Обсъждане на имотни обяви-16

• 35 441
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
В кв."Витоша" се намира "най-елитното място за живеене",(според рекламата),Комплекс "Verty Residence". Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.bulgarianproperties.bg/imoti-apartamenti/imot-16161- … jba-v-sofiya.html

# 391
Това което нй притеснява с мъжа ми, е че квадратурата застроена площ която агенцията за недвижими имоти обявява е по-голяма от сумата на квадратурата на всички помещения в апартамента. Допълвам, че тук не говорим за общите части, които са 21кв м. плюс. Според вас, нормална ли е разлика от 20кв м да са стени (защото за друго не се сещаме), както и също толкова общи части? Ще съм благодарна да чуя вашите мнения.

20 квадрата ми звучи малко много. При мен апартаментът е 105 квадрата по НА, с 90 квадрата застроена площ и 80 квадрата чиста площ (сумата от помещенията). Т.е. разликата е 10 квадрата. Обаче според мен изпускаш балконите, и те са си ваши, и така нещата се нагаждат.

Иначе са ти казали правилно - квадрати-мадрати, вятър работа. Гледаш като цяло какво получаваш и колко пари ти искат за това цяло. Все пак купуваш апартамент, а не квадрати.

# 392
  • София
И ние купихне апартамент, на който чистата му площ е 130м2, но реалната е с около 20м2 по-малко. Пак става на въпрос за ново строителство в комплекс. Но стаите са големи, така че няма да се усеща това смаляване от стените.

# 393
  • София
А то "смаляването" се усеща предимно по джоба,  Grinning инак, влизаш , гледаш , ако те устройва купуваш.

# 394
  • София
А то "смаляването" се усеща предимно по джоба,  Grinning инак, влизаш , гледаш , ако те устройва купуваш.
Да, ако смяташ колко чиста застроена площ купуваш за тези пари, ти става лошо 😁. Но ако не го гледаш от тази гледна точка е супер 😜

# 395
Най-точното е да разделиш тоталът на застроената площ, това е истината за мен.

# 396
# 397

Как така 2019, по мои спомени сградата още е в строеж? Приятелят ми живееше на Охрид (следващата пресечка), като цяло в района доста се строи. А цената си е на зелено и ми се струва ок, на същата улица гледахме готов и обзаведен мезонет за 120 к.

# 398
Ниска ли ти се вижда? На ш и з и след година?

# 399
На едно място пишеше, че ще е готова края на 2020 и в такъв случай ми се струва ниска, да. Ако наистина е на зелено, както мока каза, тогава може. Smiley
Смисъл перфектно ни влиза в бюджета, но вече като видя нещо за под 110 000евро на шпакловка и почвам да се чудя кво му има. Smiley

На ш и з и след година?

Не разбрах.

# 400
На едно място пишеше, че ще е готова края на 2020 и в такъв случай ми се струва ниска, да. Ако наистина е на зелено, както мока каза, тогава може. Smiley
Смисъл перфектно ни влиза в бюджета, но вече като видя нещо за под 110 000евро на шпакловка и почвам да се чудя кво му има. Smiley

На ш и з и след година?

Не разбрах.

Ш и З - шпакловка и замазка. Ама то си е на зелено, няма акт 16. Нищо му няма иначе, просто е далеч от готово.

# 401
  • Вече на светло в София
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15979060160530 … k=5sapvc&f1=1
Описание - трепач.
Защо някои хора правят камина в хол на панел /ЕПК/?

# 402
"елегантно аранжирана ниша" Sweat Smile

Ш и З - шпакловка и замазка. Ама то си е на зелено, няма акт 16. Нищо му няма иначе, просто е далеч от готово.

Да, нямал още акт 14, аз се заблудих от друг сайт.

# 403
  • София
Добре, де, с какво ги "оборудват" тези спални вместо да ги обзаеждат? Нещо електоруреди ли вграждат? Grinning
От всички плочки, които виждам май само на терасата не са за смяна...

# 404
По отношение на темата за кв. Витоша, аз живея в района на ъгъла между Симеоновско и Г.М. Димитров. По принцип се води кв. Витоша, район Студентски там. Но явно навсякъде го дават различно.
Иначе и този район никак не е лош, пресичаш на пешеходната пътека и след 1 мин. пеш си в Ловния парк, който е страхотен и ми е голяма слабост. Също и достъпът до центъра е много бърз, стигала съм за 3-4 мин. с кола до Семинарията при липса на трафик.
Иначе нагоре в квартала е кофти много. Улици и тротоари липсват, а пък ми прави впечатление, че има и доста кооперации без акт 16.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 17:05 от D.T.sun

Общи условия

Активация на акаунт