На море в Гърция 2020 - V

• 64 763
  • 784
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Това не е вярно! Вчера се върнахме оттам. На Пепони е пълно поне до 20 часа.

В Константаки и Незас е трудно да седнеш да вечеряш без резервация. В Мурагио е пълно всяка вечер. За апартаментите не мога да кажа колкуса пълни. Но Бг коли има много, както обикновено. На Амолофи също е претъпкано. В магазините винаги има много хора, като само аз и продавачките бяхме с маски. Гледаха ме странно. Това отстояния и дезинфекция, явно е само на книга. Животът тече. В петък вечер главната отново беше пешеходна, имаше и концерт.

# 361
  • София
https://trafficnews.bg/turizam-i-kulinariia/plovdivchani-nea-per … po-prazen-184035/
Като чета коментарите не знам дали е вярно но Созопол бил пълен нямало къде да си сложиш хавлията.Гърците голяма услуга направиха на нашите курорти.
Глупости! Преди седмица колега беше командировка, каза, че е "като през май".

# 362
  • Пловдив
Ами сега?На кой да вярваш?

# 363
В България, а особено на места като Созопол, където традиционно ходят много софиянци, винаги се е пълнило през уикенда - много хора ходят до морето за събота и неделя. Отделно бургазлии, които също отиват към плажовете. Така че не се учудвам да е било пълно съботно-неделно. Дали е така в делник, е друга работа (предвид че сезонът у нас е 20 юли-20 август, може и да се напълни - периодът вече дойде).
Но нали темата е за Гърция, все пак?!

П.П. Трафик нюз доста жълтее и не е непременно вярно написаното в него.

# 364
Ами сега?На кой да вярваш?
Вярвай им.  От Бургас съм и всеки уикенд сме на различен плаж. Толкова много хора никога не е имало по южното черноморие.

# 365
ivanova 1234, за Санторини - София гледам билети с AEGEAN, с прекачване в Атина.

# 366
Здравейте, преди две седмици се върнахме от гр, ама нямаше никакви проверки, та сега как е положението, как се минава границата, тестове за корона искат ли, фактури, а онзи кюар код?

# 367
Ние се върнахме вчера. По случайност бяхме във възможно най-подходящото за сегашната ситуация място. Малко селце, близо до Неа Мудания, казва се Каливес. Подредени къщички и дворчета супер чиста морска вода, почти празен плаж Simple Smile Освен нас наоколо на морето буквално имаше 2-3 семейства гърци и една компания българи без деца. Много ни хареса почивката! Simple Smile На връщане нямаше никакво забавяне на границата.

# 368
  • София
Здравейте, преди две седмици се върнахме от гр, ама нямаше никакви проверки, та сега как е положението, как се минава границата, тестове за корона искат ли, фактури, а онзи кюар код?
Всичко изброено искат за туристи. За гръцки граждани - не.

# 369
Ако трябва да сме честни и в Гърция в топ сезон по някои плажове могат да се видят подобни гледки. Например Порто Катцики през юли/август или Портокали по всяко време. За щастие има достатъчно разнообразие от плажове, така че видните темерути по време на почивка като мен да плажуват необезпокоявани на достатъчно широк периметър.

# 370
На Санторини има едни малки мухички, малко по-големи от винарки сякаш седят по стените. Не мога да разбера те ли ме ядат нощем, щото комар не съм чула да бръмне. Имате ли идея дали хапят? Или бълха съм хванала от котката, която научих да и давам храна и всяка сутрин ме чака на терасата.

Иначе ето ви един Санторински залез

# 371
На Санторини има едни малки мухички, малко по-големи от винарки сякаш седят по стените. Не мога да разбера те ли ме ядат нощем, щото комар не съм чула да бръмне. Имате ли идея дали хапят? Или бълха съм хванала от котката, която научих да и давам храна и всяка сутрин ме чака на терасата.

Иначе ето ви един Санторински залез

Хапят, ако са това, за което си мисля. Папатаци им казват тук. От гръцки дървеници също съм страдала.

# 372
  • Варна
Някой в предходните страници искаше снимки от Корфу.
Ахарави

Палеокастрица

Това е в западната част, не знам плажът кой е точно, бар Бахия маре

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 11:31 от Blue Turquoise

# 373
Благодаря за снимките! Точно снимки в темата никак не досаждат, не ги крийте.  Чакаме още Simple Smile.

# 374
Animal DolphinПризовавам и аз да не се крият, това е най-приятната част на темата!

Общи условия

Активация на акаунт