Имате ли много добра приятелка там където сте?

• 2 540
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Имам си, ама е българка и даже ми е градска. И си ми е само тя  Heart Eyes (Другите съм ги пуснала да пасат)

# 31
  • Boston, MA
Имам доста приятелки тук - в Бостън, в Ню Йорк, Атланта. Българки. Достатъчно сме близки да се виждаме с тези от Бостън веднъж в седмицата, дори понякога да се уговорим за питие за същия ден, а с другите се чуваме на няколко седмици и се виждаме няколко пъти в годината.

Имам и от училище няколко американки, ама не са ми много близки, и се чуваме от дъжд на вятър.

Двете ми най-добри приятелки от гимназията са в България. С тях се чувам също веднъж в месеца. Близки приятелки имам и по други места по света, аз съм човек, който завързва приятелства трайно и си ги поддържам, с телефони, имейли. Най-вече с българи де, но не изключително.

Но и аз мисля, че мъжът ми в момента ми е най-добрият ми приятел. Откакто се роди синът ми, го чувствам ужасно близък, дано това да продължи. Много хубаво усещане да си влюбен в най-добрия си приятел.  Heart Eyes

# 32
Имам двечки американки, с които сме спретвали безумни купони, големи разпивки и задушевни разговори, но "много добрите приятелки" останаха някъде в романтичното детство, когато нещата бяха други....Сега се осланям на желязното приятелство на мъжа ми, майка ми и старата ми дружка в София - стигат ми чудесно.  Peace

# 33
За голям мой късмет - да, когато живеех в Канада имах много добра приятелка, българка.
Невероятен човек, много я обичам!  bouquet
Страдам за нея, въпреки че поддържаме контакти, дори и тук във форума...

# 34
Да!
Точни хора и приятели се срещат рядко, но все още сьществуват - както в БГ, така и тук. Heart Eyes

# 35
Да, дори са двечки и сме и приятелски семейства Hug
Радвам се, че Ги намерих  bouquet

# 36
  • O.A.E./ Пазарджик
и не само една.  Grinning
повечето ги намерих във форума  bouquet

# 37
И аз имам, най-вече българки. Приятелството се гради и доказва с години и вече мога да определя някои от познатите си тук като "истински приятелки". Наистина мога да разчитам на тях (проверено), дала съм да разберат, че и те могат да разчитат на мен.

Големите ми приятелства в Бг все още поддържам, но става все по-трудно. Разстоянието между нас все повече се увеличава, породено от различното ежедневие. Макар и да ни е много приятно като се видим и разговора да тече сякаш никога не сме се разделяли.

Определяме приятел като човек, на който разчитаме в трудни моменти, нали. Старите ми приятели в Бг могат в трудност най-много да ме изслушат, но не и да ме разберат (всички, живеещи в чужбина знаят за какво говоря). А още по-малко могат да ми помогнат. За сметка на това, изненадващо за мен в началото, местните ми познати реагират адекватно. Така постепенно минават в графа "приятели". И аз помагам на хората с каквото мога, пък ако от това излезе приятелство - още по-добре  Hug

# 38
Да-а-а-а, много, много добро приятелско семейство (с леко австралийско-торбест произход  Embarassed е дамата)  Hug  Децата ни са на една възраст, виждаме се почти всеки уикенд и си изкарваме супер забавно, имаме доста общи интереси, както и много теми за спор...Абе с една дума, има на кого да разчитам, както и кой да разчита на нас.
Имаме и още едно-две приятелски семейства, сега чакаме един френд да се присъедини към емигрант-четата, така че при нас е весело...

Никога не е късно за нови приятелства и контакти, животът е шарен...

# 39
Да имам приятели и приятелки тук и бг и местни и чужди Heart Eyes без тях не мога да си представя живота  Wink
Баз приятели не се живее Peace

# 40
     Ние с мъжа ми сме мноооого разли4ни и с мноооооого разли4ни виждания и рабира се имаме противоре4ия.Но колкото и да ми е нанагорно не мога да се оплаквам на други хора от него.На мама и на бате не споделям нашите проблеми камоли на някой друг.Така 4е имам една тема по малко за кафето Wink.Имах една колежка,която на всяко приклю4ване на смяната отваряше темата за секса с нейния любим.Еми как да вържа приятелство с такъв 4овек.
     Конкретно по темата.Добре,4е е форума Laughing

# 41
Имам cи само една,и Tя ми e приятелкa oт BG,
другите ca  пpocтo добри пoзнaти.

# 42
Имам си една в България от ученическите години и за мое щастие една във Франция, която открих чрез форума  Simple Smile

# 43
Не,нямам.Или аз съм прекалено претенциозна по отношение на хората или те просто не стават smile3516!
Иначе в България имам много "много добри приятелки"  love001.

# 44
Мога да се похваля с такива които с готовност ще ти помогнат,отзивчиви и мили хора по душа, но трудно биха ме разбрали както приятелите ни в българия!Намирам разлика в отношенията между чуждите и българските ни приятели!Но с това се радвам че взаимно се допълват!За жалост няма много българи където аз живея и трудно компенсирам българско приятелство тук в Франция!Но затова е форума с който се чустваш подкрепен от български приятели!    Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт