Каква е драмата на брега в парк ''Росенец''?

• 345 632
  • 17 950
  •   1
Отговори
# 30
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Абе, жалка работа! Аз не мисля, че дори вярва в това, което пуска, но за пари някои хора биха продали, както се вижда и родината  душата си.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 20:08 от Роузи

# 31
хОди, свери пак опорките и заповядай пак да ти разнищим!

# 32
На мене и двете описания не са ми симпатични... Joy този е трол двоен агент.

# 33

Тъй де, целта е "всички са маскари". Затуй сме на това дередже.

# 34
Кат Доган на времето по комунистическо. Гербаджиите обичат този похват. Но да не превръщаме темата  за и против дадена политическа партия.
Нека обсъждаме само политическите процеси.

# 35
(пред)последно?

Забраната за корабоплаване край резиденцията на почетния председател на ДПС Ахмед Доган край Бургас е отменена.-  БТВ

# 36
# 37
Абе,откъде накъде и докога ще охраняват прескъпо нЕкви посерковци с нашите пари?!

# 38
Абе не са посерковци, но са извън активната политика и е редно да си поемат охраната. Постановката срещу Доган е много вероятно сам да си я е спретнал.
Та за охраната, щом другите оправляващи в сянка могат и той може да си я поеме.

# 39
Благодаря за обясненията. Изясни ми се повече сега. Няма да пиша ''по мое време'', че ще изглеждам още по-стара, но нещата съвсем са се влошили оттогава. А аз мислех, че тогава беше зле. Тъжно, много тъжно.

# 40
То ще е интересно утре, като отидат на плаж гражданите, вече има информация, че ДПС пълнят двореца със свои хора....

# 41
НСО трябваше да преустанови охраната над Доган отдавна. А за въпросния "атентат" - актьора им тогава не успя да си изиграе ролята добре...
Доган има достатъчно средства, за да си плаща на частни охранители. Защо да се ангажира НСО?
По тази логика, нека НСО да охранява всички жени, които са заплашвани с убийство от бившите си партньори! Техният живот по-малко ценен ли е?

# 42
Част от външна граница е частна собственост! Е, по голям абсурд?!? Да не забравяме и че собственик е малцинствен турчин!?!
Днес са тръгнали автобуси от цялата страна, към Росенец в подкрепа на Доган. Надявам се да има репортажи и да бъдат зададени въпроси, към не много умния му електорат, за какво са там и какви са исканията им. Аз по-голямо безумие и безочие от това не съм виждала! Но не е виновен този, който яде баницата.

# 43
Ей сега даваха по БТв мургави мутри дето отиват на 'банкет' при Доган ...и те с автобуси....

# 44
Американците свалят Борисов, той горкият не може да повярва....
Анджак! Направо се учудвам, че толкова много хора са късогледи. Боката разбира се, че трябва да се маха. За всички е ясно. Е, с изключение може би на фирмите, усвояващи европари. Но! Тези протести са повече от съмнителни. Преди месец Въраждане тръгнаха да правят протест в София. Направиха, но събраха максимум 10 000 души. Въпреки, че приканваха всички, желаещи смяна на кабинета, да се включат. Не се включиха. Протестът беше на собствени мускули и съответно след първия ден изтърва насъбраната инерция. Разводни се, енергията изчезна. Нормално състояние на нещата когато е със собствени усилия.

Сега обаче изведнъж, като по уречен сигнал, изпълзяха всички отвсякъде. Всевъзможни знайни и незнайни партии. Да България-Не България, Демократична България, Обединение за България, организации в подкрепа на този, на онзи. Че какво стана бре, как така? За да се съберат толкова много хора трябва да има катализатор. Нещо, събитие, което да взриви общественото недоволство и да приведе в готовност за протест всевъзможни партии и организации. Дори заспалият, неповторим с атмосферата си на лежерност Пловдив, събра митинг-шествие. Ти да видиш...! Е, кое е това събитие-катализатор? Именно - дебаркирането край догановските сараи. За мен лично това събитие беше "произведено". Оттам насетне с някой друг долар отгоре всичко е постижимо.

Не мисля обаче, че това е първият опит. Според мен всички "случайно" изтичащи записи с компромати до момента бяха опит за взривяване на напрежението. Но ние сме и търпелив народ. Гледаме, слушаме, посмеем се, поцъкаме, възмУтнем се и на другия ден па си отиваме кротко на работа. И така ни се вадеха от шапката запис след запис. Другият приятел от далечни страни и той току вадеше  скрийншотове на телефонни чатове. Все някое от тези събития щеше да успее. И ето едно успя - дебаркирането.

Приемам протеста като необходимо зло. Борисов очевидно се олива. При това отдавна. Но няма да ме напусне усещането за дирижиране отвън. В Сърбия имаше размирици. От друго естество и с други основни участници, но факт - размирици. Като дежавю ми е на едни протести, на които аз лично съм ходила като хлапачка - тези срещу Жан Виденов. Беше тегава зима. Не че толкова съм я осъзнавала. Но когато някой каза: "Хайде да ходим на протестите" го приехме като гъделиво събитие където да си правим "интересно". Сега обаче не ми е интересно, а някак страшно. Вече не съм хлапачка и знам колко голям опит във всевъзможни цветни и нецветни революции имат отвъд океана.

И пак се сещам за Сърбия. Подозрително сходно по време и без значение от конкретната причина, резултатът е подозрително сходен - размирици. Някой клати Балканите. Понеже само в собствената му страна не е достатъчно. Трябва да е по целия свят. Като онова, което се разви почти навсякъде по едно и също време независимо от различните генотипове, климат, състояние на здравеопазването и пр.. Като вирус.

Общи условия

Активация на акаунт