На море в България 2020 г.! - 5

• 38 624
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
axxxelll, хотела във Влас, за който сте дали линк е хубав, но храната не е особено добра и разнообразна и чадърите и шезлонгите на плажа се заплащат допълнително. Цената му си отговаря на качеството.

Може и да си права за храната. Но и там мненията са различни. Относно шезлонгите, който има интерес към хотела, може  би трябва да провери със запитване, дали е така, защото казват че плажа уж е собствен. Така или иначе, ако някой попадне на друг 5 звезден хотел с ОИ с цена под 300 лв за вечер за двама възрастни и две деца може да сподели на заинтересованите.  Хотелът е с много висок рейтинг и аз мисля че е много добро предложение за тези които търсят такъв тип хотел.

# 496
  • here and now
Ходила съм там два пъти. Последно преди 2 години. На дъщеря ми много ѝ хареса.
Плажа може да е собствен, но се плаща отделно. Храната, сравнена с други  4-5 звездни хотели определено е разочароваща. Не съм останала гладна де.
В една от предните теми го бях предложила, но казаха че имал лоши отзиви.
Аз лично, пак бих отишла. Не е претъпкано и места има и на плажа и на басейна.

# 497
В Парадайз и аз бих отишла заради,гледката асансьора до плажа и анимацията,но храната е като на столова.Иначе всичко друго беше супер.Това преди четери години.Тогава само ние бяхме българи.Може сега да са се променили нещата.

# 498
Ако и в Дюни е спаднало качеството...не знам къде ще има читав AI. Само там и на Гергана имаше сносна храна и хубаво море.
Бела Виста проучвах преди време, но доколкото помня се коментираше, че няма качествени продукти за хранене там. Да уточня, че за мен това означава чисто месо на скара, изобилие от зеленчуци и салати и сирене/салами без заместители за закуска. Има ли такива там?

Белла Виста не отговаря на тези критерии.

# 499
Ако и в Дюни е спаднало качеството...не знам къде ще има читав AI. Само там и на Гергана имаше сносна храна и хубаво море.
Бела Виста проучвах преди време, но доколкото помня се коментираше, че няма качествени продукти за хранене там. Да уточня, че за мен това означава чисто месо на скара, изобилие от зеленчуци и салати и сирене/салами без заместители за закуска. Има ли такива там?

Белла Виста не отговаря на тези критерии.

Предните години имаше чисто месо на скарата на терасата.

# 500
Здравейте, дайте предложение за хотел с All и хубав Аква парк за 2 деца до 12г. на нормална цена(в общи линии търсим Турция..🥴.)

Wave resort, Поморие имаха не лоша оферта юли, сега не съм гледала.
Aqua paradise resort Равда, но не е близо до плаж.
Мерси, а друг хотел с повечко и разнообразни пързалки, работещи целодневно?
Топола Скайс, в момента сме тук.Храната е много хубава и аквапарка работи от 10 до 18.00 ч

# 501
Парадайз бийч това лято е с нов собственик, преди това беше на МГ. Новият собственик виждам, че е направил основен ремонт, интересно ми е в ресторанта дали е въвел промяна. Била съм в друг негов хотел на морето през зимата, всичко беше много добре.

# 502
Здравейте, дайте предложение за хотел с All и хубав Аква парк за 2 деца до 12г. на нормална цена(в общи линии търсим Турция..🥴.)

друг хотел с повечко и разнообразни пързалки, работещи целодневно?

Турция няма да я намериш у нас дори и в Дюни, но понеже търсих хотел за приятели точно със същите изисквания, резервирах им Aqua Nevis Hotel & Aqua Park в Слънчев бряг, с голям аква парк и отзивите му засега навсякъде са доста добри, цените също за ниски за момента, въпреки че са малко по-високи от миналата седмица. Недостатък е, че е на около километър от плажа, но имам транспорт от хотела през 20 минути и поради малкото хора засега някои от пързалките в аквапарка ги отварят и затварят периодично.

http://www.aquanevis.bg/en/the-hotel/all-inclusive-concept
https://aquapark.bg/

Миналата година се опитах да ви обясня как да използвате платформи като booking, без особен ефект, разбира се, сега само ще спомена, че използването на genius + mobile + cashback discount води средно до 30-40% отстъпка от цената (за Aqua Nevis 30% например), която виждате първоначално, повече няма да обяснявам, имате си тема, питайте си там. Освен това рейтинговата система на booking е много полезна за отсяване на лошите хотели, като за различните региони по света е различно. В някой части на света не бих и погледнал нещо под 9 и дори 9.5, но за България да кажем, че 8 е горе-долу границата под която започват големите компромиси, това при положение, че за хотела има достатъчно отзиви. И разбира се, сравнявайте си отзивите във всички платформи и сайтове за ревюта (tripadvisor, google и т.н.), а не разчитайте само на единични мнения от този форум, които е известен преди всичко с ниското си ниво.

# 503

Сол Несебър ризорт е супер, но плажът е ужасен и заради него не бихме се върнали там. Иначе храната беше на много добро ниво, морските дарове никога не свършваха (както и друга по-търсена храна), аквапаркът добре поддържан и спасителите в него следяха и внимаваха при пускане предишния да е вече във водата. Има няколко ресторанта, суши барът по мое мнение беше супер. Но, както казвам, плажът е отвратителен.

# 504
С ММ се спряхме на Серенити Бей, моля някой с впечатления от хотела да сподели. Благодаря предварително.

Тази година мисля , че никой от форума не е ходил там все още . За отзиви от минали години може да прочетете тук
https://www.bg-mamma.com/?topic=995159

Какво му е на плажа на Wave Resort ?

# 505
Парадайз бийч това лято е с нов собственик, преди това беше на МГ. Новият собственик виждам, че е направил основен ремонт, интересно ми е в ресторанта дали е въвел промяна. Била съм в друг негов хотел на морето през зимата, всичко беше много добре.
https://m.fakti.bg/bulgaria/487433-betoniraha-plaja-robinzon
Не бих плажувала на бетон.

Аква Невис е на 1 км от плажа на Сл. бряг до пътя Бс -Варна. Не бих си го причинила, долш да има оценка в Букенг 55. Слава на Бог, че в темата се появи още едно гуру да ни дава оценки и да ни поучава от къде да се информираме за хотелите.  Темата за Турция е друга. Тук обсъждаме хотели в България.

Хотел Казабланка настанява 2 деца до 13 г. с двама възрастни в апартамент безплатно. Риу Хелиос Бей съща има добра офирта за 2 деца.
Хермес Царево настанява безплатно дете до 14 години. Сънрайз Обзор също.
В момента има много хотели с големи отстъпки в цените.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 10:16 от fatalina

# 506
  • Beyond the stars
С ММ се спряхме на Серенити Бей, моля някой с впечатления от хотела да сподели. Благодаря предварително.

Тази година мисля , че никой от форума не е ходил там все още . За отзиви от минали години може да прочетете тук
https://www.bg-mamma.com/?topic=995159

Какво му е на плажа на Wave Resort ?

Стори ми се с повече камъчета, близостта до солниците .. Не съм ходила, да подчертая, но нещо не ме радваше на снимки.

# 507

друг хотел с повечко и разнообразни пързалки, работещи целодневно?

Турция няма да я намериш у нас дори и в Дюни, но понеже търсих хотел за приятели точно със същите изисквания, резервирах им Aqua Nevis Hotel & Aqua Park в Слънчев бряг, с голям аква парк и отзивите му засега навсякъде са доста добри, цените също за ниски за момента, въпреки че са малко по-високи от миналата седмица. Недостатък е, че е на около километър от плажа, но имам транспорт от хотела през 20 минути и поради малкото хора засега някои от пързалките в аквапарка ги отварят и затварят периодично.

http://www.aquanevis.bg/en/the-hotel/all-inclusive-concept
https://aquapark.bg/

Миналата година се опитах да ви обясня как да използвате платформи като booking, без особен ефект, разбира се, сега само ще спомена, че използването на genius + mobile + cashback discount води средно до 30-40% отстъпка от цената (за Aqua Nevis 30% например), която виждате първоначално, повече няма да обяснявам, имате си тема, питайте си там. Освен това рейтинговата система на booking е много полезна за отсяване на лошите хотели, като за различните региони по света е различно. В някой части на света не бих и погледнал нещо под 9 и дори 9.5, но за България да кажем, че 8 е горе-долу границата под която започват големите компромиси, това при положение, че за хотела има достатъчно отзиви. И разбира се, сравнявайте си отзивите във всички платформи и сайтове за ревюта (tripadvisor, google и т.н.), а не разчитайте само на единични мнения от този форум, които е известен преди всичко с ниското си ниво.
Изключително полезен пост. От години ползвам Букинг, бях забелязал че между мобилното приложение и другото има някаква разлика, но не бях обърнал внимание, че разликата е в цената. Иначе за рейтингите ясно, че е така.

# 508
  • Beyond the stars
И на мен booking много пъти ми е давал доста добри оферти ( genius, mobile и т.н. отстъпки) .
+ че е изключителен лесен за работа, случват се минута нещата. За чужбина също ми е особено полезен.

За търсещите къщи - хвърлете око в airnb. Последните пъти все от там резервираме къщи.

# 509
https://m.fakti.bg/bulgaria/487433-betoniraha-plaja-robinzon
Не бих плажувала на бетон.

Аква Невис е на 1 км от плажа на Сл. бряг до пътя Бс -Варна. Не бих си го причинила, долш да има оценка в Букенг 55. Слава на Бог, че в темата се появи още едно гуру да ни дава оценки и да ни поучава от къде да се информираме за хотелите.  Темата за Турция е друга. Тук обсъждаме хотели в България.

Хотел Казабланка настанява 2 деца до 13 г. с двама възрастни в апартамент безплатно. Риу Хелиос Бей съща има добра офирта за 2 деца.
Хермес Царево настанява безплатно дете до 14 години. Сънрайз Обзор също.
В момента има много хотели с големи отстъпки в цените.

Е то изглежда ужасно с тоя бетон Парадайз. Ама те са си оставили старите снимки. Съжалявам, че дадох линк към тоя хотел в предишен пост, въобще не струва и това което предлагат като оферта.

Общи условия

Активация на акаунт