си купуват/носят от вкъщи?
3. Относно подготовката за изпитите по рисуване - достатъчни ли са уроци веднъж в седмицата по 3 астрономически часа? Наясно съм, че това много си зависи от детето, както и от учителя, но нямам абсолютно никаква представа от тази материя и ако мога да преценя, че два пъти седмично по един час урок по БЕЛ е ОК /с прилежащите домашни/, то за рисуването нямам дори и бегъл ориентир и никаква идея. 1 седм. х 3ч. ми се струва малко, но това е само в моята глава, в която няма нищо на тема рисуване Rolling Eyes .
4. Всякакви идеи за учители ще са ми от полза, пишете ми на лични, много ще съм признателна. Четох за курсовете в 119-то училище, но те през лятото едва ли ще работят.
5. Кога излизат план-приемите ориентировъчно?

Да не "изнаглявам" с повече въпроси Innocent ...
Много ще се радвам да се посъберем приятна компания тук!

П.П. Не на последно място искам специално да благодаря на Ина и Амели - трудът и подкрепата ви в тази тема са безценни! Flowers HibiscusGift HeartKiss

# 164
Kally May, ще отговоря за НГПИ.
1. Езиците са 2 - англ. и руски. АЕ се започва в 8 клас - 4 часа седм. РЕ започва в 9 кл. и тогава са по 2 часа за двата езика и така до 12 клас„ Учителите по англ. са 2, по руски - 1.
2. Дневен режим точно установен няма. Почва се сутрин в 8, часовете са по 45 мин, междучасията - 10 мин, има и голямо межд. - 20 мин. Не всички класове започват в 8, някои - по-късно и съответно свършват по-късно. Има лафка в училище и до училище има също място, продаващо сандвичи. МНого от децата си носят храна от къщи и се приема съвсем нормално.
3. Не мога да отговоря.
4. Питай на лични.
5. Виж сегашния план прием, няма голяма разлика.

Общи условия

Активация на акаунт