Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 6

• 39 101
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • България, София
MianaNIa, браво на детето Simple Smile
Аз продължавам да чакам.

# 661

Резултатите на 51 са качени на страницата на училището. Доволни сме: с 95 точки.
Браво на вас, честито!
Редактирам, видях и моята девойка е с 95 точки. Гледам има и доста с по 100 точки. За този изпит изнасят ли статистика?
Поздравления! Да, доста деца са със 100 точки. Тази година ще е голяма конкуренцията.

# 662
  • България, София
Явно да. Доста голяма конкуренция.
Аз още чакам дали НСУ ще качи резултатите.
Рефрешвам и сайта на МОН.

# 663
  • София
Браво на децата на tinska и MianaNia.

velina_v и моята е там и аз търсих, но нищо, чакаме МОН.

# 664
  • България, София
Furia, нищо не ни остава.
Твоята госпожица какво е рисувала?
Моята е избрала да прави слънчогледи. Даже с ротация.
Много ми се иска да й видя работата. Като цяло не се готви специално за този изпит.
Реши, че ще се явява може би през април.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 15:56 от velina_v

# 665
  • София
Велина, рисувала е декоративна композиция. До сега въобще не беше ги рисувала или упражнявала. Докато чакахме да я извикат, каза че ще рисува "музиканти", но размислила.

# 666
Furia, Velina, къде искат да учат Вашите деца?

# 667
  • България, София
Тинска, част от идеите са  НСУ или 51 СУ паралелката с ИИ и АЕ.

Фуриа, значи и двете са предпочели декоративната композиция.
Моята девойка също имаше намерение да рисува музиканти, даже някакви идеи нахвърляхме. Смяташе да рисува момиче, което свири на арфа, но и тя в последния момент преценила, че декоративната композиция ще й бъде по - лесна.

А пропо, някой има ли отзиви за НСУ, паралелката с ИИ и АЕ? Като трети профилиращ предмет в 11 и 12 клас ще бъде ИТ.
Ще ми е полезно някой да сподели впечатления, ако има дете или познава такова от тази паралелка и в двете училища.

# 668
  • София
Тинска, иска и в училища на МОН и в тези на МК. Все още не е наясно, какво точно иска, то не че и аз на нейната възраст знаех къде ще ходя след 8ми клас.

F5 ще спре да работи скоро

# 669
Тинска, иска и в училища на МОН и в тези на МК. Все още не е наясно, какво точно иска, то не че и аз на нейната възраст знаех къде ще ходя след 8ми клас.

F5 ще спре да работи скоро

Дано да влязат децата там, където искат. Няма нищо по-хубаво да учат това, което им е на сърце и да бъдат с единомислещи като тях. Успех!

На страницата на 140 СУ са обявили резултатите по рисуване.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 18:04 от tinska

# 670

Резултатите на 51 са качени на страницата на училището. Доволни сме: с 95 точки.

Браво!
Ние сме с 90 и много доволни! Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 18:51 от Paper moon

# 671

Браво!
Ние сме с 90 и много доволни! Simple Smile

Поздравления! Страхотно се е справило детето!

# 672
Браво на децата ! И ние проверихме резултата на сайта на 140 СУ - детето е изкарало 91т  и сме много щастливи.

На сайта на МОН обаче няма резултат още. Искам да ви попитам тези служебни  бележки с оценки от изпита за проверка на способностите до 1 юли от къде ще ги получим - от училището където са държали изпит или от гимназията която завършват основно образование?

# 673
Браво на децата ! И ние проверихме резултата на сайта на 140 СУ - детето е изкарало 91т  и сме много щастливи.

На сайта на МОН обаче няма резултат още. Искам да ви попитам тези служебни  бележки с оценки от изпита за проверка на способностите до 1 юли от къде ще ги получим - от училището където са държали изпит или от гимназията която завършват основно образование?

И аз се чудя за тази бележка.
Някой днес да е получил входящ номер от НУИИ и НГПИ? Да даде ориентир приблизително докъде са стигнали номерата?

# 674
  • София
Имам един тъп въпрос, но не ми дава мира...
В сайта на НУИИ за изпита пише: "Кандидатите да се явят пред училището в 7.30 ч. в деня на изпита, като носят лична карта и номера, получен при подаване на документите."
Само че след подаване на документите получихме мейл, в който пишеше само "документите са входирани под номер ...", запазих и автентичния правопис. Нямаше прикачен файл, нито нещо друго.
За сравнение НГПИ си изпратиха пълен *pdf с нужната информация, който можеш да разпечаташ като документ.
Та въпросът е какво точно се предполага да направя:
1. Изпращам детето на изпита, като то е запомнило входящия си номер?
2. Разпечатвам смехотворния е-мейл от НУИИ и му го давам като "документ", който да представи?

Общи условия

Активация на акаунт